Wystawy szczurów rodowodowych - XII Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych we Wrocławiu
Nakota - Wto Sie 24, 2010 11:50
Jeśli wystarczy tylko zgłosić to ja chętnie do hodowcy napiszę w tej sprawie
quagmire - Wto Sie 24, 2010 11:51
Już Wunia chyba napisała
Nakota - Wto Sie 24, 2010 13:45
Jak zwykle mnie wyprzedziła Ale to dobrze, mam nadzieję, że Beriska się zgodzi.
Azi - Wto Sie 24, 2010 14:59
Muszę mieć oficjalne zgłoszenie miotu przez danego hodowcę... to znaczy - dany hodowca musi mi napisać, że dany miot zgłasza. Oficjalnie, najlepiej na pachnącej papeterii (żart oczywisty).
Ponieważ jest to pierwsza wystawa na której przegląd miotów sie odbędzie, pozwalam na zgłoszenie hodowli zagranicznych, ale proszę nie traktować tego jako regułę.
L. - Wto Sie 24, 2010 15:06
Azi, a to zgłoszenie dostarczyć Ci osobiście czy wystarczy przez e-maila?
Azi - Wto Sie 24, 2010 15:23
mailem.
AngelsDream - Śro Sie 25, 2010 16:08
Up ^
Azi - Śro Sie 25, 2010 16:16
UWAGA - WAŻNE III
pod tym adresem kryje się bardzo ważny plik, który wszyscy możecie edytować. Jest on dla mnie bardzo ważny, ponieważ dzięki temu określę liczbę potrzebnych stołów, krzeseł, wjazdówek, identyfikatorów.
Instrukcja obsługi jak wypełniać.
Kolumna A, B, D - sprawdzacie, czy się zgadza - jak nie - poprawiacie
Kolumna C - wpisujecie tak/nie i jeżeli potrzebna wam wjazdówka pod halę piszecie "+ wjazd" - nie wiem ile wjazdówek uda mi się załatwić
Kolumna E, F - sprawdzacie czy się zgadza, jak danego faunaboxu nie potrzebujecie/nie macie wpisujecie "-"
Kolumna G - sprawdzacie obsadzenie. Czyli np. dwa faunaboxy po trzy szczury i jeden po pięć to 2x3, 1x5
Kolumna H - wypełniają tylko osoby posiadające własne faunaboxy - prosiłabym o podanie rodzaju fauna/duny, a jakby mi ktoś wymiary podał (szerokośćxdługość), to w ogóle ozłocę. Osobom nie posiadającym własnych fauna - przyporządkowałam je.
I ważna sprawa - mamy 14 dun wystawowych. Rozdysponowanych jest 9, więc mamy 5 dun wolnych. Wiem, że jesteście przywiązani do swoich, ale jeżeli ktoś nie chce ich wozić, nie wygodnie mu, ma daleko - możemy użyczyć. Mamy te duny: Alex 58 x 38 x 25 cm
Za uwagę dziękuję
Badoha - Śro Sie 25, 2010 18:50
wypełniłam i o dune poproszę
agacia - Śro Sie 25, 2010 19:40
Co oznacza "@" w pierwszej rubryce?
pixel - Śro Sie 25, 2010 20:07
agacia napisał/a: | Co oznacza "@" w pierwszej rubryce? |
brudne stopy!
Azi - Śro Sie 25, 2010 21:25
agacia, oj, to exelowy błąd nie wiem dlaczego tak traktuje opis 1,3 i tak aż do 17...
pixel...? brudne stopy? to ja już wiem dlaczego ta wanna
Oli - Śro Sie 25, 2010 22:33
Azi, to ja bym się pokusiła o diune żeby swojej nie musieć wozić, faunabox biorę własny.
Azi - Czw Sie 26, 2010 09:36
Oli, to musisz dostać dwie shsrowe, bo nie będa się szczury ciaśnić więc dostanisz
zostały jeszcze dwie
Badoha - Czw Sie 26, 2010 09:37
Azi, rozumiem, że dla mnie tez bedzie diuna?
|
|
|