Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12
martussia - Pon Cze 21, 2010 17:20
Ten "mały, czarny M7" mnie tak kusi ..
Anonymous - Pon Cze 21, 2010 17:47
nie chcę nic obiecywać, ale może będzie więcej fot maluchów niedługo już JA się o to postaram
Anomalia - Pon Cze 21, 2010 17:48
mataforgana napisał/a: | nie chcę nic obiecywać, ale może będzie więcej fot maluchów niedługo już JA się o to postaram |
Cieszę się.
Anonymous - Pon Cze 21, 2010 18:05
w ogóle możecie mi już zazdrościć i się martwić, bo może jak mi się któreś maluchy szczególnie spodobają, to wam ich już nie oddam i z chaty nie wypuszcze
LalaAla - Pon Cze 21, 2010 18:07
mataforgana napisał/a: | w ogóle możecie mi już zazdrościć i się martwić, bo może jak mi się któreś maluchy szczególnie spodobają, to wam ich już nie oddam i z chaty nie wypuszcze |
To spodziewaj się wtedy wizyty Odbiję Ci moje dwa maluszki I baaaaardzo ładnie prosimy o zdjęcia
Anomalia - Pon Cze 21, 2010 18:12
LalaAla napisał/a: | mataforgana napisał/a:
w ogóle możecie mi już zazdrościć i się martwić, bo może jak mi się któreś maluchy szczególnie spodobają, to wam ich już nie oddam i z chaty nie wypuszcze
To spodziewaj się wtedy wizyty Odbiję Ci moje dwa maluszki |
No właśnie, włamanie z zaskoczenia wszyscy zrobimy i szans nie będziesz miała.
LalaAla - Pon Cze 21, 2010 20:40
Wpłatka zrobiona Ja już nie mogę się doczekac... Moja malutka Agutka Tomek się upiera, żeby jej domowe imię brzmiało "Pani Krecik" bo ona wygląda jak taki tyci tyci kreticzek
Anonymous - Wto Cze 22, 2010 06:35
farferee (z forum SHSRP) przyjedzie po ogonki samochodem z Warszawy i zgodził się zabrać dla wszystkich warszawiaków . Nakasha nie będzie musiała bujać się pociągiem z tobołami . Jakby ktoś chciał numer kontaktowy w celu ustalenia szczegółów to zapraszam na PW.
Anomalia - Wto Cze 22, 2010 06:42
Ja jednak sama przyjadę.
harpoonka - Wto Cze 22, 2010 13:17
Ja najprawdopodobniej tez przyjade. Jesli uda mi sie przekonac kogos, zeby mnie podwiozl A jak nie to pociagiem dojade
Ps. Mnie tez kusza te wegielki, az przestalam na zdjecia patrzec
Anonymous - Wto Cze 22, 2010 16:27
Niestety Quake i Quill (czyli pan numer 4 i 5) również szukają domku.
Bel - Wto Cze 22, 2010 16:31
kto zrezygnował
Anonymous - Wto Cze 22, 2010 16:35
believe_86, Agaska poinformowała mnie dzisiaj, że jej mama ma alergię. Chciała przyjechać z rodzicami po odbiór maluchów i wtedy sprawdzić, czy mama się uczuli. Oczywiście w przypadku gdy mama okazałaby się uczulona, maluchów by nie wzięli, dlatego też chciała za maluchy płacić dopiero przy odbiorze. Dla mnie to postawa skrajnie nieodpowiedzialna.
Bel - Wto Cze 22, 2010 16:40
Miło. A co to króliki doświadczalne ? zaczynam być za tym by wpierw nowe domy sprawdzać nim dojdzie do rezerwacji. Pomogło by to uniknąć pozostania z ręką w nocniku.
harpoonka - Wto Cze 22, 2010 16:47
Ren!!! Moge chlopaka nr 5???
Blaaagaaam
No zwariuje tutaj zaraz, az mi cisnienie podskoczylo Nie sadze, ze sytuacja fajna, ale jakbym moglam M5 wziac, to chyba oszaleje
|
|
|