Mioty urodzone - rok 2012 - Miot kontrolny A2 SunRat's - rez. str. 9, 2 lata
mrófka - Śro Lut 22, 2012 01:35
same diablęta
cóż, znając oboje rodziców to iście Opalowo Oksowe geny
z doświadczenia mogę powiedzieć tylko tyle, że to cud niekończącej się radości.. ku pociesze domkom diablątek
Oli - Śro Lut 22, 2012 01:40
mrófka napisał/a: | to cud niekończącej się radości | chcesz powiedzieć, że ona nie zmądrzeje...?
MalaBoo - Śro Lut 22, 2012 15:53
Oli napisał/a: | mrófka napisał/a: | to cud niekończącej się radości | chcesz powiedzieć, że ona nie zmądrzeje...? |
Aurea już troszkę zmądrzała ;D nie fuka na alfę jak po drugim dniu w klatce ze stadem ale za to nadal biega i podgryza dupki a później ucieka ;D Diabeł z niej niesamowity każdy z moich szczurów musiał się przekonać do podłogi, powoli wychodził z klatki zresztą Aisza też a Aurea jak tylko otworzyłam klatkę od razu zaczęła zwiedzać pokój z miną szczura który niczego się nie boi ;D
radzioo81 - Śro Lut 22, 2012 16:01
emileczka nie wydawaj szeol74, mojego ciura... hahhah fajnie że Wam się podobał...już niedługo maluch będzie w domku...
Oli, dobrze zrobię to...
radzioo81 - Pon Lut 27, 2012 21:20
Alfik już w domu... byłem dzisiaj u Nietoperrrr po niego z Ulfikiem... piękna podróż to była...niektórzy (jak jechałem autobusem i pociągiem) patrzyli z podziwem jakie fajne miłe szczury a inni...no cóż bez sympatii... ale szczerze zachowywały się rewelacyjnie...prawie całą drogę spały i można je było głaskać i głaskać... niesamowity...a Alfik piękny kochany szkrab... dziękuję Henioki...
Nietoperrr... - Wto Lut 28, 2012 10:20
Henioki,a reklamacje przyjmujecie???
Bo ja tu chciałam wychowane,dobrze ułożone szczurki,a to dwa diabły,zło wcielone!!!
Wariaty zwariowane,terroryzują mi stado!!!
Cudowni są!DZIĘKUJĘ!!!
heniok - Wto Lut 28, 2012 10:30
Nietoperrr... napisał/a: | Wariaty zwariowane,terroryzują mi stado!!! | Eee ?
Pewnie poprostu jak to maluchy, bawią się, ciągają za futro i skaczą po starszakach
Nietoperrr... - Wto Lut 28, 2012 11:28
No właśnie Tylko że moje leniwce odzwyczajone od takiego zamieszania A tu wpadło dwóch takich zbuntowanych młodocianych i klatkę wywalają do góry nogami!
MalaBoo - Wto Lut 28, 2012 13:46
Nietoperrr..., Aurea była takim buntownikiem, że fukała na alfę i podgryzała dupki całemu stadu po czym uciekała, uspokoiła się po kilku dniach chociaż nadal lubi sobie przebiec po głowach śpiącemu stadu i całe wybudzić
już pisałam Emilce, ale napisze jeszcze tutaj - Aisza ma nadal plamkę na środku głowy, teraz jeszcze bardziej widoczną bo zmieniła futerko na dorosłe, cieszę się jak nie wiem bo bałam się, że jej ta plamka zniknie
martens - Wto Lut 28, 2012 19:54
No to teraz ja się pochwalę, że i moje dziewczyny są w końcu w domu
Odebrałam je dziś od Nietoperrr..., piękne dzięki za transport.
heniok, Emilka - piękne dzięki za dziewczyny, są cudowne!
Jeszcze tylko raz się pochwalę - udało mi się zdobyć słynny Nietoperrrowy wyrób dla szczurasów. Jest prześliczny (tak przypadł do gustu Amebie i Ośkowi, że nie nawet nosów z niego wyściubić )
Nietoperrr... - Wto Lut 28, 2012 21:40
Martens,ciii...cicho!!!Bo się zaraz gromy na mnie sypną,że bez kolejki ktoś dostał
To i ja się wreszcie pochwalę swoimi chłopakami
Synek specjalnie wstaje wcześniej,żeby jeszcze przed pójściem do szkoły z nimi się pobawić
A większa część stada reaguje na nich o tak :
Łączenie poszło błyskawicznie.Jeszcze raz wielkie dzięki za szczurze wariatuńcia!
babyduck - Pią Mar 02, 2012 00:19
Amorek przed minutą ważył 261 gramów.
emileczka - Pią Mar 02, 2012 21:42
Nietoperrr..., wycałuj mojego Azora (Akuku) . Świetnie, że lączenie poszlo tak sprawnie
babyduck, duży chłopczyk już z niego
radzioo81 - Sob Mar 03, 2012 18:38
to ja też cosik dopiszę... martens, miałem przyjemność widzieć Twoje piękne dziołchy...
Nietoperrrowe stado widziałem...urzekł mnie szczególnie...każdy... Otis wspaniały...i Bercik...i Angel...i Apsik... Sun Rat'sowe Akuku i Akysz też wspaniali...
Alfik hmmmmm to też wariacik mały...biega szybko...ale przybiega na zawołanie... wczoraj obejrzałem film mając go na kołdrze przez półtorej godziny...to chodził sobie a gdy go wołałem to przybiegał... nie wiem czy ze strachu czy na cmokanie ale to fajne było... śpi już ze starszakami w klacie...nie było przykrych niespodzianek z Alfikiem związanych...choć w pewnym momencie wydawało mi się że odgryza się za przewracanie go na plecki... podszedł do Brykieta i łaps go za ucho a ten pisk...podobnie zrobił Ulfikowi... Blackie go dominuje czasem...jest pisk ale nie ma krwi ani latającego futra...
waga z przed chwili 249 gram...
MalaBoo - Pon Mar 05, 2012 09:22
wagi sprzed chwili Aisza - 229, Aurea - 263
|
|
|