Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -C- Rattie's Love-skończone 2 lata
persefona4 - Pon Wrz 08, 2008 18:32
Ren, a kiedy odbierasz pannice?
Anonymous - Pon Wrz 08, 2008 18:35
persefona, jeszcze nie wiem dokładnie niestety
Justka1 - Wto Wrz 09, 2008 00:00
Dziewczyny,spokojnie,szukam transportu caly czas.Ostatecznie konduktorka,jezeli Ren sobie zyczy .
Clover.
Chlopcy .
Caramel ma serduszko na....jajkach .Procz tego ma na podwoziu 3 plamki i zastanawiam sie czy to nie DU .
Oli - Wto Wrz 09, 2008 00:01
Justka1 napisał/a: | i zastanawiam sie czy to nie DU . |
jak już to DU point
Justka1 - Wto Wrz 09, 2008 00:07
Tak,wiem,on jest DU point ale nie wiem czy na DU pointa nie ma za duzo plamek,choc na tym znaczeniu sie nie znam.
Oli - Wto Wrz 09, 2008 00:28
Justka1 napisał/a: | Tak,wiem,on jest DU point ale nie wiem czy na DU pointa nie ma za duzo plamek,choc na tym znaczeniu sie nie znam. |
Ja Ci też nie powiem. Mój Narsil ma jedną kropkę i jest DU point, a z większą ilością kropek to nie wiem.
wuwuna - Wto Wrz 09, 2008 08:22
Nie ma co fuzz + czerwne oczy to jedno z piękniejszych szczurów.
Clover jest tego najlepszym dowodem http://img365.imageshack....obraz038ol3.jpg piękności
babyduck - Wto Wrz 09, 2008 08:41
A ja ciągle jestem pod wrażeniem uszu fuzzów z tego miotu. Są takie wielkie i długie jak antenki
persefona4 - Wto Wrz 09, 2008 08:50
Piękne maluszki, fuziki maja naprawde duże uszka, przez co wyglądaja bardzo pociesznie, a Caramel ma uszka jak muszelki i te plamki
Anonymous - Wto Wrz 09, 2008 09:20
Justka, jestem spokojna, w końcu mała jest u Ciebie, więc jest bezpieczna Tylko po prostu nie mogę się doczekać
Mała Mi - Wto Wrz 09, 2008 12:34
Maluchy boskie!!! już się sama nie mogę doczekać mojego Łobuza
persefona4 - Wto Wrz 09, 2008 12:42
Mi, no to powiedz w końcu który to Słodziak, bo nie wiem którego brzdaca gratulowac bo zaraz z ciekawosci jajko zniosę
Justka1 - Śro Wrz 10, 2008 19:28
MalaMi dzis wybrala osobiscie w Warszawie sposrod 2 chlopcow..Cameo .
Na wstepie Camiś dostal po uchu od wujka Appelka.Cale szczescie nie duzy dziab .
Mam nadzieje,ze łączenie obedzie sie bez wiekszych problemow .
Do domku poszedl takze Caramelek oraz Corleone oraz tymczasowo Cujo.
O tych drugich sie nie martwie,bo beda oni sami ze soba.Caramel ponoc trafil do stada bezproblemowego w laczeniu kazdego szczurka .
U mnie zostal Casstro i Caribou.Ten drugi jest wolny,nad pierwszym sie zastanawiam.WOlny jest takze CUjo,tymczasowo u Babyduck w Warszawie .
Czekamy na jakies zdjatka z domkow .
wuwuna - Śro Wrz 10, 2008 19:30
Justka1, jak będziesz miała chwile to wrzuć świerze fotki wolnych chłopców,zawsze to kusi.
A ja kciukam dla nich o świetne domki
babyduck - Śro Wrz 10, 2008 20:13
Cujo - jak powiedziała Justka - wolny, choć chwilowo dotrzymuje towarzystwa bratu w stolicy.
Cujo jest przeuroczy. Mała lizawka dająca całusy. Jest drobny, ale to pewnie tylko takie wrażenie - jestem przyzwyczajona do ofutrzonych maluchów. Wziety po raz pierwszy na kolana nie wyrywał się do zwiedzania, tylko ułożył się pod dłonią i przymknął oczka. Będzie z niego pociecha, bo jest pełen pozytywnych uczuć do człowieka.
|
|
|