Mioty urodzone - rok 2010 - Miot X of Anahata - 26.10.2010
Anonymous - Wto Sty 18, 2011 08:15
Moje wnusie śliczne są po prostu . Oby zdrówko dopisywało
Badoha - Wto Sty 18, 2011 08:19
Ren, moja Xoli to jakiś szatan
handzia1 - Wto Sty 18, 2011 09:49
Moja też jest straszną łobuziarą. Tak niewinnie wygląda a rozrabia za trzy, od paru dni dominuje ciotki dwu i trzy krotnie większe od siebie. Na wybiegu to z zbój, włamywacz i złodziej. Ale jest taaaka słodka jak po wszystkim da ci buziaczka.......uwielbia dawać buziaki.
Semena - Wto Sty 18, 2011 10:14
Xysia to ja chyba ukradnę... Jest absolutnym sercołamaczem! Ja chcę mieć znowu szczury!
Anonymous - Wto Sty 18, 2011 10:58
Xyś jaki piękny I sporo wazy, mój ciapciuś chyba sporo mniej, muszę go dziś zważyć.
Za to mój jest słodzutki i super grzeczniutki, zachowuje sie czasem tak, jakby pytał o pozwolenie. I tego jego kapitankowe miny
quagmire - Wto Sty 18, 2011 11:33
Semena, a ja wiem, gdzie Xyś mieszka
Pyl - Wto Sty 18, 2011 12:27
Semena napisał/a: | Xysia to ja chyba ukradnę... | A przychodź, kradnij, u mnie jest ogonów za dużo, pewnie nie zauważę...
Viss napisał/a: | Za to mój jest słodzutki i super grzeczniutki, zachowuje sie czasem tak, jakby pytał o pozwolenie. | Viss, bo ixik na pewno jest adoptowany - taki grzeczny, nie pasuje do rodzeństwa
Xyś też czasem pyta o zgodę - jak dominuje starszych to zezuje na mnie i pyta czy ma ich całkiem oskubać z furta czy ma być grzeczny i tylko porządnie wyiskać
Anonymous - Wto Sty 18, 2011 12:30
Pyl napisał/a: | bo ixik na pewno jest adoptowany | no wiesz.. ale na głos przy nim tego nie wolno ci mówić, zamartwił by sie maluch. Pyl napisał/a: | jak dominuje starszych to zezuje na mnie i pyta czy ma ich całkiem oskubać z furta czy ma być grzeczny i tylko porządnie wyiskać | loool zbój i zapamiętały iskacz.
Semena - Śro Sty 19, 2011 12:58
Nie no, teraz nie mogę gromadzić alergenów, bo w sierpniu mam mieć swój miot, ale proszę mi Xysia sklonować i zachować materiał genetyczny na czas, kiedy już wykarmię swoje młode, wtedy na pewno wezmę
quagmire - Śro Sty 19, 2011 13:04
Off-Topic: | Semena napisał/a: | bo w sierpniu mam mieć swój miot |
Jupi, opłacało się nie brać leków na alergię
Strasznie się cieszę i gratuluję |
handzia1 - Śro Sty 19, 2011 14:38
Przy moich ciociach nigdy nie marznę.....
Semena - Śro Sty 19, 2011 16:12
O jo...
quag bardzo dziękuję
Pyl - Śro Sty 19, 2011 18:05
Semena napisał/a: | w sierpniu mam mieć swój miot, ale proszę mi Xysia sklonować i zachować materiał genetyczny na czas, kiedy już wykarmię swoje młode, wtedy na pewno wezmę |
Ło, a jednak każdy może być hodowcą Nie koniecznie szczurów, ale... To trzymam kciuki za braki alergenów w okolicy i zdrowy, silny miot.
A Xysia postaram się zatrzymać w rozwoju, ale jak już pisałam, nie wiem czy mi się uda, bo on się z dnia na dzień psuje - rośnie i rośnie. A z klonowaniem mogę sobie nie dać rady, bo ja hodowcą nie jestem...
Anonymous - Śro Lut 02, 2011 13:44
Niestety Xanthus odszedł dziś nad ranem z powodu obrzęku płuc [*] . Czekam na wyniki sekcji...
Nakasha - Śro Lut 02, 2011 13:48
Przykro mi.
[*]
|
|
|