To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2012 - Poziom-E-czki Emerald Moon

AngelsDream - Pon Kwi 09, 2012 22:27

Mao, tak jej strasznie smutno, że dostała rujki...

Wujek Perkun przeszedł za blisko kontenerka. Ale bez obaw, nie tak blisko.

Mała piszczy na wilczaka, jeśli wilczak leży obok kontenerka (mieszka w naszym wymytym dokładnie Atlasie10) na łóżku. Ale na rękach jest grzeczna, chociaż widocznie większa od braci.

Escher chyba ma wersję demo, za to Elemelek wziął sobie imię do serca, aż do L. dzwoniłam.

Mamy zdjęcia i filmik, ale damy najwcześniej jutro.

Mao - Pon Kwi 09, 2012 22:38

Czyli dziewoja zadowolona, to najważniejsze. Kto by nie dostał rujki na widok boga...
AngelsDream - Pon Kwi 09, 2012 22:42

Mao, nie wiem, ale całe stado dostało od Perkuna prewencyjne delikatne wciry.

Mała na wszelki wypadek stoi w miejscu nieosiągalnym bez zrobienia rabanu. Strzeżonego...

A bracia są razem, więc ich mało co wzrusza.

MalaBoo - Pon Kwi 09, 2012 22:54

Eti pozdrawia z nowego domku :)

a tak w ogóle to chciałam złożyć reklamacje bo Eti była karmiona chyba jakimiś dopalaczami, nie idzie jej zrobić, żadnego ładnego zdjęcia bo nie potrafi ustać w miejscu ;P Biega cały czas po klatce i wszystkie szczury budzi, no zero szacunku dla starszych!

Jeszcze raz dziękuję, za ten mały kłębuszek energii :serducho: :wink:

L. - Pon Kwi 09, 2012 23:36

MalaBoo napisał/a:
a tak w ogóle to chciałam złożyć reklamacje bo Eti była karmiona chyba jakimiś dopalaczami, nie idzie jej zrobić, żadnego ładnego zdjęcia bo nie potrafi ustać w miejscu

trzeba było zaznaczyć w CV, że poszukujesz modelki :rotfl: a że tego nie zrobiłaś to reklamacji nie mogę uwzględnić :DD :-P

Lux - Wto Kwi 10, 2012 12:01

Eśka również już w domu, dogadały się z dziewczynami bez większych problemów (tylko Freja pokazała jej, że to ona jest tu najstarsza ;p), biega, szaleje, wspina się, normalnie nie może usiedzieć na miejscu (no dooobra, właśnie zaległa na hamaczku, ale to wyjątek!) :P
No i ciągle zaczepia dziewczyny, rejcia kilka razy musiała jej przetłumaczyć, ze chce spokoju :P I chyba nie przepada za Frejowym iskaniem. Ale ogólnie... On jest niesamowita i przecudowna! Mam nadzieję, ze dzisiaj uda mi się wrzucić zdjęcia :)

Helcia - Wto Kwi 10, 2012 12:13

a ja jeszcze muszę czekać na Enrique ;( , ale na szczęście już tylko jakieś 3 godziny :P
z niecierpliwości czas strasznie mi się dłuży :lol:

AngelsDream - Wto Kwi 10, 2012 13:09

Dlaczego nie mamy samiczek?

Efekt działalności Elemelka. Cokolwiek piszczał, spowodowało, że moi panowie uszczelnili się w czwórkę w domku:

Sprawca:

Escher:

quagmire - Wto Kwi 10, 2012 13:18

Ale Escher ma cudne oczyska :serducho:
AngelsDream napisał/a:
uszczelnili się

:lol: :lol: :lol:

AngelsDream - Wto Kwi 10, 2012 13:20

quagmire, ja uważam, że to sprytne, że Andajem zatkali boczne wyjście. :D
wuwuna - Wto Kwi 10, 2012 14:47

AngelsDream napisał/a:
ja uważam, że to sprytne, że Andajem zatkali boczne wyjście
"mamo ja to czytam, jak możesz o mnie tak mówić. " - rzekł Andaj.
'Ja jestem król i władca' :mrgreen:

AngelsDream - Wto Kwi 10, 2012 15:02

wuwuna, Andaj to 620 gramów (sukces, niewielki ale jednak) bety i jest bardzo ciekawa, jak zareaguje na Escherka. :serducho: Który zapowiada się na szczura z lukru. :mrgreen:
Helcia - Wto Kwi 10, 2012 16:25

Enrique już jest u mnie :serducho:
jak dorwę kabel do aparatu wrzucę jakieś zdjęcia

Mao - Wto Kwi 10, 2012 23:20

Meldujemy, że dojechałyśmy :)
Elena dobrze zniosła podróż, buszuje w transporterze w asyście Kamy. Na foty niestety za późno, ale jutro powinno ich być sporo ;)

Neverestin - Pią Kwi 13, 2012 09:20

chociaż Eddard był najmniejszy zaraz po Elemelku to szybko nadrabia i bieleje skubaniec z dnia na dzień :P :serducho: