To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot J SunRat's - szczury za TM

heniok - Pią Paź 29, 2010 18:19

mc, proszę bardzo :wink:

Jaśminka to taka mała zołza, wciąga wszystko do klatki, rzuca się na smakołyki przez pręty, waży 150g :shock: mamusia i babcia małe nie są ale ona chyba chcę dogonić prababcię :lol:

mc - Pią Paź 29, 2010 18:22

heniok, dziękuję za zdjęcia :) Teraz zastanawiam się czy dobrze zrobiłam prosząc o nie, bo jak tak na nią patrzę to nie wiem jak doczekam do niedzieli :P
zuuzuushii - Wto Lis 02, 2010 11:38

Może jakieś zdjęcia naszych chłopaków...?
jeszcze tyle muszę na nie czekać... ;(
a tak będzie coś na otarcie łez tęsknoty :falover:

Kuzyn - Wto Lis 02, 2010 12:24

http://www.youtube.com/watch?v=ra_m-NTe2Kc
Tak wczoraj brykały moje dziewczynki :) W środku filmu widać jak Jakaja "ostrzy wzrok" ruszając łebkiem :)
Jutub coś nie działa od wczoraj z podmienianiem dźwięku, także na razie będzie słychać trzaski i śmiechy nagrane mikrofonem telefonu. Ale potem zrobię jakiś podkład, jak tylko się jutub uspokoi.

quagmire - Wto Lis 02, 2010 12:41

Jakiego Jakaja ma ładnego pointa :serducho:
emileczka - Wto Lis 02, 2010 13:41

Ju - on - 180g

Jack Sparrow - 150g

WOLNI PANOWIE

Jaś Pępuszek - 173g

Janosik - 162g

babyduck - Wto Lis 02, 2010 13:43

Jacy duzi!
quagmire - Wto Lis 02, 2010 13:54

Jaś Pępuszek nie ma już Pępuszka :mrgreen:
Oni są całkowicie obłędni :serducho:

zuuzuushii - Wto Lis 02, 2010 13:57

Tacy piękni *__* Jack przesłodki a Ju-on bezbłędny z tą swoją miną (swoją drogą niezły grubasek^ ^) :falover:
quagmire - Wto Lis 02, 2010 14:02

Ciekawe, ile moje małe waży - dzisiaj sprawdzimy :D
mc - Wto Lis 02, 2010 15:04

Chciałam bardzo podziękować za małą Jaśminkę, jest cudowna, wesoła i mega proludzka! Już pierwszego dnia spała mi na rękach brzuchem do góry :serducho: Świetnie zsocjalizowane maleństwo.
emileczka - Wto Lis 02, 2010 20:07

mc, to nasza mała Zołza - tłuścioszek mały :serducho: :mrgreen: . Wymiziaj proszę :wink:
mc - Wto Lis 02, 2010 21:17

emileczka, miziamy ją na cztery ręce ;)
quagmire - Śro Lis 03, 2010 13:01

Jazzio wczoraj ważył 165 gramów, więc trochę kruszynka odstaje od braci - ale ważyłam przed jedzeniem, później wepchnęłam w niego gerbera :mrgreen:
dodo - Czw Lis 04, 2010 22:08

niestety nie mam jeszcze wagi, ale zamierzam ją kupić i kontrolować wagę maluchów.
Rosną jak na drożdżach i są kochani .. Chcą ciągle wychodzić z klatki.. Jogurt szczególnie. Junior jest trochę uważnym miziakiem i póki jest w klatce to nie ma zamiaru z niej wychodzić- ale jak tylko z niej wyjdzie to ani myśli o powrocie :D

załączam zdjęcia
Jogurt zaczyna dostawać ciemnego nochalka i dość śmiesznie to wygląda, bo ma jasne dookoła oczu, a na czubku głowy ma ciemne :D
Junior ma cudownie biały brzusio i jest mięciutki jak kaczuszka :lol: