Mioty urodzone - rok 2008 - Miot B Valhalla Rattery - NOWE FOTY STR 15
apsik - Pią Sty 09, 2009 08:14
Aaaaaaa moja mała mądralińska Bakalka
http://www.fotosik.pl/pok...13c9c75c46.html
http://www.fotosik.pl/pok...27b298fddc.html
Anonymous - Pią Sty 09, 2009 09:47
Bakalka, Bazyl i Borys wyszli na tych zdjęcia najlepiej, rozczulając mnie na amen. Cudowny, wyjątkowy miocik.
babyduck - Pią Sty 09, 2009 10:04
http://www.fotosik.pl/pok...c2d2fc1976.html - Jakie odważne i zadziorne spojrzenie Bardzo fajowa dziewczynka.
Anonymous - Pią Sty 09, 2009 10:08
babyduck napisał/a: | Bardzo fajowa dziewczynka. |
Bo to moje cudo jest . Już tak strasznie nie mogę się doczekać
wuwuna - Pią Sty 09, 2009 10:25
babyduck napisał/a: | Jakie odważne i zadziorne spojrzenie Bardzo fajowa dziewczynka. | O tak, Bamberka jest najpiękniejsza z dziewczynek.
Bema - Pią Sty 09, 2009 11:14
Jakie piękne dzieciaki - długo się wahałam, którego ukraść na tapetę Bakalka zamiast Bazylka jednak, ale Duszek, że tak go pozwolę sobie określić jest też taki pięęęęęęęknyyyy!!! OMG cała gromadka jest zachwycająca Gratulacje właścicielom maluchów, że takie cudeńka będą mieli na co dzień!
sachma - Pią Sty 09, 2009 14:21
mam nadzieje że domki usatysfakcjonowane
pragne doniesc że dzieciaki w ciagu swojego pobytu u mnie zjadły 35l wiadro jedzenia (tylko one z fej! bo dla nich mialam bardziej urozmaicona mieszanke z wieksza iloscia banana orzechow i dyni)
w ciagu ostatnich 2tyg dziennie całe stado (czyli 11 dzieciaków + 5 samic [w tym Bójka która od 3 tygodni prawie nie jadła] + jeden dorosły mężczyzna) DZIENNIE zjada około 1 torebkę ryżu bądz 1/5 paczki 500g makaronu z dodatkami - jak jajko to od razy 5, jak banan to bez dwóch się nie pokazuj, jak marchew to 2-3 dorodne jak mięso co to najmniej 200g
i niech mi ktoś powie że wykarmienie miotu to tania i łatwa sprawa
domki przygotujcie się na najazd żarłoków
aaa.. a całe stado od poniedziałku zjadło już 1.kg suchej karmy (dostawały "obiadki" dwa razy dziennie w tym czasie, bo w moim sklepie zabraklo jakiej kolwiek lepszejszej karmy a paczka z animalii dopiero sie kompletuje [juz 4 dzien ]) i teraz robia zielone kupki.. bo w karmie są zielone granulki.. i oczywiscie to one są najsmaczniejsze - smaczniejsze niz orzeszki ziemne czy dynia!
Badoha - Pią Sty 09, 2009 14:30
sachma ten miot to same cuda Jeden ogonek jest piękniejszy od drugiego - i te ich oczka, czarne węgielki - normalnie się rozkochałam
Oli - Pią Sty 09, 2009 19:17
Moje Borysiątko najpiękniejsze... Wygląda jak mała owieczka.
sachma - Sob Sty 10, 2009 12:39
Dory, Mone i Oli prosze o info jak odbieraja maluchy.
Mam trzy transportery i zaczynam "wysylke dzieciakow"
Do poznania dzis o 14:58
Do wrocławia jutro o 14:58
Do krakowa jutro o 13:25 o ile wanna się do mnie odezwie! Proszę o kontakt bo numer który podalas w ankiecie nie odpowiada, podobno nie istnieje..
Anonymous - Sob Sty 10, 2009 13:14
sachma napisał/a: | Do poznania dzis o 14:58 |
Już czekam z niecierpliwością
Dory - Sob Sty 10, 2009 13:24
Sachma, a znajdzie się pudełko po 3kg meganie dla Bazylka? Wtedy mogłabyś mi go tak zapakować, jeno dziurki wywiercić
sachma - Sob Sty 10, 2009 14:15
poszukam cos... albo wysle w moim transporterze a na wystawie mi go oddasz - Oli, moze wyśle obu chłopców razem?
wanna - Sob Sty 10, 2009 14:19
Jestem jestem, dziękuje za zdjątka, wysłałam na pw prawidłowy numer, bo jak zwykle swojego nigdy nie pamiętam i przekręciłam jedną cyferkę
Super już nie mogę się doczekać maluszki dziewczyny są w troszkę lepszym stanie, więc mam nadzieję, ze nie będzie problemów z zapoznaniem.
L. - Sob Sty 10, 2009 16:14
ależ boskie dzieciaki :} piękne, cudowne i och ach!
|
|
|