Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)
Anonymous - Czw Sie 21, 2008 22:04
L., to nie jest szczególnie miłe, ludzie czekają na swoje pociechy, a ty tu że głowa cię boli. A kogo to obchodzi? Dawaj foty i nie marudź.
Bulletproof - Czw Sie 21, 2008 22:19
L. dawaj te foty ! , ja też chcę se poogladać , smaku narobiła i zwiała no
L. - Czw Sie 21, 2008 22:45
Panie
El D, standard siamese variegated - zostaje w hodowli
Następna odważna bźdźągwa w moim stadzie. Rozbujniczka, wszystkich i wszystko zaczepia, najchętniej to by się lała. Ale dla człowieka jest strasznie kochana, jak się znudzi to zasypia. Stała się ulubienicą mojej siostry i niema zmiłuj się. Więcej z nią przebywa niż ze mną =='
El jest największym szczurkiem z całego miotu.
Elishka D, rex siamese bareback spotted - rezerwacja Ninek
Małe to, to i nie zdecydowane. Chce zwiedzać świat, ale trochę się obawia. Przylepa mamy.
Elize D, standard russian blue bareback spotted - rezerwacja Mona
Jadłaby i jadła i jadła? I chyba tylko to by robiła. Chętna do współpracy z człowiekiem, pcha sie strasznie do obiektywu. No i cudownie słodka. Te jej uszyska... och, ach...
Ely D, standard siamese varieberk - rezerwacja Matrix
Najwięcej leje się ze swoją siostrą El. Dobrały się dwa babsztyle. Chce zwiedzać świat, mała podróżniczka. Ale strasznie proludzka. Garnie się do ręki i do miziania. Nieodzowna córka swojej matki.
Elyon D, standard russian blue bareback - rezerwacja Agnieszka O.
Ma chyba największe oczy z całej 14-tki takie duuuuże i kochane ślepka <3 Wariatka, rozrabiara, leje się z chłopakami po prostu widać, że dziecko. // Ps. Mimo to potrafi zachować się jak dama (patrz zdjęcie niżej)
Panowie
El Diablo D, standard russian blue bareback spotted - rezerwacja myaku
Trochę zaczepialski, lubi być na czasie ale także chętnie się mizia, przytula.
Eldorado D, rex russian blue bareback - rezerwacja lauril
Bardzo towarzyski szczurek. Uwielbia się bawić w przepychanki z rodzeństwem, zaczepia, iska, przewraca - ale nie jest przesadnie nachalny. Trochę z niego mami-synek ;d
Elektron D, rex russian blue varieberk - zostaje w hodowli (toruń)
Wszędobylski, ciekawy świata, odważny pcha się co cyca ile wlezie, wyrywa rodzeństwu jedzenie.. cóż.. Ale bardzo kochany, słodziutki.
Elmo D, rex russian blue self - rezerwacja vedzion & ja
Chyba najspokojniejszy z całej 14-tki. Nigdzie się nie spieeeeszy, chęęęętnie by się pomiiiiiział. Potrafi spać jak zabity, gdy rodzeństwo lata mu po głowie. Trzeba go nieźle wymacać, aby w ogóle się skapnął, że już nie śpi w klatusi tylko na czyimś ręku. Wcina jedzenie, gdy inni się leją. Jednak nie jest jakiś przesadnie rozleniwiony. Jak każde dziecko lubi sobie trochę pobrykać, po podskakiwać i powkurzać mamusie - jednak wszystko z umiarem.
Elf D, standard russian blue irish white feet - rezerwacja vedzion
Elfiś to towarzyski szczurek, mały eksplorator. Uwielbia pchać nosa do aparatu. Jeśli chodzi o gusta żywieniowe to woli wybierać te najlepsze kąski - ochłapy nie dla niego, no chyba, że już trzeeeeba... :d
Elroy D, rex siamese varieberk - rezerwacja ntliee
Ma podobne fazy jeśli chodzi o śpiochanie jak Elmo i jest równie nieczuły na skakanie po głowie. Taki misiak miziak z niego. Za każdym razem jak mam z nim kontakt podgryza mnie leciutko i próbuje robić pedikjur
Else D, rex siamese irish - rezerwacja vedzion
Co tu dużo mówić. No inny jest niż wszyscy ale inny nie znaczy gorszy. I jest tak kochany i tak żywiołowy na ile trzeba i na ile wystarczy. Bo po co w życiu przesadzać? // Ps. Można powiedzieć, że nawet 'kawał chłopa' z niego : )
Else Effect D, rex siamese bareback - rezerwacja lauril
Rozbrykana pchełka zaczepiająca siostry. Najchętniej to Ely Nie boi sie wyzwań, chociaż jak jego siostra prawie-bliźniaczka podchodzi do tej kwestii z dystansem. Hmm... takie no.. radosne dziecko : )
Elwe D, rex siamese self - rezerwacja Mała Mi
Lubi spać, lubi jeść, lubi ssać maminego cyca. Lubie też zwiedzać. Myśli, że jak zamknie oczy to go nie widać Luzak, ma lajtowe podejście do życia.
