Mioty urodzone - rok 2008 - O-pisklaki - 30 miesięcy!
Anonymous - Nie Sty 20, 2008 13:06
Layla napisał/a: | Jest uroczą czarną kulką!!! |
no, właśnie, a Orisia miała niedużo foteczek ostatnio, mam niedosyt
a tak przy okazji, to z powodu Omara jestem coraz bardziej zakochana w czarnych standardowych dumbolach, Layluś, wiesz...
samar - Nie Sty 20, 2008 13:10
kciuki, mnostwo kciukow
oby malenstwa juz nie robily zadnych psikusow z nieladnymi qpalami...
Jezi - Nie Sty 20, 2008 14:11
nezu, wszystko na pewno będzie dobrze
Layla - Nie Sty 20, 2008 14:14
mataforgana napisał/a: | a tak przy okazji, to z powodu Omara jestem coraz bardziej zakochana w czarnych standardowych dumbolach, Layluś, wiesz... |
Bo czarne dumbolki to sama słodycz
ntliee - Nie Sty 20, 2008 14:45
Layla napisał/a: | Bo czarne dumbolki to sama słodycz |
potwierdzam! (ale ale, te niestandardowe też)
i zazdroszczę wszystkim przyszłym właścicielom, i też kciukam, tak na wszelki wypadek, bo jestem przekonana że wszystko będzie dobrze!
Layla - Nie Sty 20, 2008 14:54
ntliee, wiesz, Omara to na dobrą sprawę będziesz mogła poznac, serdecznie zapraszam
ntliee - Nie Sty 20, 2008 15:06
Off-Topic: | Layla, wiem, ale ja się tak szykuję, szykuję na jakieś spotkanie i nie mogę wybrać..trzeba mnie przymusić jednym słowem i chętnie poznam czarnego dumbolka, bo one są najukochańsze..mój np teraz gdzieś kanapę wcina |
nezu - Nie Sty 20, 2008 16:47
Kochani, a czy możecie troszkę poczekać?..
Chodzę jak potłuczona, mam tu w domu żałobę i to podwójną, po wnuczkach...
Słowo... wynagrodzę wam to, tylko muszę jakoś się pozbierać...
Layla - Nie Sty 20, 2008 16:49
nezu, My nie naciskamy, a tylko sobie wychwalamy dzieciaki w ich temacie.
Anonymous - Nie Sty 20, 2008 17:09
nezu, weź się zlituj i zmień temat, bo zanim weszłam dostałam zawału, potem dostałam drugiego z powodu przypuszczeń mega, a się okazuje, że nie potwierdzone, wręcz przeciwnie, zwykła, za przeproszeniem, dziecięca sraczka. Ty nie szanujesz mojego zdrowia. Ani trochę!
Oli - Nie Sty 20, 2008 17:31
Tak, podpinam sie pod słowa Viss, bo dziś rano tez mało co nie dostałam zawału, bo taki temat, podejrzenie, potem Buffy, Tanis... nezus, chociaz Ty nie miej takiego tematu co dech zapiera.
nezu - Pon Sty 21, 2008 00:25
Oliwka i Olsen przestali (tfutfu) brzydko kupkać.. na razie..
Ale za to rzadszą kupkę zauważyłam o Osieńki mojej, drobineczki najmniejszej w miocie i... Ori...
Weci kazali mi nie panikować i powiedzieli, że to najpewniej skutek zjedzenia czegoś nieodpowiedniego przez ta czwórkę, na przykład maminej kupy, ale ja przestanę się martwić chyba dopiero za jakieś 2 tygodnie...
Łosoś - Pon Sty 21, 2008 00:28
nezu będzie dobrze, skoro Oliwka i Olsen już przestali to i Osieńce i Ori przejdzie silne sa maluchy i dadzą rade a weci mają racje, odrobine pozytywnego myślenia
nezu - Pon Sty 21, 2008 00:46
Nie wiem... chyba wolę pesymizm a potem miłe zaskoczenie niż nadzieję, a potem oberwanie po łbie z taką siłą, że nakrywam się nogami..
Za często tak było, żebym teraz myślała pozytywnie..przepraszam...
Chciałam dziś zrobić maluszkom sesję indywidualna, ale nie wyszło.. baterie siadły..
Jutro trzeba będzie kontynuować..
Aha.. Oliwki nikomu nie oddamy..
Anonymous - Pon Sty 21, 2008 00:49
nezu napisał/a: | Oliwki nikomu nie oddamy.. |
w sumie nie powiem, że jestem zdziwiona tą decyzją...
a Ori... ja czekam bardzo na Ori, więc niech się panna Ori nie wygłupia z rodzeństwem, bo babcia przez nich osiwieje niedługo...
nezul, tulam. nie schizuj...
|
|
|