To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12

martussia - Pon Cze 21, 2010 17:20

Ten "mały, czarny M7" mnie tak kusi .. :serducho:
Anonymous - Pon Cze 21, 2010 17:47

nie chcę nic obiecywać, ale może będzie więcej fot maluchów niedługo :P już JA się o to postaram :P
Anomalia - Pon Cze 21, 2010 17:48

mataforgana napisał/a:
nie chcę nic obiecywać, ale może będzie więcej fot maluchów niedługo już JA się o to postaram

Cieszę się. :D

Anonymous - Pon Cze 21, 2010 18:05

w ogóle możecie mi już zazdrościć i się martwić, bo może jak mi się któreś maluchy szczególnie spodobają, to wam ich już nie oddam i z chaty nie wypuszcze :P :twisted: ;)
LalaAla - Pon Cze 21, 2010 18:07

mataforgana napisał/a:
w ogóle możecie mi już zazdrościć i się martwić, bo może jak mi się któreś maluchy szczególnie spodobają, to wam ich już nie oddam i z chaty nie wypuszcze :P :twisted: ;)

To spodziewaj się wtedy wizyty :D Odbiję Ci moje dwa maluszki :serducho: I baaaaardzo ładnie prosimy o zdjęcia :D

Anomalia - Pon Cze 21, 2010 18:12

LalaAla napisał/a:
mataforgana napisał/a:
w ogóle możecie mi już zazdrościć i się martwić, bo może jak mi się któreś maluchy szczególnie spodobają, to wam ich już nie oddam i z chaty nie wypuszcze

To spodziewaj się wtedy wizyty Odbiję Ci moje dwa maluszki

No właśnie, włamanie z zaskoczenia wszyscy zrobimy i szans nie będziesz miała. :P

LalaAla - Pon Cze 21, 2010 20:40

Wpłatka zrobiona :) Ja już nie mogę się doczekac... Moja malutka Agutka :serducho: Tomek się upiera, żeby jej domowe imię brzmiało "Pani Krecik" bo ona wygląda jak taki tyci tyci kreticzek :lol: :serducho:
Anonymous - Wto Cze 22, 2010 06:35

farferee (z forum SHSRP) przyjedzie po ogonki samochodem z Warszawy i zgodził się zabrać dla wszystkich warszawiaków :) . Nakasha nie będzie musiała bujać się pociągiem z tobołami :wink: . Jakby ktoś chciał numer kontaktowy w celu ustalenia szczegółów to zapraszam na PW.
Anomalia - Wto Cze 22, 2010 06:42

Ja jednak sama przyjadę. :wink:
harpoonka - Wto Cze 22, 2010 13:17

Ja najprawdopodobniej tez przyjade. Jesli uda mi sie przekonac kogos, zeby mnie podwiozl ;P A jak nie to pociagiem dojade ;)

Ps. Mnie tez kusza te wegielki, az przestalam na zdjecia patrzec :mrgreen:

Anonymous - Wto Cze 22, 2010 16:27

Niestety Quake i Quill (czyli pan numer 4 i 5) również szukają domku.
Bel - Wto Cze 22, 2010 16:31

kto zrezygnował :shock:
Anonymous - Wto Cze 22, 2010 16:35

believe_86, Agaska poinformowała mnie dzisiaj, że jej mama ma alergię. Chciała przyjechać z rodzicami po odbiór maluchów i wtedy sprawdzić, czy mama się uczuli. Oczywiście w przypadku gdy mama okazałaby się uczulona, maluchów by nie wzięli, dlatego też chciała za maluchy płacić dopiero przy odbiorze. Dla mnie to postawa skrajnie nieodpowiedzialna.
Bel - Wto Cze 22, 2010 16:40

Miło. A co to króliki doświadczalne ? zaczynam być za tym by wpierw nowe domy sprawdzać nim dojdzie do rezerwacji. Pomogło by to uniknąć pozostania z ręką w nocniku.
harpoonka - Wto Cze 22, 2010 16:47

Ren!!! Moge chlopaka nr 5???
Blaaagaaam :kciuki:

No zwariuje tutaj zaraz, az mi cisnienie podskoczylo :roll: Nie sadze, ze sytuacja fajna, ale jakbym moglam M5 wziac, to chyba oszaleje :oops: :oops: :oops: