Mioty urodzone - rok 2011 - Narodziny miotu Q SunRat's - rezerwacje str. 10
Anonymous - Nie Mar 27, 2011 21:12
Kwiiiik Qukacz i Quinn są bardzo odważni, bez strachu czy niepewności eksplorują nowe miejsca. Qukacz jest odważniejszy przy poznawaniu moich chłopaków, nie przejmuje się obwąchiwaniem i zainteresowanie 3 gigantów, a Quinn troszkę się przejmuje i raz mu się wymsknęło piśnięcie.
Starszaki zachowują się super, Jaś obwąchał kilka razy i uznał, że tyle starczy, Iksik jest zainteresowany ale z dystansem a Kenobi zachęca malce do zabawy i pląsa wokół nich prześmiesznie.
Jak fajnie mieć piątkę.
Bel - Nie Mar 27, 2011 21:13
Viss, no to strasznie cię cieszę z wami z niecierpliwością oczekujemy zdjęć
Pyl - Nie Mar 27, 2011 21:16
A ja zapraszam tutaj
miss kludiik - Nie Mar 27, 2011 22:24
U mnie Quaguś czuję się jak w domku od razu zapoznał się z chłopakami, powskakiwał troszkę na nich i jego ulubionym miejscem jest już futrzaty hamaczek
Chłopcy nie mogą się nim nacieszyć
a jak tylko do mnie przychodzi to od razu zamienia się w przytulaczka i rozpływa mi się na kolanach lub we włosach
sweetaśny Qauguś
Anonymous - Pon Mar 28, 2011 09:44
miss kludiik, miło było poznać. A mysze masz przecudowną to co on wyprawiał Ja cos takiego przeżyłam odbierając Kenobiego.
bajgraf - Pon Mar 28, 2011 11:16
... nasza błękitna Quentinka jest już w Krakowie na razie wydaje się spokojna, eksploruje biurko w tej chwili, udało mi się jej wczoraj zrobić kilka ładnych zdjęć
Viss i Klaudio, miło było Was poznać
Anonymous - Pon Mar 28, 2011 12:41
bajgraf, wzajemnie.
miss kludiik - Pon Mar 28, 2011 14:30
bajgraf, Viss, wzajemnie
Ja próbowałam wczoraj Quagusiowi porobić jakieś foty ale były takie wyścigi, że na zdjęciach widać tylko ogony
Pyl - Nie Kwi 03, 2011 02:47
Młodziaki już w starej-nowej klatce. A najszczęśliwszy jest... Qbuś
Cerro - Wto Kwi 05, 2011 13:15
Pyl, przepiękna mordeczka
Pyl - Wto Kwi 05, 2011 13:49
Cerro, no nie? "Takim biednym, ślicznym miśkiem jestem, prawda?"
Udał się Wam Henioki Qbuś, oj udał się. Walczy z ręką jak lew, o nie, raczej jak Król Lew I robi takie rozmaślające minki, że człowiekowi serducho mięknie na samą myśl o tym. A tydzień temu u dr Kasi zaraz po oglądaniu uszek zrobił zwrot na zadzie i... wskoczył do dr na ręce
A wczoraj chłopcy dostali po dłuższej przerwie rury i dopiero było wesoło. Qbuś nie był w nich ostatni, oj nie był
emileczka - Wto Kwi 05, 2011 15:04
Pyl, to super, ciekawe czy zostanie taki puchaty, mógłby zostać
Pyl - Wto Kwi 05, 2011 16:22
emileczka napisał/a: | ciekawe czy zostanie taki puchaty, mógłby zostać |
Noooo! I taki młodziutki też!!!
/Edit
Hm... coś mnie tknęło, że Qbuś już się tak na dłoni nie mieści jak ostatnio (w poprzek już zwisa, wzdłuż jeszcze jest OK). Zważyłam gnojka i... osiągnęliśmy już oszałamiającą wagę 135g A jak szanowne siostrzyczki i braciaszkowie?
emileczka - Nie Kwi 10, 2011 11:34
Quag SR i Kajko SR
obaj są rozpieszczani i są ogromnymi pieszczochami i podobno Quag przewraca wszystkich chlopców na łopatki pomimo że jest jeszcze taki mały
zdjęcia by miss kludiik
miss kludiik - Wto Kwi 26, 2011 01:11
Dużo Zdrówka dla naszych braciszków i siostrzyczek oraz Smacznego Jajka
Życzy Quaguś z Rodzinką
|
|
|