To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot B SunRat's - za TM.

emileczka - Czw Mar 18, 2010 21:51

Badoha, może jutro :wink: maleństwo slodkie choć trochę nieufne
zuuzuushii - Czw Mar 18, 2010 22:02

http://www.fotosik.pl/pok...01245ffafc.html to zdjęcie należy zdecydowanie do jednych z moich ulubionych w ogóle na tym forum :)
Badoha - Pią Mar 19, 2010 07:42

emileczka napisał/a:
Badoha, może jutro maleństwo slodkie choć trochę nieufne
moje maleństwo to i trochę nieufne :wink:
emileczka - Pią Mar 19, 2010 08:03

zuuzuushii, lubię robić takie zdjęcia choć jest ciężko, bo jak otwieram klatkę to maluchy hurtem do drzwiczek :roll: , w miocie R tez były takie zdjęcia możliwe, że maja to po mamusi :lol: . Spróbuję zrobić Szafirkowi takie, ale narazie Rajce nie podobają się domki :wink:

[ Dodano: Pią Mar 19, 2010 20:17 ]
Maluchy jak to maluchy słodkie i rozkoszne, brykają, rozrabiają i przynoszą radość. Ciężko napisać mi coś o ich charakterach nie jestem w tym dobra widzę tylko te które same się pchają na ręce tak jak Bimber i te które są nieśmiałe jak Bridget.
Pragnę poinformować wszystkie domki rexów, że te małe łysole nie odrosną do wyjazdu i dostaniecie lekko wyliniałe szczurki :wink:
Jakość zdjęć nienajlepsza, ale wybaczcie nie mam talentu, cierpliwości i sprzętu :roll:
Bibuś jutro :wink:

Panie:
1.BRIDGET – 98g – jest małym piskliwa, nie lubi być łapana :roll:

2.BUKA BEYLA – 96g – razem z siostrą bliźniaczką szaleją i są bardzo radosne, Buka jest bardziej ofutrzona, no, ale wszystko może się jeszcze zmienić :lol:

3. BURLESKA – 93g – jak wyżej :mrgreen:

4. BU BASANTI – 94g – strasznie rozbrykana pchła i jeśli chodzi o babeczki to jest 2 pod względem nagości :lol:

5. BULINKA – 94g – te niebieskie pointy wszystkie bardzo łyse, a dzięki temu mają dużo energii do szaleństw tak jak Bulinka :wink:

6. BALBINKA BAJTULENKA – 94g – uczy się od Opal jak nosić wielkie dumbo uszy, razem sobie biegają choć Opal boi się trochę małej :roll: , natomiast Franka ja to Franka lubi próbować ‘nowe’ koleżanki, Luśka nie czuje się dobrze w roli babci, ale lubi malą :wink:

Panowie:
1.BALBIN – 88g – na razie najmniejszy, jeszt taki szłodki wisi na prętach i robi słodkie minki, łysol mały

2. BURBON BISQUIT – 105g – trochę się wstydził pozować, no ale coś wyszło, rozrabiaka z niego ciąga rodzeństwo za skórę :roll: , najbardziej łysy stwór :shock:

3. BLUE BERRY – 95g – troszkę przełysiał, obaj niebiescy panowie są odważni i ciekawscy :wink:

4. BIG BEN – 104g – mega odważny i miziasty

5. BLIZZARD – 91g – kolejny łysol :mrgreen:

6. BOMBEL – 105g – niebieski słodziaczek i kolejna łysinka

7. BIMBER – 105g – jest przesłodki i przekochany taka Rozi w męskim wydaniu, pierwszy do wyjścia, pierwszy wszedzie :lol1:

Od prawej Balbinka, Bimber, Bombel, Burleska – tak się czeka w kolejce na mini sesję :serducho:

babyduck - Pią Mar 19, 2010 20:41

Ale grubaski. Przecudne!
Dori - Pią Mar 19, 2010 20:55

Najpierw łysym szczurem "uszczęśliwił" mnie mój ojciec, teraz hodowca... Może chociaż dzięki łysym plackom nie pomylę Burleski z Buką.
Bel - Pią Mar 19, 2010 21:00

Brukselka wymiata :D nie kumam czemu nie ma żadnego Bonduelle :]
marlena85 - Pią Mar 19, 2010 21:05

jakie wielkoszczury :D śwetnie wyrosły dzieciaki, Big Ben jakie jajcoki ma :lol:
Dori - Pią Mar 19, 2010 21:07

believe_86, wymiata - ale co najwyżej z klatki swoje futro ;)
Oli - Pią Mar 19, 2010 21:20

i mój największy grubas :mrgreen:
madzook - Pią Mar 19, 2010 23:13

Moje słodkie, obskubane :serducho:
scorpio80 - Pią Mar 19, 2010 23:41

http://www.fotosik.pl/pok...4a2c394ab3.html moja kochana córeczka ma fryzurkę jak jej pańcia :mrgreen:
justrzna - Sob Mar 20, 2010 07:51

marlena85 napisał/a:
jakie wielkoszczury :D śwetnie wyrosły dzieciaki, Big Ben jakie jajcoki ma :lol:

:) Mój facecik...męski, odważny i miziasty - ideał :mrgreen:

olus0312 - Sob Mar 20, 2010 11:33

o ja nie mogę jakie łysolki :lol: Nie mogę się już doczekać miziania :serducho:
Nakasha - Sob Mar 20, 2010 22:33

A ja je dzisiaj wszystkie wymiziałam i wytarmosiłam. :DD Są obłędne. :serducho: