To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2012 - Poziom-E-czki Emerald Moon

MalaBoo - Pią Kwi 13, 2012 14:18

Nagrałam wczoraj filmik z pozycją do mycia się Eti, trochę się ścina (nie wiem dlaczego) ale idzie oglądnąć http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be :mrgreen:
L. - Pią Kwi 13, 2012 14:32

rozpłynęłam się :slinisie: tylko całować i całować ten brzuszek łakomczuszek :serducho:

Nev, a jak waga Eddiego ? ;>
fajnie, że się chłopak zaaklimatyzował. j
ak przebiegało łączenie?

quagmire - Pią Kwi 13, 2012 15:15

MalaBoo, mała kosmitka :lol:
Helcia - Pią Kwi 13, 2012 15:25

Przed chwilą zważyłam Enrique - waży 130 gramów. Mieści się w normie?
MalaBoo - Pią Kwi 13, 2012 15:28

L., całuje cały czas :D ale ja wiem czy taki łakomczuszek? Łuskanego słonecznika to ona nie chce, jabłuszko tylko powącha, lekko poliże i też nie zje, gerberka na którego moje panny się rzucają tylko spróbowała i olała a w misce siedzi i coś zawsze sobie długo wybiera zanim zje ;D dzisiaj zrobię im kaszkę z brzoskwiniami może to jej posmakuje bardziej ;D jedyne co sprawiło jej widoczną przyjemność to łuskane pestki dyni ;D

quagmire, Eti ma imię od nazwy gwiazdy, najwidoczniej wzięła sobie to do serca :DD

Helcia - Pią Kwi 13, 2012 15:30

Enrique ma odwrotnie niż Eti, wszystko lubi i nie żałuje sobie :D
Mao - Pią Kwi 13, 2012 15:49

MalaBoo, jaka słodka :serducho:

Elena od godziny siedzi w klatce z dziewczynami. Ogólnie taka spokojna, niby ma wszystkich gdzieś, ugodowa, ale... przed chwilą pokazała charakter, aż byłam w szoku: po 4 laniu od Kalinki maleństwo się wpieniło, trzasnęło ogonem, zmrużyło oczy i zaczęła Kalinę odpychać :shock:
Pomiatać sobą nie pozwoli :P

Waga na dziś: 114g :mrgreen:

AngelsDream - Pią Kwi 13, 2012 17:34

Escher w dniu przyjazdu: 88 gramów.

Escher dziś: 102 gramy, ale po jedzeniu.

L. - Pią Kwi 13, 2012 18:24

Helcia, mieści się jak najbardziej :D

Eulalia, 124 g :wink:

Mao, Eulalia przegania :rotfl:

Poziomka też ładnie przybiera, doszło jej jakieś 20g od kiedy jest sam na sam z Eulalią więc odbudowuje ciałko :wink:

Helcia - Pią Kwi 13, 2012 18:29

L. napisał/a:
Helcia, mieści się jak najbardziej :D

już myślałam, że drugi gigaszczur mi rośnie :]
melduję, że Enrique mieszka już z resztą :mrgreen: , jak na razie cisza i spokój, trochę się stawia, gdy alfa go dominuje, ale ten trzyma do oporu, bójek (odpukać) nie ma

MalaBoo - Pią Kwi 13, 2012 19:54

A ja mam niedokładną wagę bo pokazuje co 20g ale wychodzi na to, że Eti ma coś pomiędzy 130 a 140 ;D

Eti - http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be

MalaBoo - Nie Kwi 15, 2012 20:16

Eti rośnie jak na drożdżach, zajmuje coraz więcej miejsca w misce (jak je to zawsze w niej siedzi) i zaczyna się robić jaśniejsza, na początku myślałam, że mi się tylko wydaje ale coraz bardziej widać różnice głównie na dupce ;p Ma ciemniejszy pasek idący od ogona i jaśniejsze nóżki :) Chyba powoli zaczyna obrastać dorosłą sierścią bo widać, że sierść jej się zaczyna świecić a nie jest już całkowicie matowa chociaż nadal jest mięciutka w dotyku :serducho: A jak tam rodzeństwo? też już jaśnieje? :P
Helcia - Nie Kwi 15, 2012 20:21

MalaBoo, a mój Enrique ciemnieje :P
szczególnie to widać na dupce, która dosłownie z dnia na dzień mu robi się ciemniejsza

AngelsDream - Nie Kwi 15, 2012 20:24

MalaBoo, rodzeństwo też siedzi w misce, rośnie i... łysieje. :D
Helcia - Nie Kwi 15, 2012 20:28

a wasze maluch też mają taki duży apetyt? :lol:
jak łączenia? już zakończone?