Wystawy szczurów rodowodowych - XII Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych we Wrocławiu
Azi - Czw Sie 26, 2010 09:55
Badoha, tak, Ty jesteś liczona od początku - zresztą zobacz na plik
Badoha - Czw Sie 26, 2010 10:00
Azi napisał/a: | Badoha, tak, Ty jesteś liczona od początku - zresztą zobacz na plik | dziękuję
maris - Czw Sie 26, 2010 11:00
To ja też bym prosiła o jedną dunę, jeśli to nie problem. Już się zabieram za wypełnianie dokumentu.
Oli - Czw Sie 26, 2010 11:31
Azi napisał/a: | Oli, to musisz dostać dwie shsrowe, bo nie będa się szczury ciaśnić więc dostanisz | po co? ja miałam brać swoją diunę ferplasta, tę najmniejszą, która jest tylko ciut wyższa od alexa (mam obie w domu), ale jak tak uważasz, to ok.
Azi - Czw Sie 26, 2010 13:16
Oli, bo mi żal do jednej władowywać 8 dorosłych chłopa
baradwys - Czw Sie 26, 2010 13:41
Oli, może chcesz moją dunę maxi? mogę przywieźć
Oli - Czw Sie 26, 2010 13:43
ostatnio siedziało w niej 6 byczków i mieli dużo przestrzeni, a obecni kandydaci na wystawę są o wiele mniejsi, ale to sama zobaczysz na miejscu. ewentualnie może zróbmy tak, że mi dasz jedną diunę i jeden duży fauna, bo wydaje mi się, że te dwie diuny to będzie za dużo, oni i tak na kupie śpią. aż ich dzisiaj wsadzę do diuny żeby zobaczyć.
Shy_Lady, chodzi o to, by jak najmniej wozili przyjezdni, chyba że jedziesz automobilem. ale ich wpakuję dzisiaj do diuny i zobaczę, bo mnie to zaciekawiło.
baradwys - Czw Sie 26, 2010 13:48
Oli, no właśnie jest szansa by jechać autem a wpakowanie jej do pokrowca nie jest jakimś wielkim wyczynem
Oli napisał/a: | chodzi o to, by jak najmniej wozili przyjezdni | e tam komfort szczura przede wszystkim
Cola - Pon Sie 30, 2010 23:09
z przykrością informuję że mnie nie będzie.
ale opłacę dziewczyny, no i możliwe że je wyślę - czekam na odpowiedź L.
Wyśle obie, albo tylko Odette, bo Hubbcia w tej chwili jest na antybiotyku.
Za dużo spraw prywatnych jak na jeden miesiąc
pixel - Wto Sie 31, 2010 00:02
Cola napisał/a: | z przykrością informuję że mnie nie będzie. |
Azi - Wto Sie 31, 2010 08:09
Cola, szkoda wielka ale rozumiem. Oby wszystko się szybciutko poukładało.
mc - Wto Sie 31, 2010 09:10
Azi, mnie też nie będzie, nie pisałam wcześniej, bo nie chciałam Ci zawracać głowy. Znajomy na ślub właśnie 11 września zaprosił i nie wypada mi odmówić, wściekła jestem, bo to miała być moja pierwsza wystawa
Może przyjdę jako gość w niedzielę, chociaż nie wiem, bo wesele jest poza Wrocławiem.
A tak się szykowałam i chciałam poznać klimat imprezy
Azi - Wto Sie 31, 2010 10:08
mc,
a mialas być zywą reklamą mojej hodowli
ale no cóż, rozumiem... zaraz się okaże, że zostanie 20 szczurów...
Anonymous - Wto Sie 31, 2010 10:12
Azi napisał/a: | zaraz się okaże, że zostanie 20 szczurów... | ja tam nie bede narzekać
Badoha - Wto Sie 31, 2010 10:22
Azi napisał/a: | zaraz się okaże, że zostanie 20 szczurów... | spoko-moge zabrać wiecej swoich sztuk
|
|
|