Grupowe zamówienia z e-sklepów - [Trójmiasto] Zamówienie Versele Laga ZERO CLASSIC
Lux - Sob Lut 23, 2013 10:22
my chetnie, ale gdzie mieszkasz fumico? bo tymczasem naprawiamy samochod i nie wiem jak to by bylo z dojazdem, a 8 kg sama nie zaciagne no, kokmu jeszcze karmy, komu?
btw, natkapatka, nam wyszedl jakis blad w tym przelewie, pozniej sie dokopalam i nie poszedl
fumico - Pon Lut 25, 2013 15:32
Lux, ciągle jestem z Gdyni na trasie SKM ew. możemy się umówić jeśli to cokolwiek Ci pomoże.
Chyba, że ktoś z Gdańska zamówi... no nie wiem ale mi pomału zaczyna się spieszyć
taivas - Wto Lut 26, 2013 10:56
natkapatka - ja nie przelałam Ci kasy?!?! ej to niemożliwe no to zrobię przelew jeszcze raz, bo najwyraźniej nie doszedł, i będę czekać na kolejne zamówienie...
EDIT: no chyba ze fumico zamówi, to jeszcze się wstrzymam z przelewem. Bo w sumie w Gdyni wygodniejszy dla mnie byłby odbiór. Możemy wziąć 6 kg jeśli to w czymś pomoże, może 2 rozparcelujecie jeszcze jakoś? Żeby już nie czekać.
natkapatka - Wto Lut 26, 2013 12:06
taivas, do mnie dotarł tylko przelew od smeg do tamtego worka.
Jak nie macie wagi to możemy do mnie zamówić, ale musicie ode mnie odebrać. No chyba, że wpadnę do Lux, odwiedzić brata i wymiziać resztę ferajny
taivas - Wto Lut 26, 2013 12:10
Ja mam wagę, ale wole nie zamawiać, bo u mnie ciągle nikogo nie ma, ciężko byłoby się umówić na odbiór. Ja się dostosuję tylko dajcie znać kto zamawia, żebym wiedziała, komu płacić.
Lux - Sob Mar 02, 2013 16:52
Mozemy my w sumie zamowic, jesli taivas nie chce, ja sie jakos moze zgadam z dostarczajacym, ale wtedy natkapatka z waga na mizianki bylaby niezbedna z tym, ze litosci, byle do 8-go moglibysmy wtedy te dwa kg jeszcze wziac. To jak?
natkapatka - Sob Mar 02, 2013 18:45
Lux, ja z waga mogę przyjść
fumico - Sob Mar 02, 2013 19:39
Słuchajcie dla mnie to żaden problem zamówić, tylko, że wówczas odbiór w Gdyni ew. gdzies na trasie SKM.
Jeśli zaś Lux podejmie się zamówienia to ja się uśmiecham do taivas, żebm mogła do Ciebie odebrać bo do Gdańska to mi ciężko się wybrać.
taivas - Pon Mar 04, 2013 11:03
fumico, jak mowie, my jesteśmy w domu albo bardzo późno albo ciężko w ogóle podać jakiekolwiek godziny, wiec musiałabyś się w razie czego totalnie do nas dostosować, wtedy nie ma problemu. Albo bym wzięła do pracy bo pracuje w centrum Gdyni to tez można podejść.
No, ale niech najpierw się ktoś zdecyduje na zamówienie. Bo ja z Gdyni bardzo chętnie odbiorę, pytanie czy Lux tez by mogla z Gdyniowa w razie czego.
Lux - Pon Mar 04, 2013 22:58
Nam t z deka nie po drodze, bo jeszcze samochod mamy w naprawie, no i zawsze tez poza domem. Ja mowilam, my mozemy zamowic, tylko dajcie czas do piatku, bo wyplata
natkapatka - Wto Mar 05, 2013 00:06
Ja tam z 2 kg dla sąsiadki mogę wziąć.Lux, zamawiacie?
Lux - Wto Mar 05, 2013 21:12
Jop, zamówię No, pisać, kto ile bierze, cobyśmy się nie kłócili
a ja jutro porozsyłam dane etc
natkapatka, skąd zawsze zamawiasz? Sprawdzone miejsce w koncu
natkapatka - Wto Mar 05, 2013 21:51
Lux, ja zamawiałam z keko.pl, a jak 2 kg zostanie to wezmę dla sąsiadki i już
Lux - Wto Mar 05, 2013 22:24
Dzięki
Wychodzi po 4,95 za kilogram. My chcemy 8. Czyli 10kg do 12kg są do rozdysponowania
taivas, ile wy chcecie? fumico, dogadaliście się?
fumico - Wto Mar 05, 2013 22:50
Lux napisał/a: | fumico, dogadaliście się? | dogadamy
ja 3 kg.
|
|
|