Holy Lolly
To oczywiście ta najważniejsza, ta, którą tu powinni wszyscy wielbić, kochać i słać dla niej pocztą smakołyki, a nie tylko: - zdjęcia, zdjęcia, dawać zdjęcia. Mi się skrzynka pocztowa powinna zapychać : P Gdyby nie ona to każdy z nas mógłby tylko marzyć o tych cudzio miodzio orzeszkach <3 !
Nie było zbyt zadowolona z sesji, ponieważ ja wyrodna właścicielka przerwałam jej sjestę podczas której odpoczywała od tych wielorybich wampirzątek.
I to co u nas rodzinne.
- machanie uszkami jak piesek (nie które malce to odziedziczyły ;d)
cyyyckyy.
A w ogóle to chciałam powiedzieć, że jestem okrutna ;d bo ta sesją naraziłam je na stres i się pokupkały, a Elmo nawet się posiusiał ; P och... ]:->
Ale ogólnie rzecz biorąc były zaaferowane całą sytuacja, tym, że wiaterek w futerko wieje, że tyle zapachów. Kilku delikwentów to w ogóle mnie olało i poszło sobie spać, albo waliło miny a'la Holy Lolly.
Bulletproof - Czw Sie 21, 2008 23:14
Śliczności I brawa dla Holy za odchowanie takiej pięknej gromadki
persefona4 - Czw Sie 21, 2008 23:32
O matko, ja sie zakochałam http://www.fotosik.pl/sho...261414a68cbaec6 dobrze, ze Elize to nie chłopak bo bym chyba zwariowała Jaka ona piekna, ba jakie one wszystkie piękne
Lavi - Pią Sie 22, 2008 00:08
Cuuuuuudności! Jeju rozpływam się
ntliee - Pią Sie 22, 2008 00:53
ja też się kompletnie zakochałam
jakie one wszystkie są piękne
vedzion - Pią Sie 22, 2008 02:03
Maluchy są absolutnie i totalnie obłędne !!! Po prostu wspaniałe !!! Wszystkie są piękne i przekochane !!!
Poza tym, fajnie poczytać, jakie mają charakterki. L., to musi mieć zabawę, jak tak obserwuje, jaki charakterek w każdym z maluszków drzemie.
A Holy, wygląda kwitnąco. Pewnie dlatego, że mając takie wspaniałe dzieciątka, pęka z dumy.
L., dzięki za wspaniałe foty i opisy!!! Cała rodzina już tu paznokcie obgryzała w oczekiwaniu na zdjęcia, a teraz wszyscy się rozpływają z zachwytu i pytają : "No to kiedy będą?"...
A tak do wszystkich, zlitujcie się nade mną i zarezerwujcie w końcu tego ELWE, bo ja tu normalnie zwariuję !!!
Layla - Pią Sie 22, 2008 07:47
No sorry, rybeczki boskie, ale Lizak najbardziej!
LunacyFringe - Pią Sie 22, 2008 07:55
Boskie i w dodatku niektóre chłopaki wolne
ntliee - Pią Sie 22, 2008 08:29
vedzion, nie ma co ze sobą walczyć 4 to też nie taka duża różnica, a Elf będzie miał swój prawie-duplikat i kolorystycznie będzie Ci bardziej pasowało, poza tym charakterki mają różne, co jest w sumie istotne, i jest masa innych "za"
a ja będę miała misiaka-miziaka
Holly oczywiście przepiękna, wygląda kwitnąco po ciąży i karmieniu małych pijawek
Anonymous - Pią Sie 22, 2008 08:44
Elmo i Elish... boszzz, jakie one sa pięęęękne. Komu zazdrościć?
vedzion - Pią Sie 22, 2008 09:37
ntliee, to nie takie proste... Chciałabym, ale mój mąż z trudem przełknął wiadomość o trzech, bo miały być dwa... Chyba, że gdy zobaczy maluchy na własne oczy, jutro podczas wystawy, to się przekona. Zobaczymy.
A kolorystycznie, to byłaby po prostu bajka... No i te charakterki opisane przez L., cuuudo.
ntliee - Pią Sie 22, 2008 11:03
vedzion, wiem jak to jest, bo trzeba szanować zdanie innych, wydaje mi się że się przekona, w końcu te szkrabiki są takie cudne, L. nauczy je jeszcze na jutro pozycji i patrzenia kota ze shreka i będzie git
a jak nie to może ucieknij się do bardziej wyszukanych sposobów przekonywania
vedzion - Pią Sie 22, 2008 11:09
Zobaczymy... Trzymaj kciuki.
Poza tym, nie wiem, co na to L.
Ale patrzę cały czas na zdjęcia maluchów i normalnie uśmiech i rozmarzenie nie schodzi mi z twarzy. To jest chyba prawdziwe szczęście i radość, coś wspaniałego.
|
|
|