To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Wystawy szczurów rodowodowych - XIII Wystawa Szczurów Rasowych w Warszawie 04-05.12.2010

babyduck - Śro Gru 01, 2010 10:30

Kasienka, ogłoszenie wyników i nagradzanie zwycięzców jest w niedzielę po południu. W sobotę i niedzielę sędziowie oceniają szczury i jest to mało widowiskowe. Ale wtedy jest najlepszy moment do przypatrzenia się samym szczurom i porozmawiania z hodowcami.
Kasienka - Śro Gru 01, 2010 10:33

a to bardzo dziekuje to bede w sobote w takim razie i popatrze na te cuda :serduszka:
Badoha - Śro Gru 01, 2010 10:52

Rozumiem, że na tej hali jest ciepło, że jest to sprawdzone i nasze zwierzaki nie będą marzły? po wystawie olsztyńskiej wolalabym byc ostrożna
Bel - Śro Gru 01, 2010 10:55

Badoha, Arena jest naprawdę ładna,schludna i ciepła ;) przynajmniej była jak ją odwiedzałam ;)
wushu - Śro Gru 01, 2010 12:29

believe_86, a odwiedzałaś ją przed tym śniegiem i mrozem? :P
Bel - Śro Gru 01, 2010 12:53

wushu, w zeszłym roku tak :DD
Devona - Śro Gru 01, 2010 12:57

Off-Topic:
A mnie jednak nie będzie, a buu :( .

Bel - Śro Gru 01, 2010 13:00

Devona, jak to?dlaczego? ;(
Devona - Śro Gru 01, 2010 13:08

Off-Topic:
Believe_86, dziewczyny są pogryzione, już na bank wiem, że się nie wygoją do weekendu. Tutaj nie chodzi nawet o to, że miałyby punkty obcięte, ale raczej w ogóle nie są w tej chwili w stanie "zdatnym" do wystawiania :( . Poza tym wszystkie szczury po stresach ostatniego tygodnia (pożar z ewakuacją, przymusowe łączenie z Niki, która później pogryzła dziewczyny, Queen jest osobno, żeby jej nie ruszali rany, bo jest poważna, ale nie mam już wolnej klatki do oddzielenia Giny, a miałam jej założyć kołnierz i odseparować na czas gojenia) kichają i prychają, ogólnie nie wiem, czy byłyby w odpowiedniej kondycji, żeby gdziekolowiek jechać :( , a zostawić ich w takim stanie też nie mogę samych, żeby pojechać towarzysko na wystawę.

agacia - Śro Gru 01, 2010 13:09

Szkoda, ale zdrowie szczurków najważniejsze.
Niamey - Śro Gru 01, 2010 13:42

wushu, a będziesz? :>
Anonymous - Śro Gru 01, 2010 13:52

Devona, szkoda, miałam nadzieję cię poznać. :)
Devona - Śro Gru 01, 2010 14:23

Viss, jest mi smutno :( i też miałam nadzieję Cię poznać. Tak bardzo chciałam jechać, sama się dopominałam na forum SHSR o wystawy w tym roku po wrocławskiej.

Off-Topic:
Gdyby nie ten pożar, pewnie próbowałabym ponownie dołączać Niki do stada na razie, a tak z powodu braku trzeciego transportera musiała spędzić z nimi noc i dzień, było dobrze, więc testowo zostawiłam ją na jeszcze jedną dobę, a tu taki klops :( .

Oli - Śro Gru 01, 2010 14:38

to, że hala jest ciepła nie znaczy, że np. w miejscu naszego stanowiska nie będzie przeciągu. prosiłabym organizatorów o sprawdzenie tego "naocznie".
sheila. - Śro Gru 01, 2010 16:43

Wiem , że nie na temat , ale to jest pilne ! .
Gdyby ktoś jechał na tą wystawę z Krakowa a później wracał 5 Grudnia czy 6 Grudnia to mógłby zabrać mi szczurka z Warszawy do Krakowa ? To bardzo pilne ! Jeśli ktoś tak jedzie to proszę informację na PW ! BARDZO PILNE ! Chodzi mi o 1 szczurcie !