To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot X of Anahata - 26.10.2010

Pyl - Nie Sty 02, 2011 23:34

Hej, jak tam wagi Waszych maluchów? Bo Xyś 330 g przed kolacją :) A na takie chucherko wygląda, zupełnie jakby nie u mnie karmiony :> On jest po prostu długi a nie szeroki :mrgreen:
Anonymous - Nie Sty 02, 2011 23:36

Zaraz zważę mojego starfightera (chyba się poczuł, bo smiga jakby imię zobowiązywało). :)
Wydaje mi się ciągle mały i chudy. Ja co prawda nie mam fioła na punkcie tuczenia szczurów jak niektórzy :P ale i mnie wydaje się drobny.

edit/
X-Wing waży 300g. :)

handzia1 - Pon Sty 03, 2011 10:04

Ojoj to już duże chłopaki, moja Xylia to taki kabanos. Jest raczej długa i szczuplutka, porusza się też z prędkością światła. Rozrabiara i podgryzaczka z niej ale wszystko uchodzi jej na sucho bo jest taaaka słodka....
harpoonka - Pon Sty 03, 2011 12:17

Waga Xellosa z dzisiaj to 365 gram ;) Ale wcale nie wygląda na grubaska ;>
handzia1 - Śro Sty 05, 2011 14:52

Zważyłam dzisiaj Xylię, waży 210g. przy chłopakach i ciociach (Bella 530g., Cindy 370g.) to mała mysza.
Pyl - Pią Sty 07, 2011 19:40

Renku, chciałam zareklamować szczura :? Wszyscy mówili, że szczury hodowlane są piękniejsze, zdrowsze, lepiej zsocjalizowane i na pewno zostają maluchami aż po starość. A Xyś nie jest już taki mięciutki i milutki jak był miesiąc temu! Popsuł się! Ma takie coraz bardziej szorstkie futerko i robi się coraz dłuższy i dłuższy... Protestuję!!!
Jak go kupowałam to na fotkach był malutki i mięciutki, to jest niezgodność towaru z umową! ;(

Anonymous - Sob Sty 08, 2011 10:06

He he Pylce odwala. :P
Ale powiem Ci Pylku, że mój iks jest nadal mięciutki jak puch, aż się zastanawiam, czy tak mu nie zostanie na dłużej, bo przecież sierść zmieniał daawno temu.

Anonymous - Sob Sty 08, 2011 10:13

Viss, Reebok dosyć długo miał bardzo przyjemne w dotyku futro. teraz to niby dorosły od dawna chłop, ojciec dzieciom, a futro, mimo iż dorosłe, nadal ma takie całkiem fajne... w sensie jak się go głaszcze to aż miło. no i nie ma samczego łupieżu :)
Pyl - Sob Sty 08, 2011 15:33

No dziewczyny, nie przesadzajcie, Xysia też się miło głaszcze, nawet mój Tata tak powiedział :P Ale to już nie ten sam Xyś co miesiąc temu... On się psuje powolutku, dzień za dniem... A co będzie za miesiąc albo dwa? A jak się całkiem popsuje?
Anonymous - Sob Sty 08, 2011 18:31

Pyl napisał/a:
Wszyscy mówili, że szczury hodowlane są piękniejsze, zdrowsze, lepiej zsocjalizowane i na pewno zostają maluchami aż po starość.

Pyl napisał/a:
to jest niezgodność towaru z umową

Nie pamiętam żeby coś takiego było w umowie, niestety reklamacji nie uwzględnia się :P

Pyl - Sob Sty 08, 2011 18:49

Renku, nie mów, będę go musiała kochać dużego??? :roll:

I nie zgadzam się, było zdjęcie, o tu i nie było dopisku drobnym maczkiem, że towar sprzedawany może różnić się od umieszczonego na fotce i że fotka nie stanowi oferty... :P

P.S. Zawsze się zastanawiam, żeby pójść z reklamacją do fryzjerki - co miesiąc robi mi kolor i co miesiąc odrasta mój własny blond... I jeszcze włosy mi rosną i fryzura się psuje. To przecież też się klasyfikuje pod reklamację, nie? :>

P.S. 2. A w ogóle to jest boski :lol1:

handzia1 - Czw Sty 13, 2011 14:25

moja Xylcia

[ Dodano: Czw Sty 13, 2011 15:06 ]

Anonymous - Czw Sty 13, 2011 21:26

Cytat:
moja Xylcia

jaka piękna wnusia moja :serducho: tatuś Reebok jest dumny :mrgreen:

aneczka1-13 - Czw Sty 13, 2011 22:17

Pierwsze zdjęcie jest boskie. Umarłam
handzia1 - Pią Sty 14, 2011 12:16

Xylcia uczy się pilnie i będzie najmądrzejszą szczurzynką, już jest na poziomie 3 klasy....