Klatki i wyposażenie - Hamaki
LinakarO - Nie Lis 06, 2011 10:17
Viss napisał/a: | marchewusia, co wszyłaś po obu końcach tunelu? |
Też jestem ciekawa! Butelkę?
marchewusia - Nie Lis 06, 2011 18:26
Kufle plastikowe(tak do połowy ucięte, są tak obszyte, że żeby je mogły obgryź, musiałyby rozpruć całą zewnętrzną jak i wewnętrzną część tunelu, a jeśli będę widziała że coś tam się dobierają, to podremontuję go póki co przez tunel biegają, mała psotka skacze na tunel jak starsza przechodzi, to atakuje ruszające się miejsce
LinakarO - Wto Lis 08, 2011 14:03
kufle ? Może to dziwne ale nie wiem co to Tzn Wiem co to kufel do Piwa ale plastikowy? to to samo ?
marchewusia - Wto Lis 08, 2011 14:23
Dokładnie tak, obcięłam taki kufel w połowie, bo w dalszej części szczurki by się nie zmieściły, chodziło o to, żeby tunel się nie zamykał i obszyłam go ze strony obciętej jak i z brzegu, żeby czasem się nie zajadały plastikiem
cynia - Pią Lis 18, 2011 15:11
A ja wczoraj usiadłam do maszyny i uszyłam... Hamaczek z dziurką, kilka hamaczków zwykłych, tunele i dwie kostki
Szkoda tylko, że na szczury to sobie jeszcze poczekam (tzn. aż urodzi się miot )
Ale się pochwalę, a co:
Kami - Pią Lis 18, 2011 15:32
To pierwsze z guzikami fajne.
Myślałam, że tylko ja jestem taka zniecierpliwiona, że szyłam hamaki zanim pojawiły się maluchy.
cynia - Pią Lis 18, 2011 15:39
Off-Topic: | Kami napisał/a: | To pierwsze z guzikami fajne.
Myślałam, że tylko ja jestem taka zniecierpliwiona, że szyłam hamaki zanim pojawiły się maluchy. |
coś ty! dopiero się rozkręcam, już mam w głowie kolejna partię |
marchewusia - Pią Lis 18, 2011 15:53
bardzo podobają mi się kostki...
unicorn - Czw Lis 24, 2011 18:16
omnooom, kostki są prześliczne
Niamey - Sob Gru 31, 2011 01:40
http://www.zooplus.pl/sho...a_fretek/225148
Chyba muszę powiedzieć mamie, że za mało się ceni
No bez jaj - tej wielkości domek za 100zł?? Chyba jest z tytanu
rysia.13 - Sob Gru 31, 2011 11:58
Niamey napisał/a: | No bez jaj - tej wielkości domek za 100zł?? |
No bo płacisz przedewszystkim za ten gratisowy kubraczek
karraska - Sob Gru 31, 2011 13:30
Chyba za firmę Z tego co kojarzę jest amerykańska.
Sama nigdy bym nie zapłaciła za hamak, który nota bene i tak zostanie zgryziony.
Kami - Wto Sty 03, 2012 19:01
Kupiłam wczoraj w Carrefourze całkiem fajne poszewki na jaśki za niecałe 2zł i jedna dostała się szczurom. Rozmiarowo idealnie do klatki pasuje (40cmx40cm) (tzn jak doszyję jakieś pętelki to będzie idealnie, na samych spinaczach jest mocno na styk ) materiał dość gruby, były czerwone, niebieskie i chyba jasno różowe.
pszczoła - Wto Sty 03, 2012 20:17
Kami, fajne Tylko zwróć uwagę przy użytkowaniu, czy nie wyciągają się z nich nitki, bo szczurki mogą się pazurkami zahaczać i krzywdy narobić
Kami - Wto Sty 03, 2012 20:32
pszczółka, o tym nie pomyślałam. One raczej nic nie gryzą (przynajmniej w klatce ) więc nie powinny nitek powyciągać, no ale kto wie - będę czujna.
|
|
|