Wystawy szczurów rodowodowych - XIX Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych we Wrocławiu
Oluś - Pon Wrz 16, 2013 10:07
A ja dopiero niedawno wróciłam
Wystawa mega udana. I... kocham Was!
AngelsDream - Pon Wrz 16, 2013 10:16
olus_165, z wzajemnością.
limomanka - Pon Wrz 16, 2013 10:18
AngelsDream napisał/a: | W tym roku na Targach na pewno było mniej osób niż w zeszłym. |
I dlatego ulotek rozdaliśmy znacznie mniej, niż było w planach. Nawet biorąc pod uwagę fakt, że niektórzy brali po kilka sztuk.
Ja dopiero wstałam - dwie ostatnie noce spałam jak dziecko (zmęczona i obolała ). Ale nic to - najważniejsze, że nasze ulotki trafiały do ludzi i prawie nie były wyrzucane
Zizollo, ja też strasznie się cieszę, że Cię poznałam i żałuję, że nie mogłyśmy pogadać dłużej.
Właściwie przez te ulotki wcale się z Wami nie pointegrowałam, ale w przyszłym roku wezmę szczury, to może się uda więcej pogadać.
Fajnie było Was zobaczyć na żywo i posłuchać, a nie tylko poczytać Dziękuję za serdeczne przyjęcie
Willow - Pon Wrz 16, 2013 10:23
olus_165, nie dziwne, że mega udana skoro zgarnęłaś najwięcej nagród Aż dziw, że się z tym wszystkim zabrałaś Gratuluje jeszcze raz
Ale fajnie, bo w zeszłym roku czeszki zabrały do siebie większość nagród, a w tym roku my rządzimy!
Fajnie było was znowu spotkać, a niektórych spotkać po raz pierwszy Mam nadzieję, że niedługo znowu się zobaczymy
quagmire - Pon Wrz 16, 2013 10:53
olus_165, jak Ty w ogóle dojechałaś?
Oluś - Pon Wrz 16, 2013 10:56
quagmire, wbrew pozorom nie było tak źle. AngelsDream podała mi pomocne piórko i jakoś dałam radę
AngelsDream - Pon Wrz 16, 2013 11:38
olus_165, i wcale pół parkingu nie słyszało komentarza na temat "pojadę tramwajem".
Devona - Pon Wrz 16, 2013 12:02
limomanka, rozdawałaś ulotki przy wejściu?
Pyl - Pon Wrz 16, 2013 12:30
Devona, tak, limomanka to skarb nie człowiek
Oluś - Pon Wrz 16, 2013 12:31
AngelsDream, tramwajem też bym dała radę Ale twój komentarz nie pozostawił mi wyboru
limomanka - Pon Wrz 16, 2013 12:32
Devona, tak - nawet Pyl mi Cię pokazała, ale akurat wychodziliście W sobotę miałam na sobie koszulę w kratę (różowo-kolorową).
Pyl, właśnie się rumienię
Pyl - Pon Wrz 16, 2013 12:39
limomanka, możesz nawet płonąć rumieńcem i tak będę Cię kochać
limomanka - Pon Wrz 16, 2013 12:50
Pyl, a wiesz, że z wzajemnością?
AngelsDream - Pon Wrz 16, 2013 12:53
olus_165, nie twierdzę, że byś nie dała.
Zmęczona byłam, skróciłam przekaz do niezbędnego minimum.
pszczoła - Pon Wrz 16, 2013 12:55
Mnie zwalili wcześnie z wyrka i nie zdążyłam jeszcze odespać
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za przybycie i świetną atmosferę.
Dzięki wystawcom i szczurom, bo bez Was wystawa by się nie odbyła Dziękuję także sędzinom oraz dzielnym i pomocnym asystentom.
Ogromny podziw dla Pyl i limomanki , które z uporem bite dwa dni rozdawały ulotki. Szacun I niech się wstydzą Ci, co nie chcieli pomóc
To był naprawdę dobrze spędzony czas, miło było Was wszystkich znowu zobaczyć i poznać nowe osoby. Sobotni wieczór był mega pozytywny, pan Magik wymiatał!
Poza tym serdeczne gratulacje dla wszystkich Zwycięzców
|
|
|