To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot X of Anahata - 26.10.2010

Anonymous - Wto Sty 18, 2011 08:15

Moje wnusie śliczne są po prostu :serducho: . Oby zdrówko dopisywało :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Badoha - Wto Sty 18, 2011 08:19

Ren, moja Xoli to jakiś szatan :P
handzia1 - Wto Sty 18, 2011 09:49

Moja też jest straszną łobuziarą. Tak niewinnie wygląda a rozrabia za trzy, od paru dni dominuje ciotki dwu i trzy krotnie większe od siebie. Na wybiegu to z zbój, włamywacz i złodziej. Ale jest taaaka słodka jak po wszystkim da ci buziaczka.......uwielbia dawać buziaki.
Semena - Wto Sty 18, 2011 10:14

Xysia to ja chyba ukradnę... Jest absolutnym sercołamaczem! Ja chcę mieć znowu szczury! ;(
Anonymous - Wto Sty 18, 2011 10:58

Xyś jaki piękny :serducho: :serducho: I sporo wazy, mój ciapciuś chyba sporo mniej, muszę go dziś zważyć. :)

Za to mój jest słodzutki i super grzeczniutki, zachowuje sie czasem tak, jakby pytał o pozwolenie. :D I tego jego kapitankowe miny :falover: :sirwwt: :sirwwt:

quagmire - Wto Sty 18, 2011 11:33

Semena, a ja wiem, gdzie Xyś mieszka :D
Pyl - Wto Sty 18, 2011 12:27

Semena napisał/a:
Xysia to ja chyba ukradnę...
A przychodź, kradnij, u mnie jest ogonów za dużo, pewnie nie zauważę... :lol:

Viss napisał/a:
Za to mój jest słodzutki i super grzeczniutki, zachowuje sie czasem tak, jakby pytał o pozwolenie.
Viss, bo ixik na pewno jest adoptowany - taki grzeczny, nie pasuje do rodzeństwa :P
Xyś też czasem pyta o zgodę - jak dominuje starszych to zezuje na mnie i pyta czy ma ich całkiem oskubać z furta czy ma być grzeczny i tylko porządnie wyiskać :lol:

Anonymous - Wto Sty 18, 2011 12:30

Pyl napisał/a:
bo ixik na pewno jest adoptowany
no wiesz.. ale na głos przy nim tego nie wolno ci mówić, zamartwił by sie maluch. :(
Pyl napisał/a:
jak dominuje starszych to zezuje na mnie i pyta czy ma ich całkiem oskubać z furta czy ma być grzeczny i tylko porządnie wyiskać
loool :D zbój i zapamiętały iskacz. :D
Semena - Śro Sty 19, 2011 12:58

Nie no, teraz nie mogę gromadzić alergenów, bo w sierpniu mam mieć swój miot, ale proszę mi Xysia sklonować i zachować materiał genetyczny na czas, kiedy już wykarmię swoje młode, wtedy na pewno wezmę :wink:
quagmire - Śro Sty 19, 2011 13:04

Off-Topic:
Semena napisał/a:
bo w sierpniu mam mieć swój miot

Jupi, opłacało się nie brać leków na alergię :mrgreen:
Strasznie się cieszę i gratuluję :*

handzia1 - Śro Sty 19, 2011 14:38

Przy moich ciociach nigdy nie marznę.....

Semena - Śro Sty 19, 2011 16:12

O jo... :serducho:
quag bardzo dziękuję :)

Pyl - Śro Sty 19, 2011 18:05

Semena napisał/a:
w sierpniu mam mieć swój miot, ale proszę mi Xysia sklonować i zachować materiał genetyczny na czas, kiedy już wykarmię swoje młode, wtedy na pewno wezmę

Ło, a jednak każdy może być hodowcą ;) Nie koniecznie szczurów, ale... :mrgreen: To trzymam kciuki za braki alergenów w okolicy i zdrowy, silny miot.
A Xysia postaram się zatrzymać w rozwoju, ale jak już pisałam, nie wiem czy mi się uda, bo on się z dnia na dzień psuje - rośnie i rośnie. A z klonowaniem mogę sobie nie dać rady, bo ja hodowcą nie jestem...

Anonymous - Śro Lut 02, 2011 13:44

Niestety Xanthus odszedł dziś nad ranem z powodu obrzęku płuc [*] . Czekam na wyniki sekcji... :(
Nakasha - Śro Lut 02, 2011 13:48

Przykro mi. :(

[*]