Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)
L. - Pią Sie 22, 2008 12:30
Viss, Elish mozliwe , że pójdzie do Ninek.
Elmo idzie na współwłasność z vedzion
ntliee napisał/a: | L. nauczy je jeszcze na jutro pozycji i patrzenia kota ze shreka i będzie git |
*padłam*
BlueBlossom - Pią Sie 22, 2008 13:22
L., chciałabym zarezerwować samiczkę Ely jeśli Elish jest juz zajęta
L. - Pią Sie 22, 2008 13:44
Powiedziałam, że napisze do każdego po kolei pw lub mejla
na razie osoba, która jest po mnie dokonuje wyboru i to teraz od niej zależy jak wszystko długo potrwa...
Mona - Pią Sie 22, 2008 15:12
Po prostu brak mi słów!! Są tak cudne!!
Naturalnie, najcudniejsza dzielna mamusia!
Bema - Pią Sie 22, 2008 16:27
L., http://www.fotosik.pl/sho...de658f4f745372f rozpływam się z zachwytu, wszystki są cudne swoją drogą!!! Gratulacje i uściski dla Mamusi gromadki
Ninek - Pią Sie 22, 2008 19:27
Zakochałam sie Przecież to największe cudowności na świecie.
Off-Topic: | Wróciło mi sie troche wcześniej |
Mrówa - Sob Sie 23, 2008 19:10
F3 D, standard russian blue bareback --> zakochałam się w nim
myaku - Sob Sie 23, 2008 21:06
A ja jestem zakochana w moim El Diablo piękniś
vedzion - Nie Sie 24, 2008 19:53
Wróciłam dziś z Wystawy Szczurków w Olsztynie!!! Jakie cudowne szczurki tam były, to słów brakuje!!!
A poza tym muszę się pochwalić, że na własne oczy widziałam maleństwa u L. i rozpłynęłam się totalnie, bo widok to był obłędny!!! Czternaście prześlicznych maluchów brykających radośnie i dzielna i piękna Holy, która troszczy się o swoje dzieciątka wprost fantastycznie !!!
Jestem po prostu zakochana we wszystkich maluchach i Holy!!!
Niestety nie zrobiłam im zdjęć, bo nie chciałam ich stresować. I tak były zestresowane, że dotyka ich ktoś nowy i nieznany. Ale widok był powalający. Już nie mogę się doczekać, jak za dwa tygodnie pojadę po moich szczurkowych kawalerów.
A szczurkom z wystawy zrobiłam kilka fotek, nie jakoś dużo, bo stresu tam miały i tak całą masę. Jak tylko wgram fotki do kompa i trochę obrobię, wrzucę na stronę.
P.S. Poznałam nawet na wystawie rodziców Holy!!! Cudowni, wspaniali i śliczni.
ntliee - Nie Sie 24, 2008 21:03
vedzion, wiedziałam że będziesz się chwalić super, bardzo Ci zazdroszczę
a czy mąż dał się urzec i przekonać do 4 brata?
i hmm, jeszcze naprawdę jedyne 2 tygodnie? jejku jak fajnie!
L., co tam u maluchów?
vedzion - Nie Sie 24, 2008 22:34
ntliee, mój mąż, jak na razie powiedział, że maluchy są słodkie i cieszy się, że będziemy mieć "takie śliczne szczurki". Jeszcze nie mówiłam o czwartym, ale w stosownej chwili... Z pewnością się ucieszy. Elmo i Elfiś go urzekli, a Elsik bardzo się spodobał, więc myślę, że nie powinno być problemu.
No, a dwa tygodnie na pewno szybko zlecą. Już odliczam.
Anonymous - Nie Sie 24, 2008 23:16
A ja je miziałam przez dwa dni normalnie Boskie są
ntliee - Pon Sie 25, 2008 09:39
vedzion, może w takim razie w ogóle nie zauważy, ale fajnie jakby udało Ci się go przekonać
Ren, zazdroszczę
i czekam na jakieś szczątkowe info chociaż
vedzion - Pon Sie 25, 2008 09:49
Cały czas staram się go przekonać, mówię, jak super czują się szczurki, jak są razem, a jak zostanie np. jeden, to będzie smutno...
Myślę, że mi się uda, bo był naprawdę urzeczony maluchami i widział, że czternaście kruszynek najlepiej się czuje, jak są razem. A na wystawie, widział, jak dorosłe szczurki się w siebie wtulają i przyznał, że to słodki widok.
I tak osiągnęłam już niezły sukces, ponieważ udało mi się przekonać człowieka, który nigdy nie miał zwierząt, do psa, kota i szczurków - który to zwierzyniec już pokochał.
Mało tego, powiedział, że ludzie, którzy kochają zwierzęta są sympatyczniejsi, milsi i łatwiej i przyjemniej jest z nimi rozmawiać
ntliee - Pon Sie 25, 2008 10:15
vedzion napisał/a: | Mało tego, powiedział, że ludzie, którzy kochają zwierzęta są sympatyczniejsi, milsi i łatwiej i przyjemniej jest z nimi rozmawiać |
i ma całkowitą rację!
|
|
|