Mioty urodzone - rok 2009 - Miot R Emerald Moon - rezerwacje str. 7!
emileczka - Nie Wrz 27, 2009 09:37
Idą w ślad za mamusią i chcą być dużymi szczurasami . Jedzą wszystko, a najlepiej smakuje im danio , a jak nie ma danio to ganiają Luśkę (w sumie to jej cyce ). Micha suchego jedzenia znika w 15 min, a nie są grube, są smukłe i śliczne. To nie są już myszki
Oli - Nie Wrz 27, 2009 10:36
emileczka napisał/a: | Jedzą wszystko, a najlepiej smakuje im danio | wyssały je z mlekiem matki, skoro ona tak się nim opycha.
Nakasha - Nie Wrz 27, 2009 13:47
Oli, dokładnie
Jak one wyrosły fotki ze spania w domu są przesłodkie
sachma - Nie Wrz 27, 2009 15:50
Nie wiem czy heniok informował - maluchy dziś do mnie nie przyjadą.. jak ustalimy inny termin to odezwę się do osób z trójmiasta na pm.
heniok - Pon Wrz 28, 2009 10:40
Informacja dla domków z trójmiasta :
Maluchy odbierze Sachma 30.09 o 10.36 z przesyłki konduktorskiej na dworcu Gdańsk Główny
Nie wiem tylko jak ja się z nimi rozstanę
[ Dodano: Wto Wrz 29, 2009 19:34 ]
Maluchy mi się rozjeżdżają, właśnie Quagmire odbiera RIO, ja się zapłaczę
Ostatnie jego fotki u nas :
quagmire - Wto Wrz 29, 2009 20:46
Jesteśmy już w domku
Rio został wymiziany przez moją współlokatorkę, a teraz poznaje swoją nową klatusię. Je, zwiedza i bryka. Pewnie smutno mu bez braci, ale da radę.
Za to moi chłopcy obwą:cenzura:ą mi teraz współlokatorkę, żeby się dowiedzieć, skąd się wziął obcy zapach
Wszystkie maluchy są słodkie i duże. Miziałam Rajkę i Rozi. Rajka jest nieśmiała i delikatna, a Rozi to mały łobuziak, który ganiał po klatce swoje starsze koleżanki
heniok, emileczka bardzo dziękuję za tak miłe przyjęcie i w ogóle za wszystko
emileczka - Śro Wrz 30, 2009 05:40
Dziś rano wyjechały trójmiejskie szczurki – pięć pięknych kobietek
Strasznie tęskno za nimi , będę jajo niosła do 10.36 - o tej godzinie mają być w Gdańsku
A to zdjęcia z wczoraj:
1. Rubella
2. Rashida
3. Riikka
4. Roosa
5. Raija
apsik - Śro Wrz 30, 2009 07:40
czekam z niecierpliwością na Rashidkę. Ale dopiero wieczorkiem ją dostanę od Sachmy. Mój łysolek-wystrzyżony pudelek . Mam nadzieję, że dziewczyny nie będą strzelać fochów i jakoś ją przyjmą.
heniok - Śro Wrz 30, 2009 08:07
apsik napisał/a: | Mój łysolek-wystrzyżony pudelek |
Już nie taki łysolek, ma genialne futerko
Czemu pociąg jedzie 6 godzin , jajko zniosę i to strusie gotowane na twardo
madzial13 - Śro Wrz 30, 2009 08:18
heniok, efekt opuszczonego gniazda Czas zająć się kobietą
sachma - Śro Wrz 30, 2009 08:27
a Heniok już mnie wywala na dworzec a jest zimno.. nie chce tam czekać godzinę
luiza - Śro Wrz 30, 2009 11:00
Ja nie wiem jak to jest Ciocia u mnie była właśnie, i Twierdzi że to Jej Dziewczyny są NAJładniejsze . A w gnieździe jeszcze maluszki zostały więc kobieta musi poczekać
sachma - Śro Wrz 30, 2009 11:01
no to już są u mnie! są bardzo duże i odważne oblazły mnie i laptopa, boją się flesha i dzwięki aparatu więc ciężko zrobić im ładne zdjęcie.. ale coś tam mam, dam później
ciocia Peq i ciocia Fej mają ręce pełne roboty zaganiają trzódkę, myją i pilnują bo te paskudy wchodzą ze wysoko zdaniem cioć
quagmire - Śro Wrz 30, 2009 11:08
sachma napisał/a: | ciocia Peq i ciocia Fej mają ręce pełne roboty zaganiają trzódkę, myją i pilnują bo te paskudy wchodzą ze wysoko zdaniem cioć |
Taaaak, sa bardzo odważne, szczególnie jak są w grupie
Ale już ładnie obrosły futerkiem, prawda?
sachma - Śro Wrz 30, 2009 11:16
quagmire napisał/a: | Ale już ładnie obrosły futerkiem, prawda? |
prawda ale na nasadach ogonków mają takie kępki puszku - bajecznie to wygląda
dzieciaki już z ciotkami połączone siedzą w dunie bo sprzątam dużą klatkę zgrzytów brak nawet Vani się nie burzy tylko totalnie olewa
[ Dodano: Sro Wrz 30, 2009 12:53 ]
no to fotki dzieciaków i indywidualne Rubelli
|
|
|