To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -B- Rattie's Love-DRUGIE URODZINY

Justka1 - Nie Lip 27, 2008 01:56

Czas pozegnania..maluszki jada do domkow :( .Bede tesknila za nimi bardzo.. :( .
Ostatnie pozegnalne zdjatka i wazenie(obowiazkowo). :(
Berberek-Savash-Warszawa-waga 89g

Baloo-Dory-Warszawa-waga 102g

Balaji-Nakasha-Białystok-waga 77g

Bessi-Bulletproof-Białystok-waga 83g

Wazona była dzis takze reszta maluszkow.
Bowda-80g
Bijou-76g
Bizzy-93g
Bayame-85g.

nutaka - Nie Lip 27, 2008 10:45

futrzaczki :serducho: :serducho:
Anonymous - Nie Lip 27, 2008 12:09

Justka1 napisał/a:
Bijou-76g

Moje najmniejsze słoneczko :serducho:

wuwuna - Nie Lip 27, 2008 12:27

Nowe domki obowiązkowo dawać foty po przyjeżdzie do domciów :mrgreen:
Bulletproof - Nie Lip 27, 2008 13:11

Już niedługo :) :mrgreen: :serducho: :serducho:
Savash - Nie Lip 27, 2008 18:55

:mrgreen: Berberosław już u mnie. Kochanie ... zaczepia wuja Narcyza, zaczepia. Foty niebawem :D
Justka1 - Nie Lip 27, 2008 19:08

Wnusiowie pojechali.Ale ciesze sie,ze kochaja towarzystwo nowych wujkow i cioc i nie martwia sie zbytnio rozstaniem.Jestem spokojniejsza :) .
Domki oczywiscie,obowiazkowo foty po dzisiejszym zaklimatyzowaniu sie czesciowym ;) .

Savash - Nie Lip 27, 2008 19:31

:mrgreen: dzisiaj to krzciny będą! jutro rano fotki, dzisiaj klepanie zdrowasiek by sie chłopy polubiły
Justka1 - Nie Lip 27, 2008 20:00

Savash-ty tam urzadzaj jak kazalam i pisz co i jak :P .Ja tu stresy teraz podwojne przezywam wiec musi byc wszystko cacy,bo jak nie,to juz Narcyziowi mowilam,ze powtorze kąpiel :D .
Savash - Nie Lip 27, 2008 21:12

Więc tak. Narcyzek i BerBer po pierwszym wspólnym brykaniu. Na razie w oddzielnych klatkach, bo mam niezapowiedzianych gosci :p a oto kilka fot

gdzie ten obiektyw? gdzie mam się patrzeć?

Pupcia Berberowa

Berberowy pan

:mrgreen:

Justka1 - Nie Lip 27, 2008 22:35

Berberek kochany :serducho: ,prosze go wycalowac,utulic i wymiziac :serducho: .A nusiowi Narcyziowi przypomniec co mu "obiecalam" :twisted: .
Azi - Pon Lip 28, 2008 15:14

Dory prosiła o przekazanie, że Baloo jest niezwykle kochany, a wczoraj bez problemu został połączony z pozostałymi panami. Tylko raz pisnął, ale to dlatego, że na raz wąchało go 5 większych od niego chłopców,w tym tatuś ;)
Justka1 - Pon Lip 28, 2008 15:27

Dziekuje Azi za przekazanie ;) .Niedawno z Dory rozmawialam przez tel.Jest bardzo zadowolona z wnusia,bo lgnie do rak :serducho: .Ciesze sie z tego,ze oni nie tesknia ;) .

[ Dodano: Sro Paź 29, 2008 00:01 ]
Dziś odwiedziłam wnusia Berberka.Słuchajcie,nie uwierzycie...on jest kropla w krople taki sam jak mamusia :serducho: :serducho: .Jest tak przecudowny,lgnie do człowieka,a przede wszystkim do właściciela.Jest tak spokojny,bezproblemowy i duzy.Będzie kawał chłopa :serducho: .
Wymiziałam to cudeńko i mam nadzieję zrobić to ponownie w czwartek :) .

Co słychać u Balou?

wuwuna - Śro Paź 29, 2008 16:43

U Bow wszystko dobrze, jest bardzo kochającą człowieka istotką i uwielbia się przytulaći spać przy człowieku

Zrobię fotki dziś wieczorem to powrzucam

Anonymous - Śro Paź 29, 2008 17:11

Bijou jest cudowną, kochaną lizawką :serducho:

[ Dodano: Pią Gru 26, 2008 23:04 ]
Dzisiaj malce kończą pół roczku :urodziny: :urodziny: :urodziny: . Co tam u rodzeństwa? :mrgreen: