Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Y of Anahata - 30.12.2010 - REZERWACJE str. 11
pszczoła - Czw Mar 10, 2011 00:39
foty z przed tygodnia:
kochany "prosty blazedzik"
http://s1141.photobucket....nt=IMGP0786.jpg
mina w stylu "nie zadzieraj ze mną, nie oddam orzeszka!!" :
http://s1141.photobucket....nt=IMGP0787.jpg
aabuuu.... nie dostałam jeszcze rodowodu
Nakasha - Śro Mar 16, 2011 00:56
Wczoraj zmarła Whisper, prababcia miotu. To wyniki sekcji:
"Liczne zmiany marmurkowate w płucach, przypominające rozsiany nowotwór, ponadto martwica rozplyzna części jelit cienkich, stwierdzono też 1 mały guz w prawej nerce."
Niestety nie zostały pobrane próbki na badanie histopatologiczne. Pani w recepcji mnie nie zrozumiała lub po prostu zapomniała przekazać to lekarzowi.
Linia jest zawieszona, ale do obserwacji serca (przypominam, że wujek miotu miał wadę serca), prosiłabym dodać obserwację nerek (Cyranek - pradziadek miotu - miał torbiel na nerce, na razie nie ma wznowy) i płuc. Te różne problemy nie muszą być dziedziczne, ani nawet ze sobą związane, nie musicie zaraz panikować no ale ostrożności nigdy za wiele.
Karena - Śro Mar 30, 2011 16:25
Doszły rodowody
Nareeeeszcie
pszczoła - Śro Mar 30, 2011 16:27
Moje również
Tylko...... jest błąd w moim nazwisku
[ Dodano: Czw Cze 30, 2011 01:38 ]
Hop hop, Babciu, kluski kończą dziś pół roku
Karena - Czw Cze 30, 2011 00:52
halo kochani !
Chciałabym zauważyć , że nasze słodkie małe diablątka mają już pół roku !
Także proszę ucałować każdą kluskę w brzucho ode mnie , dać po smakołyku, porobić zdjęcia i rozpieszczać Y. cały dzień
Bulletproof - Czw Cze 30, 2011 20:49
Najlepszego dla całego rodzeństwa
Yoga z dziś:
Ciężko jej zrobić zdjęcia, ciągle się rusza (tzn. niby jak prawie wszystkie baby, ale ona to już wybitnie ) W ogóle to straszy diabeł z niej jest
Karena - Pią Sie 26, 2011 17:17
Są jakieś aktualne zdjęcia Yahoo ?
Co z tym przystojniakiem ?
pszczoła - Nie Wrz 04, 2011 22:27
XV OWSR we Wrocławiu była bardzo owocna dla Yuliana the King:
I miejsce uszka standard
I miejsce sierść standard
I miejsce samiec z najlepszym znaczeniem
Best in Show Samców oraz CWC
Moja największa klusia i ciapek
Yankes za to zachwycił charakterkiem i zachowaniem, przy kategorii "zachowanie" miał narysowaną buźkę i dopisek Milactek I to wcale nieprawda, że on jest krzywy blazed, tylko trzeba patrzeć pod odpowiednim kątem
magnes - Pon Wrz 05, 2011 17:04
Yulian ma cudowną sierść przebija Hemiómila, jest jak u samiczki
Yankes ma śliczne znaczenie, a Ozzy słodki brzuszek
Karena - Wto Wrz 06, 2011 08:58
pszczółka, GRATULACJE !!!
Nakasha - Wto Wrz 13, 2011 12:10
Jej, gratuluje! Cudowne wnusie
pszczoła - Nie Lis 06, 2011 23:23
Z królem Yulianem (Carlosem) jest nieciekawie Jest słabiutki, pokłada się i ma sine łapki. Jechaliśmy dzisiaj na sygnale do weta, mały ma niewydolność serduszka. Tak strasznie się bałam, że nawet drogi nie wytrzyma. Wyniki RTG:
"sylwetka serca powiększona, zwłaszcza prawy przedsionek; szczytowe płaty płuc o cechach niedotlenienia; nadmierna ilość płynu w worku osierdziowym".
Także na razie codziennie zastrzyki, a potem jeżeli się polepszy to będzie brał leki do końca życia
Nakasha - Nie Lis 06, 2011 23:50
Echh, bardzo mi przykro. Trzymam za niego kciuki...
pszczoła - Śro Lis 09, 2011 18:40
Właśnie pożegnaliśmy się z króliczkiem Yulianem
Pomimo leków nie było poprawy, gasł w oczach. Przez kilka godzin było dobrze a potem na nowo się pogarszało
Już nic nie chciał jeść, nawet ukochanej kukurydzy czy jajeczka. Pić też nie chciał. Słaniał się, leżał i dyszał
Dlaczego
aneczka1-13 - Śro Lis 09, 2011 19:10
Oj no normalnie nie wierzę . [*] dla Yulianka
|
|
|