To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot P of Anahata

Anonymous - Pon Lut 22, 2010 15:31

Szerze mówiąc, wszystkie Piskawki są strasznymi mami-synkami :roll: . Ciągle jeszcze ssą cyca i trzymają się gniazda :shock: . Trochę sie pobawią, pokotłują i z powrotem gniazdo/cyc :roll: . Jest kilka pionierów - głównie Pipi i Pandemonium - fuzzy trochę bardziej dokazują, ale tak to ja nie wiem co o się robi z tymi dziećmi teraz :P
mrófka - Pon Lut 22, 2010 17:16

Ren, dzięki za opis :) już sobie wyobrażam te małe pierdziaweczki jak tylko jedzą i spią.. prawdziwe kluski takie miziaste :serducho:
baradwys - Pon Lut 22, 2010 17:19

yyyyy chcesz powiedzieć, że mam "popsutego" Pieta?
Anouk - Pon Lut 22, 2010 17:24

Uo, mam Pionierkę :DD Taki króciutki opis, a jak umila czekanie :D
Anonymous - Pon Lut 22, 2010 18:46

Shy_Lady, chcesz złożyć reklamację? :]
mrófka - Pon Lut 22, 2010 20:03

a mnie to by się przydała wreszcie taka ciepła klucha do przytulania i miziania :serducho: bo jak dotąd to same ogoniaste łobuziary i niszczyciele z ADHD mi się trafiały :mrgreen:
baradwys - Pon Lut 22, 2010 20:10

Ren, poczekamy aż się u mnie znajdzie ^^ może moje misie pysie go zmienią :P

mrófka, miziastą samiczkę również bym w końcu chciała :P ostatnią taka miałam 11 lat temu ^^

Anonymous - Pon Lut 22, 2010 20:22

Shy_Lady napisał/a:
en, poczekamy aż się u mnie znajdzie ^^ może moje misie pysie go zmienią :P

Wtedy to już reklamacji nie przyjmuję :P

baradwys - Pon Lut 22, 2010 20:28

ja małego Gertruda tak łatwo nie oddam :P
kolejny miziak :D
no dobsz :D
może wyjdzie z niego diabełek z czasem :)

mrófka - Wto Lut 23, 2010 20:20

Ren, transporter już doszedł więc napisz mi proszę na PW adres na jaki mam go wysłać.. bo chyba jednak tym razem nie dam rady podjechać :roll: ale już następnym razem jak będę miała sprawne auto to myślę, że po kluskę z miotu S pojawię się osobiście :)

... aha włożę do środka jakiś ręczniczek albo dwa, żeby mała nie zmarzła no i może termoforek też by się przydał... hm hm co Ty na to?

miziaki dla mamusi i wszystkich malców :serducho:

Anouk - Wto Lut 23, 2010 20:42

Właśnie, właśnie - czy wraz z transporterem mam włożyć jakąś wyprawkę dla Dzięciątka? Paczka przyszła dzisiaj jak nikogo nie było w domu, więc jutro odbiorę na poczcie i wyślę :)
Miziaki dla Pipetkowej gromady (z dzielną Redi włącznie)! Odliczam już sobie dni :D

mrófka - Wto Lut 23, 2010 20:45

Anouk, he he więc mamy ten sam syndrom :mrgreen:

ja ciągle oglądam też zdjęcia i już chyba każdy milimetr Primki z tych fotek znam na pamięć :)

Anouk - Wto Lut 23, 2010 20:51

mrófka napisał/a:
ja ciągle oglądam też zdjęcia i już chyba każdy milimetr Primki z tych fotek znam na pamięć :)
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja cały czas gapię się rozmarzona w te zdjęcia :mrgreen:

A ja mam takie pytanie - tak z ciekawości - czy rasiaki dostają jakąś książeczkę zdrowia/metryczkę? Bo wydawało mi się zawsze, że metryczkę owszem.

baradwys - Wto Lut 23, 2010 20:53

metrykę i kartę zdrowia :)
Anouk - Wto Lut 23, 2010 20:54

Mhm, dzięki :)