Szczury - [SHSRP] Ulotka o szczurach - roznoszenie, deklaracje, spis
Pyl - Pon Maj 27, 2013 14:32
Zizollo, trzymam kciuki za brak kopów
Vaco, wilczek777
Kami - Pon Maj 27, 2013 14:57
Do mnie też dotarły. W środę jadą ze mną do Szczecinka, a najprawdopodobniej w piątek trafią do lecznicy.
Oluś - Pon Maj 27, 2013 15:44
Malbork i Sztum załatwione
AngelsDream - Pon Maj 27, 2013 15:53
olus_165, czyli Sztum zostaje na mapie?
Oluś - Pon Maj 27, 2013 15:56
AngelsDream, tak, udało mi się ich przekonać
limomanka - Pon Maj 27, 2013 21:55
Bytom można odhaczyć Przesympatyczne przyjęcie całej akcji
Cegriiz - Pon Maj 27, 2013 22:00
Zaniosłam dzisiaj ulotki z plakatem do lecznicy na ul. Wolumen 53
jancia - Wto Maj 28, 2013 00:04
Ja tak sobie myślę, że jeszcze chyba nie ma tu opcji dla 2 lecznic na Chełmie w Gdańsku ( z tego, co wyczytałam to jest propozycja do zoologa na pasażu Chełmskim) a na tymże pasażu znajduje się też lecznica dr. Eli Eźlakowskiej i druga lecznica jest kawałek dalej na Biegańskiego. Tam też mogę zanieść.
Kasik - Wto Maj 28, 2013 00:36
jancia napisał/a: | z tego, co wyczytałam to jest propozycja do zoologa na pasażu Chełmskim | Ale z tego, co pamiętam, to tam są sprzedawane zwierzęta?
jancia - Wto Maj 28, 2013 06:27
Kasik napisał/a: | jancia napisał/a:
z tego, co wyczytałam to jest propozycja do zoologa na pasażu Chełmskim
Ale z tego, co pamiętam, to tam są sprzedawane zwierzęta? | Tak są i to w dodatku cały czas u nich trwa produkcja rexów, więc się zdziwiłam jak przeczytałam to: Pyl napisał/a: | AgaRatek, Gdańsk: przychodnia w Gdańsku Oruni-dr Kalicki, sklep zoologiczny na Gdańskim Chełmie na pasażu | , ale pomyślałam, że może nastąpił cud i od tego odeszli Pyl, -ku edytuj wtedy pierwszy post, że tam ulotki niet.
Pyl - Wto Maj 28, 2013 12:03
olus_165, gratuluję siły przebicia
limomanka, Cegriiz, dzięki
jancia, oceń jeszcze skalę tych lecznic i wyślij mi na PW swój adres.
Kasik, dzięki za czujność Nie jestem w stanie weryfikować podawanych przez Was lecznic / zoologów, więc takie problemy mogę zdarzyć. jancia napisał/a: | Pyl, -ku edytuj wtedy pierwszy post, że tam ulotki niet. | Edycja postu nie załatwi sprawy, bo ulotki do AgaRatek już poszły. AgaRatek, czy możesz zamiast do tego zoologa zanieść do jakiejś innej lecznicy (albo dwóch mniejszych kocio-psich), której nie ma jeszcze na liście?
I przy okazji - wysłałam wczoraj kolejną turę ulotek.
Ninek - Wto Maj 28, 2013 13:01
Odebrałam ulotki - są PRZEPIĘKNE!
Nie wiem, czy dzisiaj zaniosę bo leje przepaskudnie na dworze, ale na pewno w ciągu kilku najbliższych dni będą na swoich miejscach
anyk1 - Wto Maj 28, 2013 13:54
Dziewczyny a może byście podesłały jakieś ulotki do Elbląga nasze miasto niestety zawsze zaopatruje się w zoologikach jest ciut ciut zacofane. Rozniosłabym po paru lecznicach
Pyl - Wto Maj 28, 2013 14:05
anyk1, bardzo chętnie.
Proszę o informacje które lecznice (konkretne nazwy lub adresy) i ich szacowany rozmiar (szczegóły są w pierwszym poście), a na PW adres na który mam wysłać
cornflakegirl - Wto Maj 28, 2013 17:23
Pyl, ulotki dotarły Cudne są. Jutro idę z pannami na steryd i kontrolę, to zostawię ulotki w lecznicy. W schronisku pewnie będę w piątek.
|
|
|