To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot S of Anahata - 07.04.10 - Saturn [*]

mrófka - Sob Cze 12, 2010 09:26

Anouk, heh podpisuję się pod Twoim postem :P U mnie to samo albo nawet jeszcze lepiej.
Sotera z pieszczotliwego, milutkiego maluszka, przeistoczyła się w diabła wcielonego. Ciągle gdzieś pędzi jak szalona, nie wiem kiedy śpi bo zawsze jest na chodzie, kiedy inne odpoczywają ma okazje skakać im po głowach - co stało się ostatnio ulubionym jej zajęciem, i do tego wszystkiego gania psa po domu :P A wszystko to robi tak rozkosznie i z taką niewinną, rozbrajającą minką, że serce mięknie :serducho:

Nakasha - Sob Cze 12, 2010 12:19

Sadia też ma motorek w dupce i biega, skacze, zaczepia mnie i inne szczury, gania się z ręką :DD Szleje w klatce razem z Hotaru i Kyu :D I bardzo garnie się do człowieka :serducho:
Anonymous - Sob Cze 12, 2010 16:30

Anouk, przeca ostrzegałam :P

Nie przyjmuję reklamacji :P

zuuzuushii - Nie Cze 13, 2010 20:22

shin'ya jest cudowny, byłby największym rozrabiaką gdyby nie doszedł Edek. A tak spotkał równy równego i w kółko się napitalają... :lol:
Shin'ya należy do dwójki najbardziej zabawowych szczurów w moim 8 osobowym stadzie.
Więc nie nie robi tylko napitala się z Edkiem i cała resztą. I starszaków wywraca na plecy nawet, jestem pełna podziwu dla niego, taki mały a taki asertywny *_____*

komosa - Śro Cze 16, 2010 19:44

Suomkowa chciała pozdrowić wszystkich i pochwalić się swoją dzisiejszą wagą: 240 g. ;)

Iiiiii... chciałam powiedzieć, że to nie jest szczur tylko Kangur :DD

Anouk - Pon Cze 21, 2010 19:16

Proszę, Sielanka (to imię jest wyjątkowo nietrafne!) ;D
Foty daje sobie zrobić tylko z żarciem, przynajmniej wtedy na focie nie wychodzi beżowa plama.

mrófka - Pon Cze 21, 2010 19:26

Dziewczyny ale te Wasze laski są już duże :shock: Moja Soti w dalszym ciągu jest jak taka mała pchełka. Ale za to rozrabia jak szalona i ma niesporzyte pokłady energii. Pewnie dlatego, że co zje to wylata i wyskacze :P
Anonymous - Pon Cze 21, 2010 20:10

Anouk, imię może nietrafione, ale za to jakie ładne :lol:
Anouk - Pon Cze 21, 2010 20:11

Przynajmniej tyle :D

mrófka, Siela tylko na fotach wydaje się taka duża :P

sr-ola - Pon Cze 21, 2010 21:15

Anouk napisał/a:
Foty daje sobie zrobić tylko z żarciem
I tak jestem pełna podziwu, ja moich nawet z żarełkiem nie umiem zrobić. Serenada jeszcze jeszcze, bo miziak, ale Soomi... na zdjęciu wychodzi albo końcówka jej ogonka albo już tylko dupka, jak ucieka (znów).
zuuzuushii - Pon Cze 21, 2010 21:23

a ja jakoś tak dziwnie się czuję jak patrzę na zdjęcia tych beżowych ślicznotek ...
bo mój jest choco ^^ a tu same takie jaśniutkie :mrgreen:

komosa - Pon Cze 21, 2010 21:42

Anouk, a wiesz może ile waży Sielanka?
Nakasha - Pon Cze 21, 2010 23:18

Sadia waży 216 gramów, jest przeuroczą, przesłodką myszką z napędem na 4 łapki :DD taka skoczna i rozbiegana włochata kulka :serducho: i ciągle garnie się na ręce. :P Futerko ma mięciutkie i fajnie pofalowane, a kolor stał się ciemnobrązowy (hebanowy), prawie czarny. :) Jestem nią z każdym dniem coraz bardziej zachwycona. :DD

Na szczęście ładnie pozuje do zdjęć. :)

Proszę o udawanie, że nie widzicie jej fałdek. :oops:

Anouk - Wto Cze 22, 2010 19:55

Komosa, niestety nie posiadam wagi.

Nakasha, widzimy fałdki :> Cudna siostrzyczka!

Fiona - Pią Lip 02, 2010 12:27

Salut d'Amour: 266g (dzisiaj) :serducho:
I zdjatka - z 20 maja i wczoraj (wyglada, ze wkeily sie odwrotnie - wiec patrzcie na daty)