Wystawy szczurów rodowodowych - XIV Wystawa SHSRP w Łodzi 21-22.05.2011
quagmire - Pon Maj 23, 2011 11:01
Igła się nazywa Igiełka SunRat's, a nie Igła.
Niamey - Pon Maj 23, 2011 11:03
Alexis, odżywkami dla kulturystów a tak szczerze to nie wiem, coś u mnie musi być w powietrzu, bo nawet najchudsza bida z zoologa dobijała u mnie do 400g A misiowatość przychodzi z wiekiem, tak że cierpliwości
A poza tym fajnie, że wpadłaś
Layla - Pon Maj 23, 2011 11:07
Rany, nie poznałam wuni Czeka ją bogactwo
EpKee - Pon Maj 23, 2011 11:17
To tym bardziej podwójnie gratuluję
Anonymous - Pon Maj 23, 2011 11:40
Przy okazji:
Może ktoś zechce wziąć udział w konkursie na nową kategorię, która zastąpi Szczura Publiczności?
Zapraszam.
http://shsr.szczury.biz/v...p?p=26395#26395
Layla - Pon Maj 23, 2011 11:42
W głowie mi się nie mieści, żeby dla kotyliona i drobnej nagrody głosować wielokrotnie
Anonymous - Pon Maj 23, 2011 11:44
Layla, jeszcze jakby właściciel tak głosował, to zrozumiem , ale to ludzie obcy, ci, którzy nie mają w tym żadnego interesu.
AngelsDream - Pon Maj 23, 2011 11:47
Gratuluję wszystkim ogonom i ich człowiekom.
klauduska - Pon Maj 23, 2011 11:57
Viss napisał/a: | Layla, jeszcze jakby właściciel tak głosował, to zrozumiem , ale to ludzie obcy, ci, którzy nie mają w tym żadnego interesu. |
taaa.. i padło na Tycika tym razem podobno, bo ktoś wrzucił pliczek głosów nie wiem po co
agacia - Pon Maj 23, 2011 11:59
klauduska, nie tylko Tycik tak miał
klauduska - Pon Maj 23, 2011 12:03
agacia, myślałam, że Tycik tylko, bo wczoraj coś mówiłaś o tym pliczku głosów
Z drugiej strony teraz myślę, że fajnie, że [pewnie jakiemuś dziecku] tak się Tycik [czy tam inny szczur] spodobał, że chciał bardzo, żeby wygrał
Anonymous - Pon Maj 23, 2011 12:07
klauduska napisał/a: | Z drugiej strony teraz myślę, że fajnie, że [pewnie jakiemuś dziecku] tak się Tycik [czy tam inny szczur] spodobał, że chciał bardzo, żeby wygrał | tak, to jest zawsze szalenie miłe i to wartość sama w sobie, szkoda tylko, że nie myślą, że jednocześnie szkodzą temu swojemu ulubieńcowi.
klauduska - Pon Maj 23, 2011 12:11
Viss napisał/a: | klauduska napisał/a: | Z drugiej strony teraz myślę, że fajnie, że [pewnie jakiemuś dziecku] tak się Tycik [czy tam inny szczur] spodobał, że chciał bardzo, żeby wygrał | tak, to jest zawsze szalenie miłe i to wartość sama w sobie, szkoda tylko, że nie myślą, że jednocześnie szkodzą temu swojemu ulubieńcowi. |
To też biorę pod uwagę niestety.. Naprodukowałam się i rozbawiałam ich rozplaskaczem, którego Tycik wyprawiał, a tu zonk, bo jednak nie wygrał
Anonymous - Pon Maj 23, 2011 12:30
klauduska, dlatego całkiem chcemy zrezygnować. Wy jesteście poszkodowani, my sfrustrowane. Zrobiło sie beznadziejnie.
Ale wybierzemy razem coś innego i tez będzie dobrze.
Może szczura wystawcy? Będziecie mogli głosować na swoje szczury nawzajem.
quagmire - Pon Maj 23, 2011 12:33
O, i każdy by dostał powiedzmy 2 kartki i mógłby zagłosować na 2 szczury. Niezły pomysł.
|
|
|