To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot H of Anahata - 26.01.2010

zuuzuushii - Pią Lut 26, 2010 21:44

mam nadzieję, że pomimo tego, iż szczurki rozjadą się do nowych domków(to już jutro :jupi: ), dowiemy się jak potoczyła się sprawa z ich kolorami? ? ?
Northfire - Pią Lut 26, 2010 22:20

Pozwolę sobie zapytać tu. Nakasha, co z konduktorkami zapowiedzianymi na ten weekend? H_exar pisał do Ciebie na PW w tej sprawie, ale nie mamy odpowiedzi, a już się doczekać nie możemy :) . Aktualne?
quagmire - Pią Lut 26, 2010 23:01

Pozwolę sobie zacytować :wink:
Nakasha napisał/a:
Wstępnie informuję, że będę z maluchami w Warszawie w tą sobotę.

Również od soboty będę je rozsyłać konduktorkami.

Northfire - Pią Lut 26, 2010 23:09

Tak, tak to wiem. Tylko nie chcielibyśmy się dowiedzieć na przysłowiową ostatnią chwilę. Wiesz, jakoś muszę grafik weekendowy rozplanować ;)
zuuzuushii - Pią Lut 26, 2010 23:54

quagmire napisał/a:
Nakasha napisał/a:
Wstępnie informuję,
no właśnie:-P wstępnie, sama do końca nie wiem jak jutro mam dzień sobie ułożyć:) ale liczę na jakąś informację :mrgreen:
Nakasha - Sob Lut 27, 2010 00:10

Konduktorki będę wysyłać w tygodniu, nie wyrobię się w weekend.
zuuzuushii - Sob Lut 27, 2010 00:35

buu a już zrobiłam przemeblowanie... miały spać w dunie nockę a tak to je chyba wpuszczę do "nowej" klatki bo strasznie się dobijają...
Nakasha - Sob Lut 27, 2010 00:37

No niestety czasem plany biorą w łeb... i tak dobrze, że się o tym dowiedziałam dzisiaj a nie jutro... :|
zuuzuushii - Sob Lut 27, 2010 00:45

kupiłam fretkowe hamaki na allegro^^ klatka wygląda super więc my się chyba nie doczekamy^^
Nakasha napisał/a:
No niestety czasem plany biorą w łeb.
tak bywa :)
babyduck - Sob Lut 27, 2010 18:23

A Happy Hour i jego dwaj bracia już u mnie :D Są rozkoszni i figlują bez przerwy. Z klatki tylko stukot dobiega.
Anouk - Sob Lut 27, 2010 18:28

Zazdraszczam maleństw, ja sobie jeszcze troszkę poczekam na moje dziecko :) A Happy jest moim faworytem w miocie, razem z Hódżólem :)
babyduck - Sob Lut 27, 2010 20:36

No i mamy pierwszą sesję: http://forum.szczury.biz/...p=410427#410427
zuuzuushii - Sob Lut 27, 2010 21:59

Hota też już jest u mnie. Jest niesamowity, taki żywy, ciekawski z motorkiem w pupci^^ Rozbrykane kangurzątko... Łączenie nawet mamy już za sobą^^ On jest taki maciupci przy reszcie! (ale daje rade:-P już zaczyna zaczepiać^^
Miałam nie robić sesji ale nie nie mogłam się powstrzymać :twisted:
http://forum.szczury.biz/...er=asc&start=60

Northfire - Sob Lut 27, 2010 23:07

A my jeszcze czekamy na Heidi. Bu.
zuuzuushii - Nie Lut 28, 2010 15:51

zaszła jakaś pomyłka...to chyba karłowaty szczur, choć wygląda jak maluch zachowuje się jak moje po miesiącu. Już wszystko kradnie, bierze wszystko do buzi, zaczepia i już go ciekawi co jest za kanapą choć nie dosięga, jest bardzo pewny siebie :serducho: :twisted:

Dzięki Nakasha, choć duużo chorowałaś, maluch jest naprawdę super zsocjalizowany :-*
choć podgryza paluszki i obgryza paznokcie^^ :twisted:

<edit:01.03.10 23. 30>

Co tu tak cicho? Nikt się nie cieszy maluchami czy tylko ja i babyduck odebrałyśmy Hałastrę ?