Mioty adoptowane - [Miot] Dziewczynkowe Maluszki już są na świecie!
mc - Śro Lut 27, 2008 22:43
A ja moja kochana Malibu dopiero we wtorek odbieram
satanka666 - Śro Lut 27, 2008 22:50
moje cudo siedzi w dziewczynami w klatce!
gratis - Śro Lut 27, 2008 22:59
no to teraz mnie zdołowałaś, ja tez chcę mieć dwóch w jednej
piachu01 - Śro Lut 27, 2008 23:08
A Shiro u mnie, a Mysia u dziewczyny:) Dzięki Sajenka za zaufanie i oddanie szczurków w dobre rece, a Pacyfce za transport:)
P.s-trochę je spasłaś Sajenka;D
satanka666 - Czw Lut 28, 2008 14:52
ja jeszcze raz pragnę bardzo podziękować za tego szkraba
jest cudowna, przepiękna. baby mi ją polubiły
teraz będziemy dużo jeść żeby rosnąć szybciutko
troszeczkę jeszcze zestresowana, ale to dopiero drugi dzień.
a jak tam maluszki? ;>
Sajenka - Pią Lut 29, 2008 00:16
satanka666, cieszę się, że Maladze u Ciebie dobrze, czekam na foty w Twoim szczurzym temacie
Reszta mojego stada ma się ok, chłopcy właśnie się tłuką o kawałek ziemniaka, jakbym ich głodziła przez ostatni miesiąc - co z tego, że w misce takich kawałków zalega sporo, ten od kolegi na pewno jest jedynym słusznym i wartym pożarcia
Dziewuszki za to grzeczne, one się głównie miziają i wygryzają nawzajem, chłopcy to rozbójnicy jakich mało - ciągle się tłuką, dla zabawy na szczęście. Z męskiej klatki non stop słychać jakiś pisk i kotłowaninę A najfajniejszym widokiem jest, jak taki smarkacz się rzuca na kilka razy od siebie większego Rudolfa
Layla - Pią Lut 29, 2008 06:50
Sajenka napisał/a: | co z tego, że w misce takich kawałków zalega sporo, ten od kolegi na pewno jest jedynym słusznym i wartym pożarcia |
No ba, nie wiedziałaś o tym?
Lama - Pią Lut 29, 2008 10:09
Hodari właśnie nalał mi na spodnie... Mały ewidentnie ma ADHD, nie potrafi usiedzieć na zadku, ciągle gdzieś biega i bryka. Na początku trochę się bał, ale po kilku godzinach zaczął się bawić z moją ręką w ganianego i od wczoraj nie daje mi spokoju. Dzisiaj po 16 będzie już u swojej nowej właścicielki, pewnie zniecierpliwiona czeka na nowego śmierdziucha.;)
Tygrys - Pią Lut 29, 2008 10:28
Lama napisał/a: | Dzisiaj po 16 będzie już u swojej nowej właścicielki, pewnie zniecierpliwiona czeka na nowego śmierdziucha.;) |
no jasne!!!!!!!!!
Lama napisał/a: | Mały ewidentnie ma ADHD, nie potrafi usiedzieć na zadku, ciągle gdzieś biega i bryka. Na początku trochę się bał, ale po kilku godzinach zaczął się bawić z moją ręką w ganianego i od wczoraj nie daje mi spokoju. |
norma, zawsze mam takie Adehadeowe szczury
Andzia - Pią Lut 29, 2008 10:36
Tygrys, to gratulacje mamy chyba obie szczęśliwy dzień
Tygrys - Pią Lut 29, 2008 17:53
Hodari już ze mną, dziękuję Pacyfce i [b]Lamie za transport
Więcej w moim temacie.
Sajenka - Pią Lut 29, 2008 20:42
Layla, nigdy nie miałam tylu głodnych szczurzych facetów naraz
Lama, u mnie każda możliwa powierzchnia już była zasikana....
edit:
Dzisiaj przy okazji czyszczenia klatki zrobiliśmy sobie małą sesję foto
Towarzystwo zeżarło hamak, więc śpi na gołej kratce: (z Kseroksika poduszkę zrobił sobie Jack)
Sailorek indywidualista:
Oraz Sailorek łakomczuch
Prawie jak Sfinks:
Z przodu Mohito, w głebi Gonzuś:
A dziewuszki to nową miskę dziś dostały ("kąpielówka dla małych ptaków")
Towarzystwo się rozłazi (a Gonzo to pod kredens zwiał, dlatego go nie ma na fotkach).
Dumny tatuś:
Dziewuszki - Milka (ruchliwa paskuda, dlatego zdjęcia takie nieostre...):
Zuri i Malibu:
Malibowy zadek
Panowie i "kuweta narożna dla chomika" (ten z przodu to Gonzo jest):
Ogóreeeeeeeeeeeeek! (no bo przecież wyjadany przez kraty smakuje najlepiej, kto by tam wchodził po niego na piętro... )
gratis - Sob Mar 01, 2008 08:51
Rafiki ma się jak najlepiej z małym faktem,, że jak nie jedzą, a spotkają sie w Matrixem to mały przeważnie leży na dole (czyt. pod moim tyranem )
Podoba mu się klatka xD ale zżera hamaki
Sajenka - Sob Mar 01, 2008 09:46
Zżeranie hamaków to całe towarzystwo ma po mamusi, która potrafi pogryźć dosłownie wszystko
gratis - Sob Mar 01, 2008 16:57
kable chyba też są smaczne, co ja się na"psssik"am o te kable na nie
ale jest boski, jeśli chodzi o zasypianie z kieszeniach...
|
|
|