Mioty urodzone - rok 2010 - Miot G SunRat's - za TM
emileczka - Wto Wrz 14, 2010 17:15
Podobno najlepszy miot - przynajmniej na XII wystawie we Wrocławiu
Ale moja Gopel najbrzydsza - biedna od rodzeństwa odstawała punktowo
Bel - Wto Wrz 14, 2010 17:21
emileczka, a Gucci wygląda jak wypasiony długowłosy chomik syryjski.. ot tyle..
quagmire - Wto Wrz 14, 2010 18:53
Gianicolo dostał 95 punktów, więc chyba nieźle
susurrement - Wto Wrz 14, 2010 21:19
Gracja 90 jeśli dobrze pamiętam.
moje małe białe
mrófka - Śro Wrz 15, 2010 00:38
jej no to jest ekstra punktacja
elegancko rokuje na przyszłość, nic tylko pogratulować
.. a nasza rozpiskana Grimma nadal woli moje towarzystwo od szczurzego
za każdym razem kiedy się zbliżę do klatki, dynda do góry brzuszkiem na prętach,
wszystko byle tylko zwrócić na siebie uwagę...
kochany, mały skrzat, w dodatku zaczęła się falować
zuuzuushii - Nie Wrz 26, 2010 18:45
Gohatto waży 420
więcej zdjęć w moim temacie zapraszam
quagmire - Nie Paź 03, 2010 22:14
Gianicolo - tylko jedna fota, bo on jest nieobfocalny
olus0312 - Śro Paź 13, 2010 07:56
Gówniarze mają już 4 miesiące
Gaja jest delikatną, dostojną panienką. Uwielbia się bawić. Jest bardzo wrażliwa na wszelkie hałasy, byle szmer a ona już pod poduszką
Taka moja mała księżniczka
quagmire - Śro Paź 13, 2010 08:38
Jak ten czas leci, dorosłe szczury prawie, chociaż mój jest jeszcze mikrusem i ma pstro w głowie. Poza tym jest kochany, jak się go podniesie, to natychmiast się wyluzowuje, jak wujek Ryjek i jego braciszek Piesek. Ma piękne wielkie oczy, zupełnie jak jego drugi braciszek Vigo, a najbardziej lubi się bawić ze swoim trzecim braciszkiem - Ildusiem
U mnie jak w rodzinie
zuuzuushii - Śro Paź 13, 2010 08:44
Gohatto jest genialny, można z nim zrobić wszystko, pierwszy taki "szczeniak" totalnie proludzki, można go wziąć na ręce, wymiętosić, wywrócić na plecki, a on wcale focha nie puszcza, wręcz przeciwnie, wygląda jakby mu to sprawiało przyjemność *_* puszczony zaraz z powrotem wraca na kolana.
Uwielbia się bawić w ganianego za dłonią...
I na wybiegach jest szczurkiem który najczęściej jest przy nas, razem z Ichim oczywiście, bo to kumple
quagmire - Śro Paź 13, 2010 08:45
zuuzuushii, w końcu to bracia
Nikuś też uwielbia się bawić z ręką.
emileczka - Śro Paź 13, 2010 14:18
olus0312, chyba Gaja nie ma agouti pointa , raczej niebieskiego
Oli - Śro Paź 13, 2010 14:23
widziałam wczoraj braci G będących u believe i stwierdzam przykry fakt, że ta dziewczyna musi coś dosypywać szczurom do jedzenia jakieś sterydy albo co Gustlik nie stanowi nawet połowy tego co reprezentują bracia G u bel.
emileczka - Śro Paź 13, 2010 14:33
Oli, a to prawda są olbrzymi, jak u niej byłam podeszłam do klatki patrzę na Galaxego i mówię gdzie są 'moje' szczury - taki wielki. Gucci jest piękny szkoda, że Gopel taka nie jest
Goplanka cud miód i czekoladki, taka niebieka skundlona Rajka, daje się mietosić na wszystkie strony jak mama i grzeczna jest
olus0312 - Śro Paź 13, 2010 16:28
emileczka napisał/a: | chyba Gaja nie ma agouti pointa , raczej niebieskiego |
też mi się wydaje, choć nie znam się za bardzo na kolorach, ale point Gajki jest taki sam jak Buliny, a Buliś ma niebieskiego
|
|
|