Wystawy szczurów rodowodowych - Wystawa Szczurów - Wrocław 2009
L. - Pon Sie 31, 2009 22:13
a teges, panie sedziny mam zażalenie jednak.
nie dostaliśmy kartek z ocenami w niedzielę , strasznie mi ich brakuje, bo ja wszystkie zbieram
Oli - Pon Sie 31, 2009 22:15
L. napisał/a: | nie dostaliśmy kartek z ocenami w niedzielę , strasznie mi ich brakuje, bo ja wszystkie zbieram | mnie się to przypomniało w niedzielę jak TŻ Azi mnie na dworzec wiózł. Azi obiecała, że przy najbliższej okazji je dostaniemy, bo je w swojej torebce skitrała. Tak to jest jak się robi inaczej niż zawsze.
pixel - Wto Wrz 01, 2009 00:30
gratis napisał/a: | ooo nieee nie wiedziałam, że robiliście zbiorówki - paskuudyyy
|
Mówiłem, że gratisową gdzieś wcieło, Ty się lepiej koleżanko przynaj gdzie się w tym czasie szwendałaś!
gratis napisał/a: | ale miałam zaciesze, mam, ciągle |
To już mówiłem zalbi w pociągu, jak to jest, że gratis 24/h ma uśmiech na twarzy od ucha do ucha ;D
Bernadeta - Wto Wrz 01, 2009 04:50
Magnes napisał/a: | mnie też widziałaś |
A jak pytałam kto jeszcze z alloszczura to zgodny chór odpowiedział : wszyscy a gdzie indywidualizm Głupio było mi się pytać : a ty kim jesteś,a ty kim jesteś ? Myślałam,że jak się przedstawię : jestem Bernadeta to "wszyscy" zamienią się na konkretne osoby. No nic ,na drugi raz będę wyciągać z pojedyńczych osób wasze nicki
Poza tym pytałam o Oli,Azi,Łosoś /wiedziałam,że mają być/ a o Magnes zapomniałam spytać
Ale swoją drogą mogłaś podejść ja nie gryzę Specjalnie tam pojechałam,żeby poznać osobiście tych z którymi wymieniam poglądy przez internet i jedno mi się na pewno udało : poznać osobiście moich wrocławskich komentatorów z fotosika chociaż znam ich o wiele krócej niż was.
heniok - Wto Wrz 01, 2009 05:47
Wystawa bardzo udana, super atmosfera i wspaniali ludzie
Azi gratulujemy organizacji
Sędziną dziękujemy za obiektywną ocenę ogonów i gratulujemy wszystkim zwycięzcom
Już odliczamy dni do kolejnej wystawy w Olsztynie i zaczynamy męczyć Viss i Oli aby zorganizować coś w Warszawie
Kilka zdjęć z Wrocławia :
babyduck - Wto Wrz 01, 2009 07:37
heniok, męcz, oby skutecznie. A ja chętnie pomogę.
Oli - Wto Wrz 01, 2009 09:23
heniok napisał/a: | męczyć Oli | a mnie niby z jakiej racji? ja tylko szary wystawca jestem, nawet nie zrzeszona
Bernadeta napisał/a: | Poza tym pytałam o Oli | zdjęcie, które robiłaś kataszy ukazuje także mnie - siedzę przy stoliku sędziowskim z wuwuną - ja to ta w niebieskiej koszulce w paski
heniok - Wto Wrz 01, 2009 09:27
Oli napisał/a: | a mnie niby z jakiej racji? ja tylko szary wystawca jestem, nawet nie zrzeszona |
ale chyba nie aspołeczna ??
a patrząc na Twoje zaangażowanie we Wrocławiu wiem że pomożesz, tylko się droczysz
Oli - Wto Wrz 01, 2009 09:33
heniok napisał/a: | a patrząc na Twoje zaangażowanie we Wrocławiu wiem że pomożesz, tylko się droczysz | ja społek jestem, niestety no bo w końcu kto jak nie ja
[ Dodano: Wto Wrz 01, 2009 14:16 ]
Azi napisał/a: | czemu na zbiorówce nie ma wunci?! Madzię to rozumiem - Pani fotograf, ale Wuncia?! | bo ja przypomniałam o zbiorówce po tym jak w niedzielę wunia już pojechała
magnes - Wto Wrz 01, 2009 14:15
Bernadeta, przedstawiłam sie Tobie, ba nawet podałyśmy sobie rekę
heniok napisał/a: | aczynamy męczyć Viss i Oli aby zorganizować coś w Warszawie
|
Bernadeta - Wto Wrz 01, 2009 14:31
Oli napisał/a: | zdjęcie, które robiłaś kataszy ukazuje także mnie - siedzę przy stoliku sędziowskim z wuwuną - ja to ta w niebieskiej koszulce w paski |
A to numer,a ktoś powiedział,że Oli teraz nie ma
Magnes napisał/a: | Bernadeta, przedstawiłam sie Tobie, ba nawet podałyśmy sobie rekę |
Przypominam sobie,ale albo masz imię :Marta,albo ja zrozumiałam zamiast Magnes - Marta i nie za bardzo skojarzyłam o kogo chodzi
Oli - Nie Wrz 06, 2009 11:59
http://www.youtube.com/watch?v=mMguvSheo28 raz
http://www.youtube.com/watch?v=9wv-YTk4lj0 dwa
http://www.youtube.com/watch?v=qNNzG19-ph4 trzy
podług tradycji - filmiki z wystawy
gratis - Nie Wrz 06, 2009 12:30
haha xD Wunia miała RamudLIkę
najs, dzięki Olimpia, przy filmikach jesteś niezastąpiona
chociaż w zeszłym roku filmik robili Pacyfkowi, genialnie obrobiony, szkoda, że się w tym im się nie chciało
nutaka - Nie Wrz 06, 2009 13:43
http://www.youtube.com/watch?v=mMguvSheo28 - hahah 1:47/48
gratis - Nie Wrz 06, 2009 14:03
pixel, samo się
wystarczy, że Was widzę
fajnie, że zostanę zapamiętana jako zacieszna
|
|
|