To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)

L. - Sob Sie 16, 2008 16:01

Dwóch panów będzie szukać domku, jeszcze nie wiem którzy :wink:

* * * *
Niestety rozumiem, sama raz byłam w takiej sytuacji :( i wiem, że jest przykra i niezręczna.

Anonymous - Sob Sie 16, 2008 16:08

Jesssuuu, jakie syjamy i barebacki :sirwwt: :sirwwt: :sirwwt:
vedzion - Sob Sie 16, 2008 17:16

A ze mnie szczęście tryska tak, że nie umiem się opanować!!! Cały dzień chodzę jak nakręcona i już nie mogę się doczekać, kiedy maluszki zobaczę na żywo!!!

Są takie słodkie i piękne, takie śliczne i kochane, że słów mi brak. :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serducho: :serducho: :serducho:

A co do imion, to zostaje oczywiście ELMO, drugie imię to ELFIŚ, a trzecie mogłoby być ELEMELEK - w skrócie ELCIO...

Nad trzecim imieniem cały czas dumam.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ninek - Sob Sie 16, 2008 17:39

Jejciuuu, nie moge przestać patrzeć na te słodkie mordki :serducho: :serducho: :serducho:

L., wysyłam pw ;)

persefona4 - Sob Sie 16, 2008 19:50

Piękne maluszki, naprawde cudowny miocik sie urodził :serducho: :serducho: :serducho:
BlueBlossom - Sob Sie 16, 2008 21:00

Piekne szczuraski... :serducho: tylko kiedy bedzie mozliwa rezerwacja dziewczynek...oby jak najszybciej :kciuki:
myaku - Nie Sie 17, 2008 08:23

M2 bedzie moooooj :serducho: Jeszcze nad imieniem sie zastanawiam, ale poki co goruje 'El Diablo' :P
Layla - Nie Sie 17, 2008 08:33

El Greco! Nazwij El Greco! Albo El Paso ;) :serducho:
Matrix - Nie Sie 17, 2008 11:34

Widzę, że imiona po hiszpańsku się pojawiają ;)
vedzion, Elemelek jest super :D

Lavi - Nie Sie 17, 2008 11:41

Ja daję tu też swoją propozycję Eliksira- jeśli komuś się spodoba może nazywać ;) Ja niestety imionka nie wykorzystam :(
vedzion - Nie Sie 17, 2008 13:44

Matrix, dziękuję. Elmo, Elfiś i prawdopodobnie Elemelek , do końca jeszcze nie wiem. Ale, jak byłam mała uwielbiałam "Wróbelka Elemelka", bo był taki malutki i słodziutki, więc może to imię zostanie.

A Eliksir, tez jest ładne... Lavi, może kogoś natchniesz, bo to naprawdę ładniutkie imię, sama nad nim myślę, tylko zastanawiam się, jak brzmiałoby w skrócie, w zdrobnieniu?

:serducho: :serducho: :serducho: Już nie mogę się doczekać!!!!! Ale w następną sobotę zobaczę moje trzy ogoniaste szczęścia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

myaku - Nie Sie 17, 2008 14:32

vedzion, w skrocie? Po prostu Eli ;)
A dziewczynke tez mozna nazwaz Ellie, o ^^ albo Eleonora :P

Lavi - Nie Sie 17, 2008 15:02

No ze skrótem to byłoby nieco kłopotu. Bo Eli może się niektórym z samiczką kojarzyć. Eliksio, Eliks.. Eliksirek :twisted:
ntliee - Nie Sie 17, 2008 15:10

vedzion napisał/a:
bo był taki malutki i słodziutki,

to szczurek też będzie malutki i słodziutki, moje zwierzaki bardzo silnie identyfikują się ze swoimi imionami, a no i możesz go nazywać Melek :D

a ja po licznych zastanowieniach postawiłam na Elroy'a :mrgreen:

L. - Nie Sie 17, 2008 17:52

Ależ to tałatajstwo rośnie! Z dnia na dzień.
Futerko zaczyna być coraz bardziej puszyste :mrgreen:
Maluchy ganiają się, przewracają wzajemnie, iskają, podgryzają ; ] cuda niewidy.

Wczoraj przeszły pierwszy poważny remanent klatki.
W koszyczku wycięłam wejście, aby mogło wchodzić i wychodzić, ponieważ dotychczas udawało im się wylecieć, ale gorzej było już z wróceniem ==' hyh
Został wsypany żwirek - w ogóle to co jest ? O _ O to da się jeść? Ooooo, chyba nieeee.
Dwoje odważnych tj. Elroy i Rex'ikowa Panienka spróbowało morelowo-jabłkowego gerberka :wink: A Elektron mało co nie 'utopił' się w misce z suchym jedzeniem :-P