Mioty urodzone - rok 2011 - Miot S SunRat's - rezerwacje str 4
cheldorado - Śro Mar 14, 2012 09:13
Wymiziane Co do koloru to powiem szczerze, że skoro opatrzony był znakiem zapytania to poszukiwałam i obserwując zdjęcia dostępne w internecie to moim laickim okiem najbliżej jej do Russian Blue Burmese ;p Bo http://www.ratz.co.uk/comparison_B.html tutaj jest nawet pod zdjęciem jako Russian based burmese taki sam paszczur jak moja Selune przynajmniej futerkowo taki sam
emileczka - Śro Mar 14, 2012 18:18
cheldorado, na tak, ale burmy to muszą mieć też pointy, a ona jak była mała nie wyglądała na burmę, a teraz pointa nie widzę. Zawsze może być rozjaśniona.
cheldorado - Czw Mar 15, 2012 08:14
No i własnie- mamy dowód, że laickie oko nie rozpozna dobrze szczurzego koloru
quagmire - Czw Mar 15, 2012 12:30
A ona jest niebieska w odcieniu? Może po prostu mink burmese. Nie widać im pointa bo się zlewa z kolorem futerka. Chociaż pewnie jest niebieskawa.
Manolito w rodowodzie ma himalayany, więc może poniósł c (tylko wtedy to by raczej same szczury na himie były) i Selune może być pale russian burmese (point też powinien być, ale może być mniej widoczny).
MalaBoo - Pią Mar 16, 2012 13:58
Safira - 400g lub 420g normalna waga mi padła a ta która teraz mam waży niestety co 20g więc nie jestem od końca pewna ile dokładnie ale ta waga mnie przeraża ;o
MalaBoo - Pią Mar 23, 2012 17:13
Grubasek
Karena - Pon Mar 26, 2012 11:03
W związku ze zmianami wprowadzanymi na forum, temat został przeniesiony.
Nienna - Wto Kwi 03, 2012 16:23
Solvi i Skadi też zrobiły się konkretnych rozmiarów, obecnie ważą po ok. 430g! Przyznaję, że mogłyby nieco schudnąć... Zwłaszcza szybko zaczęły przybierać na wadze po kastracji. Niestety są pierwsze do miski i nie przepadają za wysiłkiem fizycznym na wybiegu Więc ze schudnięciem może być problem.
Za to są bardzo słodkie i urocze, Solvi ma przepiękne, gęste, niemal srebrne futerko, jest bardzo towarzyska i uwielbia głaskanie Skadi jest nieco bardziej nieśmiała, ale i tak jeśli usiądę na podłodze podczas wybiegu to w ciągu paru chwil obie włażą mi na kolana
heniok - Wto Kwi 03, 2012 17:31
Nienna, stanowczo domagam się zdjęć
MalaBoo - Wto Kwi 03, 2012 17:56
Tak sobie otworzyłam temat miotu na telefonie i myślałam, że chcesz zdjęć wszystkich eSek ale skoro nie to nie biorę się do focenia Safiry
MalaBoo - Wto Kwi 10, 2012 14:47
Safira:
emileczka - Wto Kwi 10, 2012 14:54
MalaBoo, piękny 'brudas'
MalaBoo - Pią Kwi 13, 2012 21:30
emileczka, jest piękna, i mięciutka, taka fajna do miziania
http://www.youtube.com/wa...=2&feature=plcp
emileczka - Sob Kwi 14, 2012 17:11
Baya i Sari
Sari
Sari z koleżanką ze stada
Pyl - Śro Kwi 25, 2012 13:57
Szmerek (prawie) Swawolnik
Jest wielką, kochaną ciapą i rozpłaszczkiem. Nigdy mu nie powiedzieli, że kiedyś powinien być dzieckiem
No sami oceńcie jak tryska z niego życie, chęć do biegania, skakania, zabawy, zaczepiania człowieka i kolegów ze stada
Kochany miś
Zdjęcia autorstwa Pasiastego.
|
|
|