Mioty urodzone - rok 2008 - Miot A of Anahata: 25.12.2008 r. =)
nezu - Śro Sty 14, 2009 21:24
O nie...
Nakasha.. trzymaj się.. proszę...
babyduck - Śro Sty 14, 2009 21:31
nie wierzę...
Nakasha,
Oli - Śro Sty 14, 2009 21:32
O mój Boże! Jak można być tak nieodpowiedzialnym rodzicem...
Nakasha, trzymaj się!
Anonymous - Śro Sty 14, 2009 21:38
Echh, szkoda słów... co za bezmyślność
Dla biedaka. [']
Anouk - Śro Sty 14, 2009 21:38
Nakasha ['] Dla Anubiska...
Dory - Śro Sty 14, 2009 21:39
Boże, aż mam dreszcze Nakashko, tak Ci współczuję
Jejuniu, trzymaj się, to potworne
Myszowa - Śro Sty 14, 2009 21:39
O, rany
Jak to się mogło stać... dla Krecika, dla niespodziankowej kluseczki [*]
Nakasha,
nezu - Śro Sty 14, 2009 21:42
Jak?...
Matka wolała siedzieć przy komputerze, zamiast patrzeć na ręce nienauczonemu szacunku i delikatności w stosunku do tak małych zwierząt dzieciakowi..
Tak naprawdę to ona odpowiada za tę śmierć...
Maluszek musiał bardzo cierpieć...
Wiem jakim koszmarem jest utrata takiego maleństwa, bardzo się martwię o Nakashę...
AngelsDream - Śro Sty 14, 2009 21:49
Nakasha, Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że usłyszałaś przeprosiny chociaż. ['] dla maluszka.
Oli - Śro Sty 14, 2009 21:49
nezu napisał/a: | nienauczonemu szacunku i delikatności w stosunku do tak małych zwierząt dzieciakowi.. |
Tak małego dziecka nawet nie da się tego nauczyć, bo ono nie ma po prostu wyczucia, nie zdaje sobie sprawy z własnej siły. Dla takich bajtli to nawet króliki nie są polecane jako zwierzęta domowe. W tym okresie to im większe tym lepiej. Eh, biedna Nakasha... To w końcu jej siostra taka nieodpowiedzialna...
Roth - Śro Sty 14, 2009 21:52
['] Nakasha trzymaj się!!!
Bulletproof - Śro Sty 14, 2009 21:53
O nie, czarnuszek Szkoda
Współczuję bardzo. Trzymaj się
[*]
nezu - Śro Sty 14, 2009 21:54
Off-Topic: | Oli, jak najbardziej się da.
Znam co najmniej dwoje trzylatków, którzy wiedzą jak postępować z czymś tak małym.
Kwestia tego czy dzieciak wychowuje się ze zwierzęciem, czy nie. I jak do wychowania podchodzi rodzic.
Jeśli olewaczo, to potem kończy się to tak jak u Nakashy.. |
Już nie offtopuję...
Poczekam na fotki...
Dla malucha [']
Oli - Śro Sty 14, 2009 21:59
Off-Topic: | Jak dziecko wychowuje się ze zwierzakiem to nie działa tak emocjonalnie. W negatywnych już pisałam - takie dzieci silnych emocji nie potrafią w pełni kontrolować. Jeśli to był jej pierwszy kontakt z tak małymi szczurkami, to nie dziwne, że się ucieszyła. |
Layla - Śro Sty 14, 2009 22:00
nezu, zależy to od stopnia rozwoju dziecka, moja siostrzenica ma 2 lata i z radości mało nie udusiła psa, dobrze, że siostra szybko zareagowała. I proszę, nie dobijajcie Nakashy, to jest jej rodzina i choćby z tego względu należy powstrzymać się od ostrych słów.
[']
|
|
|