To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -C- Rattie's Love-skończone 2 lata

persefona4 - Pon Wrz 08, 2008 18:32

Ren, a kiedy odbierasz pannice?
Anonymous - Pon Wrz 08, 2008 18:35

persefona, jeszcze nie wiem dokładnie niestety :(
Justka1 - Wto Wrz 09, 2008 00:00

Dziewczyny,spokojnie,szukam transportu caly czas.Ostatecznie konduktorka,jezeli Ren sobie zyczy ;) .

Clover.

Chlopcy .

Caramel ma serduszko na....jajkach :serducho: .Procz tego ma na podwoziu 3 plamki i zastanawiam sie czy to nie DU :? .

Oli - Wto Wrz 09, 2008 00:01

Justka1 napisał/a:
i zastanawiam sie czy to nie DU :? .

jak już to DU point :wink:

Justka1 - Wto Wrz 09, 2008 00:07

Tak,wiem,on jest DU point ale nie wiem czy na DU pointa nie ma za duzo plamek,choc na tym znaczeniu sie nie znam.
Oli - Wto Wrz 09, 2008 00:28

Justka1 napisał/a:
Tak,wiem,on jest DU point ale nie wiem czy na DU pointa nie ma za duzo plamek,choc na tym znaczeniu sie nie znam.

Ja Ci też nie powiem. Mój Narsil ma jedną kropkę i jest DU point, a z większą ilością kropek to nie wiem.

wuwuna - Wto Wrz 09, 2008 08:22

Nie ma co fuzz + czerwne oczy to jedno z piękniejszych szczurów.
Clover jest tego najlepszym dowodem :serducho: :serducho: :serducho: http://img365.imageshack....obraz038ol3.jpg piękności

babyduck - Wto Wrz 09, 2008 08:41

A ja ciągle jestem pod wrażeniem uszu fuzzów z tego miotu. Są takie wielkie i długie jak antenki :mrgreen:
persefona4 - Wto Wrz 09, 2008 08:50

Piękne maluszki, fuziki maja naprawde duże uszka, przez co wyglądaja bardzo pociesznie, a Caramel ma uszka jak muszelki :mrgreen: i te plamki :serducho:
Anonymous - Wto Wrz 09, 2008 09:20

Justka, jestem spokojna, w końcu mała jest u Ciebie, więc jest bezpieczna :) Tylko po prostu nie mogę się doczekać ;(
Mała Mi - Wto Wrz 09, 2008 12:34

Maluchy boskie!!! już się sama nie mogę doczekać mojego Łobuza :DD
persefona4 - Wto Wrz 09, 2008 12:42

Mi, no to powiedz w końcu który to Słodziak, bo nie wiem którego brzdaca gratulowac :P bo zaraz z ciekawosci jajko zniosę :wink:
Justka1 - Śro Wrz 10, 2008 19:28

MalaMi dzis wybrala osobiscie w Warszawie sposrod 2 chlopcow..Cameo :serducho: .
Na wstepie Camiś dostal po uchu od wujka Appelka.Cale szczescie nie duzy dziab ;) .
Mam nadzieje,ze łączenie obedzie sie bez wiekszych problemow ;) .

Do domku poszedl takze Caramelek oraz Corleone oraz tymczasowo Cujo.
O tych drugich sie nie martwie,bo beda oni sami ze soba.Caramel ponoc trafil do stada bezproblemowego w laczeniu kazdego szczurka ;) .

U mnie zostal Casstro i Caribou.Ten drugi jest wolny,nad pierwszym sie zastanawiam.WOlny jest takze CUjo,tymczasowo u Babyduck w Warszawie ;) .
Czekamy na jakies zdjatka z domkow :) .

wuwuna - Śro Wrz 10, 2008 19:30

Justka1, jak będziesz miała chwile to wrzuć świerze fotki wolnych chłopców,zawsze to kusi.

A ja kciukam dla nich o świetne domki

babyduck - Śro Wrz 10, 2008 20:13

Cujo - jak powiedziała Justka - wolny, choć chwilowo dotrzymuje towarzystwa bratu w stolicy.
Cujo jest przeuroczy. Mała lizawka dająca całusy. Jest drobny, ale to pewnie tylko takie wrażenie - jestem przyzwyczajona do ofutrzonych maluchów. Wziety po raz pierwszy na kolana nie wyrywał się do zwiedzania, tylko ułożył się pod dłonią i przymknął oczka. Będzie z niego pociecha, bo jest pełen pozytywnych uczuć do człowieka.