Wystawy szczurów rodowodowych - XIX Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych we Wrocławiu
Willow - Pon Wrz 16, 2013 17:04
Devona, to w takim razie ty też pochwal się zdjęciami ze swojej imprezy
Tak wogóle gratulację i mam nadzieję do zobaczenia na następnej wystawie (tylko tym razem nie bierz ślubu w tym samym czasie)
Szczurówka - Pon Wrz 16, 2013 17:15
A kto to?
Ale fajny sputnik w dunie. I ta pani ze zdjęcia też ładna.
Super zdjęcie.
Tutaj na zdjęciu ta pani wygląda jakby brzydziła się szczura.
Omnomnom
Czy tu miał być pokazany środkowy palec? ale żeby być kulturalnym pokazała drugi palec? czy drugi palec grożący że nie wolno robić zdjęć?
Uwielbiam tego i tego szczura
Co tam macie w tych workach? i czy mi się wydaje czy na zdjęciu jest Limomanka?
Kto tu i tu wygrał takie fajne duny? czy to ktoś z forum?
Czemu ten szczur jest tak rozciągany?
Czy te panie w zielonych fartuchach to techniczki weterynaryjne?
Vaco - Pon Wrz 16, 2013 17:36
https://lh3.googleusercontent.com/-tEUY15JRZ3w/UjcKlt9ZCmI/AAAAAAAABIQ/ScfK4f6GQcw/s800/DSCF6525%2520%255B800x600%255D.jpg hahahaha jaki wzrok nienawiści mam
Cudowne zdjęcia
Pyl - Pon Wrz 16, 2013 17:39
Vaco, może wzrok masz nienawistny, ale fryzurę i twarz wzbudzającą zazdrość
Devona - Pon Wrz 16, 2013 17:42
Off-Topic: | Willow, nie robiłam na tym weselu zdjęć, bo zapomnieliśmy aparatu , a fotkami ze swojego się pochwalę, jak je dostanę . |
Willow - Pon Wrz 16, 2013 18:02
Szczurówka, będę odpowiadała od myślników żeby się nie pogubić
- to maris z mężem
- to akurat mój sputnik i ja (dzięki za komplement )
- tutaj Pyl i limomanka przy wejściu walczą o uświadamianie ludziów rozdając szczurze ulotki
- ta pani to mmarcioszka i bagatela jej szczurki
- limomanka i zdjęcie za które mnie nienawidzi zapewne
- pewnie to było ostrzeżenie
- ten i ten pomarszczone szczury to je moje
- w tych siatkach są prezenty ufundowane od sponsora wystawy Pet Inn jako dodatek do pucharka lub kotylionka
- duny dostały jedna z czeskich hodowczyń i nasza oluś z forum
- ten szczur lubi być miętoszony i obłędnie się rozjeżdża leżąc na plecach dodam, że to ciurek Vaco
- te panie w zielonym to sędziny na wystawie (fartuchy i płyny do dezynfekcji rąk są obecnie standardowym wyposażeniem przy ocenianiu szczurów)
Devona, to czekamy
Devona - Pon Wrz 16, 2013 18:05
Willow, to Ty taka ładna jesteś . Jak tylko zobaczyłam fotki, to od razu pomyślałam: 'o, kolejna świetna fryzura' .
Willow - Pon Wrz 16, 2013 18:08
Devona,
Oj przestańcie, bo aż się przez was rumienię
Vaco - Pon Wrz 16, 2013 18:18
Pyl, dziękuję bardzo Pewnie szczególnie tutaj https://lh5.googleusercontent.com/-UeeWi46amFw/UjcLd4jKSqI/AAAAAAAABN4/wJKJXtZDWZk/s800/DSCF6619%2520%255B800x600%255D.jpg
Bo Willow jest w ogóle piękna i bardzo sympatyczna
Edit: tak, to moje małe zwłoczki sekcyjne
quagmire - Pon Wrz 16, 2013 18:29
Willow napisał/a: | w tych siatkach są prezenty ufundowane od sponsora wystawy Pet Inn jako dodatek do pucharka lub kotylionka |
i od drugiego sponsora całych Targów Zoobotanica - firmy Tropical
Willow - Pon Wrz 16, 2013 18:38
quagmire, wybacz, umknęło mi
Vaco, te zdjęcie jest ogólnie przeurocze A piękna i sympatyczna to ty jesteś, a ja tu tylko sprzątam
madziastan - Pon Wrz 16, 2013 19:09
Fajnie było No i ja na zdjęciach też jestem Cieszę się że miałam okazję poznać Wasze sympatyczne twarze już drugi raz
wilczek777 - Pon Wrz 16, 2013 21:00
Ale się słodko zrobiło
To ja też podziękuję wszystkim za świetnie spędzony czas!
No i również dzięki Willow pomacałam golasa i od tego momentu mój światopogląd się zmienił
No a AD nie wybaczę, że tak nas rano zagadała, że o mało nie zginęłam biegnąć na tramwaj
limomanka - Pon Wrz 16, 2013 21:04
Willow napisał/a: | pewnie to było ostrzeżenie |
Co to to nie - ja po prostu nie pokazuję fuckersów (a mój nawyk zastępowania go palcem wskazującym przejęłam z jednego z filmów z Jasiem Fasolą ).
AngelsDream - Pon Wrz 16, 2013 21:19
wilczek777 napisał/a: | No a AD nie wybaczę, że tak nas rano zagadała, że o mało nie zginęłam biegnąć na tramwaj |
Ajm sori.
|
|
|