Mioty urodzone - rok 2011 - Miot kontrolny L Happy Feet - malce w nowych domach
H. - Wto Cze 21, 2011 07:38
Vaco, kciukam, dasz radę
Wampiwor - Wto Cze 21, 2011 12:54
Ej, ja nie chciałam, ale umarłam, zakochałam się w tej trójce, którą wiozłam! Przeokrutnie zazdroszczę wszystkim właścicielom i w tym miejscu chciałam powiedzieć, że szczurki od Azi to najcudowniejsze maluchy, z jakimi miałam kontakt - świetna robota!
KajkaiHubi - Wto Cze 21, 2011 13:04
Liet i Leto już w domu Wytulone i wycałowane
Wampiwor bardzo bardzo Ci dziękujemy za transport naszych maluszków
Są cudowne i przesłodkie
Vaco - Wto Cze 21, 2011 16:33
ja też jeszcze raz dziękuję
Pacyfka - Wto Cze 21, 2011 19:38
Wampiwor napisał/a: | szczurki od Azi to najcudowniejsze maluchy, z jakimi miałam kontakt - świetna robota! |
Zgadzam się w 100% Mimo, że Lukier to małe diablisko z adhd wywracające na plery moje duże szczury to przy tym jest tak kochany, całuśny,odważny, ciekawski i grzeczny, no nic tylko całować po tym ślicznym pysiu Jest idealny
Azi - Wto Cze 21, 2011 20:47
dziękuję, ale to nie maluszki od Azi, a maluszki od Lutki
Vaco, KajkaiHubi, bardzo się cieszę, ze z maluszkami wszystko ok i dotarły całe i zdrowe
Sayu - Wto Cze 21, 2011 21:46
Jejciu Azi jakie kochane maluszki Muszkowy Loviś jest prawie że identyczny co moja Makówka!
* dumbo, fuzz, fawn, self ... z tym, że ona kundelek jest :c
Asica21 - Wto Cze 21, 2011 22:28
Pisałam już kiedyś jaka z ciebie okropna baba ?
napiszę jeszcze raz okropna , paskudna, znęcająca się babo
Maluszki pierwsza klasa, strasznie wam wszystkim zazdroszczę
anaa - Śro Cze 22, 2011 14:36
Moje małe czarne i małe białe przekochane
Lili zaczepia wszystkie baby, gryzie pręty, a jak cała czwórka śpi to ona sama biega po łóżku i skacze w góre, w boki, odbija się od oparcia...no istny szaleniec
Loa uwielbia wślizgiwać się na pleckach pod brzuszki starszych, a one nie wiedzą o co chodzi jest grzeczniejsza, ale też wariacka, no i za to dostaje mniejsze lańsko od straszych
Każdy kto je zobaczy zafascynowany
Azi i Lutka dzięękuujeemyyy za takie szkraby
Azi teraz wiem co znaczy zrobić małym zdjęcie kilka się udało, ale jak Lili spała wtedy można ją nawet na rękach przenosić bo jak biega nie da się
KajkaiHubi - Śro Cze 22, 2011 17:53
Cała nasza rodzina zwariowała na punkcie chłopaków
Leto jest szalony, wszędzie go pełno, biega, zaczepia brata, ma bardzo dużo energii a później nagle pada i śpi jak zabity.
Liet ( Edi ) jest spokojniejszy, lubi się przytulać i jest bardzo opiekuńczy w stosunku do Leta.
Chyba trochę tęskni za mamą, resztą stada albo za Azi bo czasami siedzi smutny i zamyślony. Zwłaszcza w nocy kiedy Leto smacznie chrapie Edi czuwa i się smuci a przecież wszyscy go kochamy i tulimy kiedy tylko chce.
Próbujemy porobić troszkę zdjęć ale przy takich małych rozrabiakach to bardzo trudne
Dziękujemy za naszych chłopców. To nasze pierwsze szczurki i nawet nie przypuszczaliśmy że mogą być takie wspaniałe i kochane
gratis - Śro Cze 22, 2011 22:48
KajkaiHubi, jakkolwiek czepialsko nie zabrzmię - proszę jednak, żebyś używała pełnego imienia Leta (dwuczłonowego) na forum.
Anonymous - Czw Cze 23, 2011 05:43
pfff wszyscy dziękują Lutce, a o Geralcie już nikt nie pamięta!
wszystko mu powiem!
swoją drogą szybko zleciało, szkraby już się do domków rozjeżdżają, ech...
Vaco - Czw Cze 23, 2011 08:59
no właśnie chciałam napisać, że nikt tatusiowi nie gratuluje Limbo udało mi się zrobić trochę fotek, bo zastyga w miejscu na widok aparatu na stałe jeszcze nie siedzi w klatce, bo beta ma czasem odpały... Ale Kafar bardzo go lubi i się razem bawią, mój poważny pan gania wszędzie z maluszkiem
anaa - Czw Cze 23, 2011 10:12
Vaco u mnie tak samo, razem ganiają, śpią, ale w klatce nie mieszkają, bo morela ma odpały
ojj tak tak dziękujemy Geraltowi
Vaco - Czw Cze 23, 2011 18:56
więcej zdjęć w moim temacie
|
|
|