Mioty urodzone - rok 2010 - Miot T of Anahata - 30.06.2010 - rezerwacje str. 9 :)
PATY$$ka - Pon Sie 16, 2010 17:00
Nakasha, mogę prosić o parę foteczek Thorn'a?
Już nie mogę się go doczekać...niestety możliwe, że nie będę na wystawie( ) i moja mama szczurka wtedy odbierze...
Majkel30 - Pon Sie 16, 2010 18:42
agata-air napisał/a: | Czemu czekać na zmianę pogody ;p Wybierzcie pociąg odpowiedni po prostu Jaka trasa? Poszukam pociągu z klimatyzacją.
|
nakasha pisała, że pociągi są w środku dnia i mam czekać za mnianę pogody, mają klime czy nie tego nie wiem . w każdym razie czwartek zap. 20 stopni więc licze na czwartek
agata-air - Pon Sie 16, 2010 19:42
bo 90% pociągów jej nie ma dlatego na zmiane pogody. Bywają jednak te z klimą Skoro jednak po być chłodniej to nie ma co kombinować.
Nakasha - Wto Sie 17, 2010 09:29
Już jestem z powrotem dostępna internetowo. Dzisiaj będę odpisywać na wszystkie wiadomości.
Nie wyślę żadnego żywego stworzenia pociągiem gdy temperatury są 30 - 35 C. Po prostu nie wyślę, bo nie dojedzie żywe... Pociągi nie mają klimatyzacji i są tylko 2 na dobę.
Ale mamy już ochłodzenie, więc niedługo chłopcy pojadą.
Majkel30 - Wto Sie 17, 2010 09:57
u mnie dziś 19-20 stopni i silny wiatr, dzien idealny na wysyłkę. a jak w Białystoku ? z prognoz wynika 23-24 st.
edit;
no dziś można było przewieść szczury a cie ni ma.. niedobra nakasha
do czwartku musimy załatwić sprawę bo od piątku nów upały przez 2 tyg .
Fiona - Czw Sie 19, 2010 17:16
No to i ja wrzucam fotki:
Tosia dzien po przyjezdzie i Tosia z ciociami tydzien pozniej.
No zgarnac je do kupy do rodzinnego zdjecia - to bylo cos, powiem Wam szczerze
Jogi - Czw Sie 19, 2010 20:05
No i mam juz moje maluchy Podroz jakos przezyly , oczywiscie przed samym wyjazdem dowiedzialam sie , ze szczurow nie wolno sprowadzac do Irlandii.. Potem dam zdjecia i cos wiecej napisze:) Na razie spia , bo sa wykonczone ;D
Majkel30 - Czw Sie 19, 2010 20:24
no to wygląda na to że jeszcze tylko ja nie mam. naksha możesz napisać coś więcej o nieudanej wysyłce ? nie ten konduktor co trzeba ?
PATY$$ka - Pią Sie 20, 2010 10:39
Majkel30 napisał/a: | no to wygląda na to że jeszcze tylko ja nie mam |
Majkel30, wcale nie tylko Ty Ja też jeszcze czekam na szczuraka
Nakasha - Pią Sie 20, 2010 18:02
Off-Topic: | Ale Salut wyrosła. |
Został mi już tylko jeden szkrab z miotu T. Echh ale tęsknię. Na szczęście codziennie pociesza mnie Teyla.
Co do gryzienia do krwi. Nie mam pojęcia co jej strzeliło do głowy. Absolutnie nie powinno się na to pozwalać - najlepiej w takim momencie delikatnie ją dominować...
Majkel30 - Pią Sie 20, 2010 18:33
Nareszcie szczurki u mnie są po prostu super. W ogóle się nie bały nie mogły się doczekać kiedy otworze transporter, wyskoczyły na mnie jak oszalałe od czasu do czasu lizgając rękę W klatce biegały jak głupie, zauważyłem że Pinio (Tsuzuki) jest jakby szybszy więcej się rusza a Alex (Tatsumi) lubi sporo podjeść i jest troszkę wolniejszy. Jak na razie ciężko mi je odróżnić zwłaszcza jak nie siedzą obok siebie . Dzięki nakasha za wysyłkę mam nadzieje, że umowa i rodowody dojdą za jakiś czas.
PATY$$ka na pewno w wkrótce otrzymasz swoje skarby
Paulina87 - Pią Sie 20, 2010 19:57
O matko ja całkiem zapomniałam o tych umowach. Mam je podpisać i odesłać tak? Bo ja je wrzuciłam do szafki i zapomniałam o nich.
Nakasha - Pią Sie 20, 2010 21:31
Tak, trzeba podpisać i odesłać.
Paulina87 - Pią Sie 20, 2010 22:37
Nakasha napisał/a: |
Co do gryzienia do krwi. Nie mam pojęcia co jej strzeliło do głowy. Absolutnie nie powinno się na to pozwalać - najlepiej w takim momencie delikatnie ją dominować... |
Dominujemy się dominujemy i chyba mała powoli łapie o co chodzi.
Majkel30 - Sob Sie 21, 2010 11:50
dzisiaj to mnie sobie oznaczyły, jeden zrobił na mnie pare plamej a drugi kupe :p - ale są super bały się zejść ze mnie na podłoge
|
|
|