Mioty urodzone - rok 2010 - Miot J SunRat's - szczury za TM
emileczka - Pią Lis 05, 2010 08:00
dodo, ale są piękni i te ich wielkie usiska, najbardziej Jogurta wymiziaj chłopców
dodo - Pią Lis 05, 2010 08:31
to fakt - uszy mają wielkie takie trochę jakby nie od nich hehe ale przez to są jeszcze słodsze wymiziane!
emileczka - Pią Lis 05, 2010 09:51
Chłopcy nadal szukają domku
Panowie zmieniaja futerko, Jaś wygląda jak beżowy kapturek
Jaś Pępuszek
Janosik
agacia - Pią Lis 05, 2010 09:59
Janosik przypomina mi małego Iryska na tych zdjęciach
Kuzyn - Pią Lis 05, 2010 10:02
A ja próbuję łączyć swoje na wybiegu. Ale za każdym razem przerywają mi piski maluszków gryzionych w grzbiet albo ogon. Ile to stresu kosztuje doszczurzanie...
agacia - Pią Lis 05, 2010 10:04
A to gryzienie czy iskanie? Moje chłopaki też piszczą jak któryś jest bardziej natrętny w iskaniu
Kuzyn - Pią Lis 05, 2010 10:27
Mamba goni młode po stole żeby wbić zęby w futro. Ciapka dziabnęła ogonek bez powodu.
Didi to ustawienia hierarchii nie używa zębów. Przewróci na plecy i ewentualnie delikatnie kąsnie. Mamba jak już się uczepi pleców to nie puszcza i chyba podoba jej się jak młoda piszczy. Muszę rozdzielać bo nie mogę słuchać tego pisku.
Iskanie bym rozpoznał. Mamba (szczególnie) i Ciapka zachowują się jak psychopatki. Specjalnie przed pół godziną wystawiłem wszystkie na biurko bo były zaspane i spokojne. Nic to nie dało.
[ Dodano: Pią Lis 05, 2010 10:30 ]
A są może jakieś środki na uspokojenie szczura? Może lekko odurzone zakolegowałyby się mniej krwawo
Żal mi tych malutkich bo one są takie ufne i słodkie! To jak zderzenie dwóch światów. Dzieci i gangsterów. Jedynie Didi ze starszych szczurów jest normalna.
dodo - Pią Lis 05, 2010 12:09
no to ja chyba też muszę się poskarżyć, bo reaguje na piszczenie ciągle (cóż - świeżak jestem ze szczurami...) .
Jogurt lał ciągle Juniora i aż mi się go żal robiło. Pomyślałam nawet "ale ciapa,obronić się nie może ".
Ku mojemu zdziwieniu, któregoś dnia gdy zgasiłam światło i oczywiście znowu się zaczęły kotłować, zapaliłam je i ujrzałam dzielnego Juniora, który dawał popalić bratu
Przestałam się więc przejmować. Myślę, że na gorsze jeszcze przyjdzie czas, jak zaczną dorastać.
Najgorsze jednak w tym wszystkim jest to, że jak się pojawiam gdzieś obok klatki i oboje wchodzą na kratkę jak najwyżej to Jogurt łapie Juniora za sierść i najnormalniej w świecie go zrzuca mieliście z czymś takim do czynienia?
quagmire - Pią Lis 05, 2010 12:33
Bosz, Jogurt jest prześliczny
Jogurt najwyraźniej chce być pierwszy do Ciebie i tyle
dodo - Pią Lis 05, 2010 12:47
Jogurt ciągle potrzebuje zainteresowania.Czego by nie robił zawsze to przerwie, by zobaczyć co się dzieje(chociażby jak się poruszam po pokoju)
Nawet nie mogę nasypać świeżych ziarenek, bo się od razu ładuje po ręku na szyje
heniok - Sob Lis 06, 2010 19:42
Jaś i Janosik znaleźli nowe cudowne domki
Wszystkie szczurki mają więc swoich właścicieli
Anonymous - Sob Lis 06, 2010 20:11
Ja trochę pokombinowałam i może będę mogła wziąć Jasia za 10 dni. Pokciukajcie proszę.
emileczka - Sob Lis 06, 2010 21:51
Viss, kciukam , bo szczur nie może mieszkać sam
[ Dodano: Pon Lis 08, 2010 14:55 ]
Jaś Pępuszek
quagmire - Pon Lis 08, 2010 14:57
O wow, Viiiiiiis musisz go zobaczyć
magnes - Pon Lis 08, 2010 14:59
Ojaaaa, jest przesłodziachny
Kocham czerwonookie siamki. Ukradnę
|
|
|