Mioty adoptowane - [Miot] Dziewczynkowe Maluszki już są na świecie!
gratis - Śro Mar 05, 2008 22:46
Powie mi ktoś, dlaczego moja biedroneczka mnie NIE wylizuje a przygryza?
Bo Matrix liiże xD, a Rafiki gryyyzie , mam całą warę o nad łopatka pokąsane, bo mu się spodobało...?
satanka666 - Śro Mar 05, 2008 22:50
Malaga też podgryza
Sajenka - Śro Mar 05, 2008 23:03
One wszystkie takie gryzące. Ich szanowny tatuś, gdy jeszcze był dziewczynką, miał na imię Gryzelka. Zgadnijcie dlaczego...
mc - Sob Mar 08, 2008 00:06
Malibu podgryza strasznie!!!
gratis - Sob Mar 08, 2008 11:28
A Rafuś się już wyciszył z zżeraniem mi wargi, coraz częściej wylizuje
Sajenka - Nie Mar 09, 2008 10:38
UWAGA, UWAGA! Domku szuka jeszcze jeden chłopczyk! Jeden z przyszłych właścicieli rozmyślił się dzień przed zabraniem malucha. Jest to albo Mohitek, albo Bazyli
(Bazyli nie mój, również około 7 tygodniowy, ale zabrany przeze mnie od koleżanki). Obu chłopaków nie mogę zatrzymać Jutro będą jakieś fotki, chociaż Mohitka można poszukać na wcześniejszych.
czarnaeve - Nie Mar 09, 2008 12:18
Nie rozumiem, jak mozna sie tak rozmyslic szczegolnie ze z Mohitka takie slodkie malenstwo Jak ktos szuka ciurka to nic tylko brac Sama bym wziela gdyby tylko byl dziewczynka heh
Sajenka moze wrzucilabys tez przy okazji kilka fotek Zuri?
Ciekawi mnie jak tam moje malenstowo
Sajenka - Nie Mar 09, 2008 12:44
czarnaeve, Zurisiowych fotek teraz nie mam niestety, jestem w Głogówku, a moje stadko zostało we Wrocławiu. Wieczorem zobaczę, co da się zrobić
A odnośnie rozmyślania się, to lepiej teraz, niż wtedy, gdy szczur już by był u tej osoby...
czarnaeve - Nie Mar 09, 2008 13:11
No ok w sumie tez masz racje co do tego rozmyslania... ale jak ktos juz mowi ze wezmie to chyba wie na co sie decyduje... no w sumie tez nie moja sprawa ale wkurzajace ze jest tyle nie odpowiedzialnych ludzi...
Sajenka - Nie Mar 09, 2008 20:52
A oto fotki dla wszystkich spragnionych Zurisi
Szczurzy aerobik (tak, te nadgryzienia widoczne po lewej to dzieło moich szczurów )
Ups... Przyłapali mnie...
Zawieranie znajomości z ikeowym szczurem-inwalidą (Dziewczynka odgryzła mu nogę )
I buszowańsko w pościeli
czarnaeve - Nie Mar 09, 2008 20:57
slodkie dzieki Sajenka
mc - Nie Mar 09, 2008 23:58
Malibu siedzi mi na ramieniu i oglada swoja siostrzyczke ogólnie jesli chodzi o Malibu to jest to straszny pieszczoch i leniwiec
gratis - Nie Mar 09, 2008 23:58
Zazdroszcze, bo u mnie wszyscy mają owsiki w D. i ADHD xD
mc - Pon Mar 10, 2008 12:18
gratis, jesli chodzi o Malibu i to ze jest taka spokojna to zaczyna mnie to martwic, ona ciagle śpi, albo nastawia sie do głaskania.
Carmilla - Pon Mar 10, 2008 14:09
Jeden z braci Ksero i Gonzo mają ADHD, ale tylko jak się ich wypuści, kiedy są w klatce to non toper śpią, lub próbują podgryzać nos psu, który ich pilnuje
Ja bym chętnie wzięła jeszcze jednego, ale niestety na razie to nie przejdzie ten pomysł u mnie w domu, bo aż tak bardzo uszczurzonej rodziny nie mam
|
|
|