To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot G SunRat's - za TM

emileczka - Wto Wrz 14, 2010 17:15

Podobno najlepszy miot - przynajmniej na XII wystawie we Wrocławiu :wink:

Ale moja Gopel najbrzydsza :( - biedna od rodzeństwa odstawała punktowo :roll: :lol:

Bel - Wto Wrz 14, 2010 17:21

emileczka, a Gucci wygląda jak wypasiony długowłosy chomik syryjski.. ot tyle..
quagmire - Wto Wrz 14, 2010 18:53

Gianicolo dostał 95 punktów, więc chyba nieźle ;)
susurrement - Wto Wrz 14, 2010 21:19

Gracja 90 jeśli dobrze pamiętam.
moje małe białe :serducho:

mrófka - Śro Wrz 15, 2010 00:38

jej no to jest ekstra punktacja :D
elegancko rokuje na przyszłość, nic tylko pogratulować :)

.. a nasza rozpiskana Grimma nadal woli moje towarzystwo od szczurzego :serducho:
za każdym razem kiedy się zbliżę do klatki, dynda do góry brzuszkiem na prętach,
wszystko byle tylko zwrócić na siebie uwagę...
kochany, mały skrzat, w dodatku zaczęła się falować ;)

zuuzuushii - Nie Wrz 26, 2010 18:45

Gohatto waży 420

więcej zdjęć w moim temacie :) zapraszam :P

quagmire - Nie Paź 03, 2010 22:14

Gianicolo - tylko jedna fota, bo on jest nieobfocalny :mrgreen:

olus0312 - Śro Paź 13, 2010 07:56

Gówniarze mają już 4 miesiące :shock:
Gaja jest delikatną, dostojną panienką. Uwielbia się bawić. Jest bardzo wrażliwa na wszelkie hałasy, byle szmer a ona już pod poduszką :roll:
Taka moja mała księżniczka :serducho:

quagmire - Śro Paź 13, 2010 08:38

Jak ten czas leci, dorosłe szczury prawie, chociaż mój jest jeszcze mikrusem i ma pstro w głowie. Poza tym jest kochany, jak się go podniesie, to natychmiast się wyluzowuje, jak wujek Ryjek i jego braciszek Piesek. Ma piękne wielkie oczy, zupełnie jak jego drugi braciszek Vigo, a najbardziej lubi się bawić ze swoim trzecim braciszkiem - Ildusiem :mrgreen:
U mnie jak w rodzinie :serducho:

zuuzuushii - Śro Paź 13, 2010 08:44

Gohatto jest genialny, można z nim zrobić wszystko, pierwszy taki "szczeniak" totalnie proludzki, można go wziąć na ręce, wymiętosić, wywrócić na plecki, a on wcale focha nie puszcza, wręcz przeciwnie, wygląda jakby mu to sprawiało przyjemność *_* puszczony zaraz z powrotem wraca na kolana.
Uwielbia się bawić w ganianego za dłonią...
I na wybiegach jest szczurkiem który najczęściej jest przy nas, razem z Ichim oczywiście, bo to kumple :-P

quagmire - Śro Paź 13, 2010 08:45

zuuzuushii, w końcu to bracia :P
Nikuś też uwielbia się bawić z ręką.

emileczka - Śro Paź 13, 2010 14:18

olus0312, chyba Gaja nie ma agouti pointa :oops: , raczej niebieskiego :shock:
Oli - Śro Paź 13, 2010 14:23

widziałam wczoraj braci G będących u believe i stwierdzam przykry fakt, że ta dziewczyna musi coś dosypywać szczurom do jedzenia :roll: jakieś sterydy albo co :P Gustlik nie stanowi nawet połowy tego co reprezentują bracia G u bel. :|
emileczka - Śro Paź 13, 2010 14:33

Oli, a to prawda są olbrzymi, jak u niej byłam podeszłam do klatki patrzę na Galaxego i mówię gdzie są 'moje' szczury - taki wielki. Gucci jest piękny szkoda, że Gopel taka nie jest

Goplanka cud miód i czekoladki, taka niebieka skundlona Rajka, daje się mietosić na wszystkie strony jak mama i grzeczna jest :mrgreen:

olus0312 - Śro Paź 13, 2010 16:28

emileczka napisał/a:
chyba Gaja nie ma agouti pointa , raczej niebieskiego

też mi się wydaje, choć nie znam się za bardzo na kolorach, ale point Gajki jest taki sam jak Buliny, a Buliś ma niebieskiego :wink: