Mioty urodzone - rok 2008 - Miot A of Anahata: 25.12.2008 r. =)
Justka1 - Czw Sty 15, 2009 11:57
(*) dla maluszka... .Przykro mi,że tak się stało.
Keira - Czw Sty 15, 2009 13:42
Czarnuszek miał trafić do mnie, miał już miejsce w klatce i w moim sercu przygotowane...
Strasznie mi przykro, ale nawet nie wyobrażam sobie co przeżywa Nakasha...
Nakasho mam nadzieję że się nie obwiniasz, po prostu stał się straszny wypadek, małego już nie ma z nami... pozostanie w naszej pamięci na zawsze jako kochany Krecik
Jego bracia i siostry - oby oni rośli zdrowo, wyrośli na duże silne szczury i żyli długo i we wspaniałych warunkach - teraz to jest najważniejsze!
Trzymaj się
Myszowa - Czw Sty 15, 2009 16:33
Przepiękne cudeńka... szkoda, że już bez braciszka... [*]
Żeby mogły cieszyć się w przyszłości długim, wspaniałym życiem...
Keira - Czw Sty 15, 2009 17:13
Nakasho a czy mogę prosić byś napisała na których zdjęciach jest Apofis?
Nie pojmuję jak Ty je odróżniasz na litość boską
Oli - Czw Sty 15, 2009 17:54
Wicie co, ja zawsze wierzę, że imiona mają swoją moc. Anubis, no cóż... Może właśnie tak miało być, może właśnie kluseczki miały mieć swojego własnego, prywatnego stróża za TM... Na pewno go kiedyś spotkają, oby nie za szybko.
Maluszki są wyjątkowo piękne i ja nie mogę się napatrzeć na beżyki...
Keira - Czw Sty 15, 2009 18:49
Oli napisał/a: | Wicie co, ja zawsze wierzę, że imiona mają swoją moc. Anubis, no cóż... Może właśnie tak miało być, może właśnie kluseczki miały mieć swojego własnego, prywatnego stróża za TM... Na pewno go kiedyś spotkają, oby nie za szybko. |
Też miałam takie myśli, ale przecież Anubis był dobrym bogiem, a Starożytni Egipcjanie uwielbiali zwierzęta i uważali że są lepsze od ludzi... Na pewno nie życzyliby przedwczesnej śmierci małemu szczurkowi...
Oli - Czw Sty 15, 2009 18:52
Cytat: | Anubis (z gr.; egip. Inpu lub Anepu) – w mitologii egipskiej bóg zmarłych, prowadzący ich dusze na sąd bogów, na którym był jednym z sędziów. Opiekun zmarłych i miejsca ich spoczynku. Strażnik cmentarzy, patron mumifikacji i balsamowania. |
Ktoś musi to robić. Ja tak piszę, bo wydaje mi się, że tak miało być. Nie wiem dlaczego, ale tak chyba mniej boli...
Nakasha - Pią Sty 16, 2009 13:10
Postaram się zrobić dziś lub jutro rano zdjęcia pączusiów konkretnie dla osób, do których mają iść.
Czy są jakieś konkretne życzenia co do tła ?
[ Dodano: Sob Sty 17, 2009 00:46 ]
Specjalnie dla Keiry:
Apofis i jej drugi adoptowany ogonek Apofis ma już 23 dni (3 tygodnie i 2 dni), a kapturek 48 dni (prawie 7 tygodni). Jak tak na nich patrzę, to widzę, że kluski z miotu A mają całkiem porządne rozmiary
Więcej fotek dzisiaj, ale później
[ Dodano: Sob Sty 17, 2009 12:00 ]
Aslan i Amber:
Ashrun i Akio:
Armani: (najjaśniejszy)
Grupowe:
Więcej fotek może jutro?
[ Dodano: Sob Sty 17, 2009 22:18 ]
Nikt się nie zachwyca pięknymi maleństwami?
Anonymous - Sob Sty 17, 2009 22:35
Nakasha, połączyło ci posty i nie podbiło tematu!!!!!!!!!!!
kurde, to ja tu czekam jak gupia, wypatruję, kiedy napiszesz coś nowego i topic podskoczy, teraz wlazłam się dopominać o foty obiecane a tu taki suprajs!!!!!!
JAKIE ONE WSZYSTKIE CUDNE!!!!!!!! a moje najcudniejsze...
Nak, a mogłabyś skrobnąć w wolnej chwili ze dwa zdania na temat charakterków?
Lavi - Sob Sty 17, 2009 22:51
Przecudne blutkowe chmurki! *-* A te białaski z czerwonymi oczkami
Jak przyszłam na to forum to bałam się niemal wszystkich odmian od czerwonookich po łyse ;D A teraz chcę każdego dla siebie!
Nakasha - Sob Sty 17, 2009 23:41
Dziękuję
Wszystkie ogonki to typy ciekawskie i eksploratorskie, jak to małe szczury raczej nie mają ADHD - wydają się być miziaste i spokojne , chociaż odważne. Nie boją się hałasów, obcych ludzi, kotów, itp. - gdy coś się dzieje biegną zobaczyć co to Uwielbiają siedzieć mi pod swetrem i iskać dłonie, uszy, itp.
Rzecz jasna jak to 9 małych berbeciów skaczą, biegają, tłuką się ze sobą, itp., ale w porównaniu do innych małych w ich wieku, z którymi miałam styczność - wydają się spokojniejsze
Jedyny ADHDowiec to Akio, który wydaje się mieć motorek w tyłku a najodważniejsza jest Aya! zapowiada się na materiał na alfę [obecnie w stadku mlodzikó o pozycję alfy walczą Orel z Balaji, a jak jeszcze dojdą dominująca Miyu z dominującą Ayą to będzie masakra ]
Generalnie maluchy zachowują się jak jeden organizm - to coś wspaniałego Chwilowo ich charaktery są tłumione przez Miyu, która biega wokół nich jak kura wokół piskląt - pilnuje ich, pacyfikuje je, zagania do kupy, itp.
persefona4 - Nie Sty 18, 2009 08:34
Jaaakie cuda!! ZAKOCHANAM
Nakasha - Nie Sty 18, 2009 11:01
persefona4, ja też
devilline - Nie Sty 18, 2009 11:18
Małe Potkanki!
Łaaaa!
wuwuna - Nie Sty 18, 2009 22:42
Już mówiłam, ale się powtórzę, obłęd!!
Rozpływam się na ich widok.
|
|