Mioty urodzone - rok 2008 - Miot "M" Rat's Troop - FOTY str.7
gratis - Wto Lut 12, 2008 06:01
ja teraz tylko żałuję, że Mila od razu nie wzięliśmy.... Matrix miałby brata przy sobie, pewnie byłoby mu lepiej, a tak to jeszcze na poszukiwanie kolegi musimy wyruszyć.. (:
Sachma, chyba wiem o czym mówiszw chwilach przerwy, kiedy mi nie siedzi pod włosami albo w kieszeni, to tylko biega z jednej strony pokoju, na drugą, mając mnie totalnie gdzieś A i powiedz mi jeszcze jedno, bo on mi jakoś z miski jeść nie chce, w sumie to nawet jak jest w klatce to ze śpiworka nie wychodzi, owszem je, ale tylko wtedy, kiedy jedzonko jest na biurku... masz na to jakiś pomysł?
sachma - Wto Lut 12, 2008 11:21
moze nie widzisz kiedy jedzenie zanosi? on siadal zawsze na misce wybieral to co najlepsze, lapal w zeby i uciekal w spokojne miejsce - mozliwe ze w nocy naznosi sobie tyle jdzenia do spiworka ze w dzien juz nie musi u mnie gdyby nie inne szczury to pewnie tez rzadko by wychodzil z tunelu bo wszystkie malce wolaly sie wybiegac na pokoju a klatka służyła tylko do spania i jedzenia
Błąd popr. layla
Jezi - Wto Lut 12, 2008 14:56
Morfi mało śpi, zasuwa po całym pokoju i wkurza chłopaków Ziemowita ciągnie za ogon na przykład xd Przychodzi do mnie i coraz mniej sie kreci gdy biorę go na ręce:)
Em Dżej - Wto Lut 12, 2008 18:39
Maine i Montana wciąż śpią a w przerwach kręcą się jakby miały owsiki i niestety nie mogę ich puścić po pokoju bo mi wymontowali drzwi
już zdążyłam zapomnieć jak to jest mieć młode szczury i znów przeżywam wszystko od nowa hehe. Są za małe i za szybko się poruszają
gratis - Wto Lut 12, 2008 18:47
a mój po prostu siedzi w śpiworku , czasem tylko sobie leży, czasem śpi, a czasem coś tam się trzęsie
a jak jest zły, że go wyciągam, to jak tylko znajdzie się na mnie, pakuje do kaptura i tam sobie siedzi.
Dzięki Sachma
Kolegi nadal szukamy, przecież nie może to być pierwszy lepszy szczur z pierwszego lepszego zoologicznego, nie nie
Layla - Wto Lut 12, 2008 19:34
Off-Topic: | gratis, możecie szczurka też adoptować |
gratis - Wto Lut 12, 2008 19:56
Off-Topic: | ja wiem - jestem jak nabradziej za, ale.. niestety dużo z tym komplikacji (Sachma już sama wie ) na odległośc ciężko jest adpoptować z sps, chyba, że od kogoś z pobliża z kinder niespodzianki, albo dzięki komuś z kim mogłabym porozmawiać o tym w lKatowicach - max w Krakowie, aczkolwiek jeśli będziesz coś o kimś takim wiedzieć to mów mi od razu długo hamowałam się z kupnem szczurka w zoologicznym, więc jeśli mogłabyś mi tego oszczędzić... (: |
sachma - Wto Lut 12, 2008 19:59
gratis, jak znajdziesz cos w gdansku to moge przetrzymac i wyslac komduktorka z gdanska glownego - sa bezposrednie do krakowa - a "paczuszke" da sie tak zapakowac ze ogonkowi bedzie cieplo i bezpiecznie
gratis - Wto Lut 12, 2008 20:27
to jak uzbieram trochę kasy na konduktorkę to zacznę intensywne poszukiwania (trochę się rozpędziłam z Versele Lagą, zabaweczkami i herbal petsami i tak się jakoś pusto w skarbonce zrobiło ) a a do Kato, albo nawet jaworzna też takie "cudo" istnieje? (aha i jeszcze P.S. bo idę się "pochwalić" jutro do weta, czy mały był odrobaczany czy nie?)
sachma - Wto Lut 12, 2008 21:43
gratis, jak juz mowilam, nie byl - wet nie wydal zgody na odrobaczanie przed skonczeniem rownych 5tyg, ktore minely dopiero w ten poniedzialek.
z tego co wiem odrobaczenie u mnie kosztuje 15zl
sprawdz sobie polaczenie na www.pkp.pl wszystkie pociagi bezposrednie maja konduktorki (chyba )
teraz jest miot wpadkowy we wroclawiu - sprawdz moze jest polaczenie
[ Dodano: Sro Lut 13, 2008 12:22 ]
zaczynam tesknic za tymi diablami...
gratis - Śro Lut 13, 2008 16:34
Ja tam się nie dziwię, że tęsknisz... (:
Dzięki Sachma za info, o maluchach z Wro
sachma - Śro Lut 13, 2008 17:08
Off-Topic: | gratis, no trudno zebym nie pomogla szukac kumpla dla mojego wnuka |
Em Dżej - Czw Lut 14, 2008 21:48
A ja się podzielę radością - Montana właśnie leży rozpłaszczona na fotelu i całą wniebowzięta daje się chmyziać wszędzie, po boczkach, głowie, brzuszku i łapkach takim to dobrze. A Maine śpi, a cóżby innego miała robić Z ciekawostek dodam jeszcze, że Montana wczoraj próbowała zjeść łyżeczkę od herbaty No i już oczywiście mi zeżarła pióro. Strasznie fajne są mysze jedne
Hm. To mnie czeka wyprawa do weta w sobotę. Co oprócz odrobaczania powinno się zrobić tym owsikom w szczurzej skórze?
I obiecuję, że jak będzie okazja i ktoś będzie chciał zobaczyć to dam fotki tych wstrętnych dzińdzibołów
I tak się spytam (wiem, że jestem leniwa i, że powinnam sama poszukać) czy ktoś nie wie czy w Krakowie są waciki do wzięcia? Bo chętnie przygarnę. Znów będę miała wesołe stadko
L. - Pią Lut 15, 2008 16:01
Off-Topic: | gratis, u mojej kumpeli z klasy, jej siorka rozmnozyła samiczke i ma 11 klusek. chcesz to sie dopytam czy jakies są wolne ?
A któregoś chłopca moze z Dziewczynkowych maluszków ? takie ładne husky i albinoski się urodziły. |
[ Dodano: Pią Lut 15, 2008 16:03 ]
Em Dżej, wystarczy odrobaczenie i wpis o tym do karty zdrowia. Wet na kontroli powienien im przemacac siersc, obejrzec pysie i posłuchać płucek + serduszka to wszystko się powinno równać na podstawową wizyte u weta.
Semena - Pią Lut 15, 2008 16:36
zaraz... sadziłam, ze to juz bylo... to znaczy, ze musze z moimi cudenkami pojsc na jakies zabiegi? ( a jak juz ktoś wspomnial, co szczuraski robią: moje wlaśnie drzemią mi na ramieniu )
Tak a propos, sachma, co z metrykami?
poprawiłam błąd. Layla
|
|
|