Mioty urodzone - rok 2008 - O-pisklaki - 30 miesięcy!
Mała Mi - Nie Sty 20, 2008 10:07
Nezu, nie obwiniaj się!!! wszystko będzie dobrze!!! na tych ślicznych foteczkach, w ich niesamowitych oczkach widać chęć życia - zdrowego życia i ogromną siłę!!!! bądź silna razm z nimi!!! kciukamy za Was!!!
Layla - Nie Sty 20, 2008 10:11
Obłędne pisklątka, trzymać mi się i dać się ładnie zbadać proszę
Ale musi być dobrze!
ASPAHARIAN - Nie Sty 20, 2008 10:19
Mała Mi napisał/a: | Nezu, nie obwiniaj się!!! wszystko będzie dobrze!!! na tych ślicznych foteczkach, w ich niesamowitych oczkach widać chęć życia - zdrowego życia i ogromną siłę!!!! bądź silna razm z nimi!!! kciukamy za Was!!! |
Popieram koleżankę !
LunacyFringe - Nie Sty 20, 2008 11:31
nezu ,
nezu - Nie Sty 20, 2008 11:35
No to po wizycie.
Diagnoz brak, przynajmniej tych złych. Powiedzieli że one są jeszcze strasznie malutkie, za małe na rtg, ale z macania nic nie wynikło, brzuszki miękkie jak i u reszty rodzeństwa i tyłeczki też już czyste. I żebym się nie martwiła bo oni tu nic nie widzą, chyba że cały miot ma megacolon...
W transporterze było kilka dziwnych kupek i kilka o normalnym kształcie, więc w sumie nie wiem...
Biegunki nie mają, mają albo miały rzadszą kupę.
Prosze o kciuki...
Anonymous - Nie Sty 20, 2008 11:49
nezu, no przecież, oczywiste, że cały czas kciukamy.
widzisz, nie zamartwiaj się na zapas, bo to bez sensu. najadłaś się nerwów, a może wcale niepotrzebnie. zobaczysz, wszystko będzie dobrze.
ja strasznie nie mogę się doczekać Orinki.....
wytul dzielne dzieciaki i Gythę.
Azi - Nie Sty 20, 2008 11:55
Kciukam i nie martw się na zapas, bo tylko niepotrzebnych stresów doświadczasz. Maluchy są zdrowe.
Layla - Nie Sty 20, 2008 11:56
Ja myślę, że faktycznie nie ma co się martwić na zapas. Na pewno wszystko będzie dobrze Rzadsza kupka to się zdarza przecież i nie zawsze jest to związane z jakimś paskudztwem... Jak cię nezuś znam to będziesz je bardzo uważnie obserwować... Ale czuję, że będzie wszystko dobrze i dzieciaki w komplecie będą zdrowe. Miziaki dla nich i wymęczonej pewnie mamusi
sachma - Nie Sty 20, 2008 12:23
nezu, a nie mowilam? przeszly na stale i dostaly malej biegunki, a teraz z biegiem czasu kupki beda wracaly do normy - nie ma sie o co martwic
AngelsDream - Nie Sty 20, 2008 12:37
nezu, kciukamy za nie!
PALATINA - Nie Sty 20, 2008 12:41
Bedzie dobrze!
Kciukamy cały czas!
Justka1 - Nie Sty 20, 2008 12:44
Kciukam bardzo mocno..niech im chociaz sie uda...
Naciol - Nie Sty 20, 2008 12:47
Kciukam bardzo mocno, będzie dobrze
Anonymous - Nie Sty 20, 2008 12:57
nezul panikaro!!!
dosyć już tych smutów!
wszystko będzie dobrze!!!
chwal się maleństwami, wszyscy za nimi strasznie tęsknimy!
Layla - Nie Sty 20, 2008 13:03
Właśnie, Omar bosko wyszedł na fotach. Jest uroczą czarną kulką!!! Mój Dominik zakochany już w nim na maksa
|
|
|