To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2012 - Miot A2 of Anahata - 19.09.2012 - REZERWACJE str. 9

Nakasha - Czw Paź 25, 2012 18:13

http://s890.photobucket.c...=Porzeczka2.jpg - pyszczuś! :serducho: :serducho:

Hehe, ona jest zdecydowanie bardziej nieśmiała w porównaniu do A’Qle. :D :D Cieszę się, że się dobrze aklimatyzuje i że się podoba. :DD

Qilue - Czw Paź 25, 2012 20:05

Jak rozumiem, wszystkie już zarezerwowane? : ) Czy ktoś mógłby ewentualnie pomóc mi w poszukiwaniu dwóch samców na terenie Śląska?
unicorn - Czw Paź 25, 2012 20:06

Dostałam telefon, że mała odebrana. :mrgreen:
L. - Pią Paź 26, 2012 11:08

No i mamy pierwsze ranki bitewne zaliczone :| Nie groźne bo tylko zadrapania ale na takim mini szczurku nie wygląda to fajnie. Kurczę, jednak jest różnica w łączeniu, bo normalnie to wszystko zatrzymuje się na siersci. Wrzuć taką Eulalie co jest teddy rex;em to najwyżej wyrwą jej garść futra, a tutaj nie ma co wyrywać :?
Albo się za bardzo przejmuje :oops: , albo nie chce wiedzieć jak to małe bedzie wyglądać po poznaniu reszty szczurów, gdzie dwa są ponad pół kilowe :roll:

quagmire - Pią Paź 26, 2012 11:12

L., to kwestia fuzza, na którym bardziej widać rany, co zresztą wiesz. Ale nie dziwię się, że się przejmujesz. Łatwiej, jak nie widać.
L. - Pią Paź 26, 2012 11:27

quagmire napisał/a:
Łatwiej, jak nie widać.

Dokładnie.

Miałam tylko jednego ofutrzonego szczura, którego tak samo jak małej przeżywałam łączenie, ale wtedy byłam w lepszej sytuacji, bo miałam 4 tygodniowy miot i małą po prostu dołączyłam do dzieciaków, a jak łączyłam ją znowu ze stadem to była mama miotu, maluch z miotu i ona - wiec na 3 szczury inaczej się rozkładają siły :wink:

Lavi - Pią Paź 26, 2012 17:35

Melduję, że maleństwo już u nas :serducho:

Jest taki maleńki, że bałam się poznać go z chłopakami. Jest nieustraszonym odkrywcą i niczego się nie boi:D Biega wszędzie, chociaż to nowe tereny, wpycha się pod chłopaków (którzy go obwąchali i stwierdzili ,,e, może być" na czym skończyło się łączenie :D ), zapierdziela po całej XLce nie omijając pionowych ścian i sufitu :D Ma motorek w dupce i nie boi się niczego :serducho: Dawno takiego maluszka rezolutnego nie miałam :mrgreen:

Dziękuję Ci Nakasho za mój Skarb :*

unicorn - Pią Paź 26, 2012 21:02

Lavi napisał/a:
Dziękuję Ci Nakasho za mój Skarb
Dołączam się. :*
Aneta_B - Nie Paź 28, 2012 08:22

Alvaro i Angus spędzili pierwszą noc w nowym domku :) Niczego nawet przez chwilę się nie bali, są niesamowicie energiczni, już zapomniałam jak to jest mieć młode szczurki :P Są niesamowicie słodcy, tylko łysolek jest w dotyku taki...gorący :oops: wieczorkiem postaram się o zdjęcia
Nakasha - Nie Paź 28, 2012 10:51

Bardzo się cieszę, że się Wam podobają. :DD

I taaak, proszę o fotki! :)

L., i jak łączenie? :)

Aneta_B - Śro Paź 31, 2012 10:34

Chłopaki są bardzo energiczni, Angusa wyraźnie ciągnie do człowieka, Alvaro jest bardziej zachowawczy. Dziś Anguś dawał sie głaskać jak spał :serducho:

quagmire - Śro Paź 31, 2012 10:39

Jej, jaki śmieszny ten mój łysy prawnuk :mrgreen:
Urodziwi z nich mężczyźni :serducho:

Nakasha - Śro Paź 31, 2012 18:57

Aneta_B, słodkie pyszczki. :serducho:
unicorn - Pią Lis 02, 2012 14:20

Qle bardzo do Taty podobna. :serducho:

Pyl - Pią Lis 02, 2012 14:38

unicorn, faktycznie :serducho: Choć ma jeszcze taki nieco delikatniejszy, dziewczęcy pyszczek. Słodka jest!