To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2012 - Miot kontrolny A2 SunRat's - rez. str. 9, 2 lata

taivas - Pią Lut 10, 2012 20:34

Jeju, jakie śliczne bąbelki... Słodkie ryjki, wszystkie, ale najsłodszy jak dla mnie jest chyba Alfik. :mrgreen: :serducho:
heniok - Pią Lut 10, 2012 21:35

babyduck, doczekałaś się ich szybciej i jako pierwsza :wink:

Jak maluchy ?

babyduck - Pią Lut 10, 2012 21:42

Są OBŁĘDNE :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: Nie mogę mówić, bo mnie zatkało z zachwytu.
Nietoperrr... - Pią Lut 10, 2012 21:53

Ja też już chcę swoje... ;( ;( ;(
Oli - Pią Lut 10, 2012 21:56

a ja nie dałam dzisiaj rady :( heniok, daj znać co z niedzielą? :>
babyduck - Pią Lut 10, 2012 22:27

Amor Vincit:

mrófka - Pią Lut 10, 2012 22:43

heniok napisał/a:
najgrzeczniejsza przy zdjęciach, urodzona modelka.
mądra dziewczynka. Chyba wie, że ja talentem fotograficznym nie grzeszę :lol:

http://images10.fotosik.p...3280360bd51.jpg żabula :serducho: :serducho:

Oli - Sob Lut 11, 2012 00:57

Ego też już u mnie :serducho: jest tak małą pchłą, że boję się wsadzić jej Zuri nawet :? chętnie bym ją dała do Aftera i Lazura, ale chłopcy niestety mają jajka...
MalaBoo - Sob Lut 11, 2012 15:32

Aisza i Aurea od wczoraj już u mnie ;) piękne i kochane małe myszki :serducho: Aurea to wariatka bawi się z ręką tak jak żaden inny szczur, jest bardzo pewna siebie jak tylko otworze klatkę to chce uciekać. Aisza za to jest bardziej spokojna i podchodzi do wszystkiego z rezerwą za to ona jest pierwsza jak mam na palcu kaszkę w przeciwieństwie do Aurei/Aurey która się nie interesuje ani kaszką ani gerberkami ;) Z połączeniem ich ze stadem w dużej klatce poczekam kilka dni ze względu na Aiszę. Dzisiaj miały już wybieg ze stadem i jak na razie jest wszystko ok :) Zdjęcia dodam jak mi się uda jakieś zrobić bo małe są tak szybkie, że nie mogę im żadnej ładnej foty zrobić ;)

Emileczka,Heniok, dziękuję za maluchy są wspaniałe!! :serducho:

Nietoperrr... - Sob Lut 11, 2012 20:48

Ech,jak ja już chcę swoich chłopaków miętosić... :roll:
radzioo81 - Sob Lut 11, 2012 20:50

Cytat:
Ech,jak ja już chcę swoich chłopaków miętosić... :roll:
ech jak i ja już o tym marzę... :/
MalaBoo - Sob Lut 11, 2012 23:43

zrobiłam wspólny wybieg maluchom i starszakom, nie było żadnych bójek więc wylądowały przed chwilą we wspólnej klatce ;) więcej zdjęć dodam jak zrobię ale jak na razie wklejam jedno tak dla porównania Safira SR i maluchy -
Pyl - Nie Lut 12, 2012 02:07

MalaBoo, to na pewno są szczury? Heniokowie myszek Ci nie wcisnęli?
MalaBoo - Nie Lut 12, 2012 12:50

Pyl, właśnie tak się zastanawiam ;D dzisiaj w nocy przeżyłam szok szukałam Aiszy i nie mogłam jej znaleźć, myślałam że uciekła z klatki ;o od razu jak ją znalazłam nagrałam filmik jak to wyglądało http://www.youtube.com/wa...lYVnYvk-75ory5Q tylko, że filmik ma minute a ja ją zauważyłam po mniej więcej 5 w tej panice :)
radzioo81 - Nie Lut 12, 2012 14:05

MalaBoo, ona w tej jadłodajce siedziała..?