O szczurach ogólnie - KnAS, czyli Klub (nie)Anonimowych Szczuroholików
mmarcioszka - Wto Wrz 03, 2013 18:39
Ebia, jestem z Tobą.
Pyl mnie gnębi zdjęciami dumbo-cuda, a ten himalayan (dlaczego ja tak kocham brudne nosy ), to już cios poniżej pasa
Pyl - Wto Wrz 03, 2013 21:27
Nikogo nie gnębię, Targowica nawet wątku swojego jeszcze nie ma A za brudne nosy nie odpowiadam
Szczurówka - Wto Wrz 03, 2013 21:30
Jak patrzę na to zdjęcie: https://picasaweb.google.com/lh/photo/lr8yUQnBdoWbRuUV1Ml01dMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=embedwebsite to włącza mi się GMR ale obiecałam sobię że na razie nie będę się doszczurzać
Ebia napisał/a: | Pyl katuje mnie wykastrowanym Krusz-delikatesem, a dziś do tego dodała targowicę.. w dziale Interwencje napada na mnie himalayanka z Łodzi (!).. a nie tak dawno wspominałam, że brakuje mi w stadzie dumbo syjamki.. I specjalnie wymyślałam odmianę, którą trudno spotkać w działach adopcyjnych.. Jak pokaże się jeszcze gdzieś fuzz, to zablokuję sobie na kompie wejście na allo. O! |
Kontrola rodzicielska
mmarcioszka - Wto Wrz 03, 2013 22:05
Pyl, może faktycznie nie gnębisz, sama jestem sobie winna, że klikałam na linki
A o brudne nosy mam pretensje tylko do siebie(to zawsze było ponad walkę z GMR - ciemny nos i mmarcioszka traci rozum).
Pyl - Wto Wrz 03, 2013 22:11
Dobra, to idę uświnić kruszkowy nochal
mmarcioszka - Wto Wrz 03, 2013 22:13
Pyl, jak mu zafarbujesz nos i tyłek na brązowo daj znać, już nie ma jajek, więc ukradnę
Pyl - Wto Wrz 03, 2013 22:20
mmarcioszka, jak miał kołnierz po kastracji to miał nochal w porfirynie a tyłek... Pasuje?
mmarcioszka - Wto Wrz 03, 2013 22:24
Pyl, no wiesz, taki oszukany, z różnymi odcieniami
Ebia - Wto Wrz 03, 2013 22:26
mmarcioszka napisał/a: | Pyl, jak mu zafarbujesz nos i tyłek na brązowo daj znać, już nie ma jajek, więc ukradnę | Zróbcie to Kruszek będzie miał cudny domek, a ja będę wolna od natrętnej myśli na temat braku jego męskości
Ech.. jeszcze min. 2 - 3 ms.. czyli średnio jedno doszczurzenie na rok..
EDIT:
E tam mmarcioszka, może i oszukany z niego syjam, ale wcale nie mniej przez to słodki A ile radości dałby Twoim samiczkom, Czarna Dama wie najlepiej
Pyl - Wto Wrz 03, 2013 22:33
I kto tu kogo do złego namawia i to jeszcze w KnASowym wątku
mmarcioszka - Wto Wrz 03, 2013 22:36
Wszędzie zniosę namawianie do złego, ale tutaj?! Mieliśmy sobie pomagać w tym wątku, czuję się oszukana i słaba
Ebia - Wto Wrz 03, 2013 22:41
Przepraszam, moja wina, złamałam reguły wspólnoty KnAS, ale to nie specjalnie
Pyl - Wto Wrz 03, 2013 22:43
mmarcioszka, poproś siebie z MT to sobie przeniesiesz tę dyskusję dokąd zechcesz
mmarcioszka - Wto Wrz 03, 2013 23:07
Pyl, dobrze, że tu jest - to ku przestrodze tym, którzy myślą, że zapisując się do KnAS wygrali z nałogiem. Takie sprawdziany silnej woli są pożądane w czasie terapii
Cegriiz - Wto Wrz 03, 2013 23:50
U mnie na razie GMR wstrzymane, ale tylko dlatego, że miałam traumatyczne przeżycia.
|
|
|