Mioty adoptowane - [Miot] 17 szczurków husky w nowych domach
kasia_w - Pią Kwi 30, 2010 20:25
Maleństwo zamieszkało dzisiaj razem z dziewczynami Łączenie przebiegło raczej bezproblemowo, myślałam, że będzie gorzej.. Wydaje mi się, że moje wielkie baby boją się, żeby nie urazić kruszynki, omijają ją szerokim łukiem, chociaż ona i tak ciągle do nich podchodzi i chce się bawić. Całe szczęście, że nie próbuje przeciskać się przez pręty, bo tego obawiałam się najbardziej.
Kilka zdjęć z pozdrowieniami dla babć i rodzeństwa
Z wybiegu
Jaka ona jest słodka, pięknie bawi się z ręką, umie robić manicure i podawać łapkę
Pierwsze chwile w nowym domku, na zdjęciu wygląda na przestraszoną ale od razu zwiedziła całą klatkę
Na koniec zdjęcia z serii "znajdź pchełkę"
Nakota - Pią Kwi 30, 2010 21:15
http://picasaweb.google.c...at=embedwebsite - słodziak
Cieszę się, że łączenie poszło bezproblemowo. Tego się można było spodziewać po pannach A
Co do manicure to umieją to wszystkie maluchy ode mnie Co wkładałam rękę do klatki to zaraz zlatywała się chmara byleby tylko dobrać się do palców. Podgryzały, podszczypywały, wygryzały skórki i próbowały obgryźć paznokcie
Malce, które u mnie zostały już są rozdzielone i grzecznie czekają na swoich nowych opiekunów.
Jutro o świcie wyjeżdżają ostatnie rexiki, a koło południa dwaj chłopcy jadą w świat
cytryn007 - Pią Kwi 30, 2010 21:24
kasia_w, ciesze się, że wszystko w porzadku, teraz jestesmy juz rodzinom pełną para
bemyself - Pią Kwi 30, 2010 22:02
slodka ta kluska:) szkoda ze szukam przytulastych chlopaków;)
Arisa - Pią Kwi 30, 2010 22:26
slicznosci <3
bardzo lubie Twoje zdjecia Kasia
kasia_w - Pią Kwi 30, 2010 22:45
cieszę się, że zdjęcia się Wam podobają, może kiedyś założę swój temat
Bel - Sob Maj 01, 2010 06:38
cytryn007, napewno żaden samczyk nie został? jakie one cudne
Nakota - Sob Maj 01, 2010 06:51
believe_86, póki co wszystkie zarezerwowane
Maluszki klimejszyn właśnie pojechały. Pusto tak jakoś w domu bez tych brzdąców...
cytryn007 - Sob Maj 01, 2010 09:35
believe_86, a czy Ty chcesz kopa dostac?:P mówiłam, że tak bedzie, mówiłam?:P
Bel - Sob Maj 01, 2010 09:37
Off-Topic: | cytryn007, kop tylko mocno żałuję żałuję żałuję tego prawie rexa <łup w ścianę > |
kasia_w - Sob Maj 01, 2010 10:53
believe_86, oj żałuj żałuj bo kluski z tego miotu są przeurocze
Dzisiaj jak tylko się obudziłam i podeszłam do klatki, zastałam widok wszystkich czterech dziewczyn śpiących w Sputniku Nie udało mi się zrobić zdjęcia, bo jak mnie usłyszały, od razu przyszły się przywitać. Mówię Wam, widok był rozbrajający Całe szczęście, że stadko pokochało maleństwo, strasznie się cieszę
Waga małej sprzed chwili to 68g (przedwczoraj ważyła 55g), rośnie jak na drożdżach
klimejszyn - Sob Maj 01, 2010 13:22
maluchy są już u mnie. są cudowne ! dziewczynka otrzymała imię Atira, chłopczyk Ares.
w tramwaju jak miziałam Atirę to przewaliła się na plecki żeby miziać ją po brzusiu a Ares cały czas próbował dostać się do siostry
Atira jest taka malutka
Atira :
taka jestem malusia
Ares :
Atira jest nieśmiała, a Ares to mały łobuz. są cudownymi maluchami
Bel - Sob Maj 01, 2010 13:24
klimejszyn, to ty wzięłaś i chłopca i dziewczynkę ?
cytryn007 - Sob Maj 01, 2010 13:26
believe_86, Klimejszyn ma 2 stada
klimejszyn, 'moje malenstwo' juz u Ciebie, sliczny jest prawda? lubi byc miziany za uszkiem
i jak maluszki malutkiej, wygladaja dobrze?
babli - Sob Maj 01, 2010 13:27
believe_86, klimka ma dwa stada
edit:
Cytryn mnie uprzedziła
|
|
|