Zarejestrowane hodowle - [SHSRP] Ulotka na temat szczurów i szczurów rodowodowych
unicorn - Czw Mar 21, 2013 15:15
pszczółka, akurat w tych zdjęciach nick był prawie przezroczysty przez całe zdjęcie, no ale postaram się coś znaleźć bez.
AngelsDream - Pon Kwi 15, 2013 13:57
Tymczasem spieszę przedstawić efekt pracy zespołu:
Wnętrze i okładka
Kilka osób zebrało obecne w tym wątku pomysły i opracowało je pod względem poprawności językowej, atrakcyjności graficznej (pszczółka i maris ) i wielu innych.
W imieniu zespołu kłaniam się w pas!
AngelsDream - Pon Kwi 15, 2013 14:13
Powyższa ulotka powstała głównie dzięki następującym osobom:
Pyl, maris, pszczółka, AngelsDream, Asaurus, L. i Starsza Pani oraz Nakasha, wuwuna i babyduck.
Dziękujemy jednak wszystkim, którzy od początku dzielili się swoimi uwagami, pomysłami, przysłali zdjęcia, nawet jeśli ostatecznie wykorzystano inne fotografie.
Ten projekt to dowód, że chcieć to móc. A móc to działać.
Dla nas i dla Was:
[ Dodano: Pon Kwi 15, 2013 15:24 ]
Wydzielony z tego tematu wątek dotyczący roznoszenia ulotki:
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=14438
AD
quagmire - Pon Kwi 15, 2013 14:26
Gratuluję
Kasik - Pon Kwi 15, 2013 15:07
Piękna ulotka! Gratuluję!
Ale wiecie co... Dopiero teraz na to wpadłam... Nigdzie nie podano przeciętnej wagi i wymiarów szczura... Nie wiem, czy to istotne, ale za każdym razem gdy rozmawiam z kimś, kto o szczurach nie ma pojęcia, w odpowiedzi na podane przeze mnie 20-25cm długości i 500g wagi widzę wielkie, zdziwione oczy i malujące się na twarzy niedowierzanie...
AngelsDream - Pon Kwi 15, 2013 15:08
Kasik, uwagi też cenne, bo gdzieś tam, na kiedyś jest planowana wersja 2.0
mmarcioszka - Pon Kwi 15, 2013 19:16
Bardzo ładnie wyszło, gratuluję
susurrement - Wto Kwi 16, 2013 11:13
piękna, gratulacje
Oli - Wto Kwi 16, 2013 11:21
nie wiem czy dobry temat, ale wczoraj oglądałam pierwszy raz ulotki i plakaty i jedno mi się rzuciło w oczy - na plakacie i stadności brakuje słowa "jednopłciowe". w sensie, że powinno się rzucać w oczy tak samo jak stadne, bo jednak plakat to hasło, nie ulotka do czytania, a jak wiemy, do ludzi trzeba drukowanymi i po stokroć...
Badoha - Wto Kwi 16, 2013 11:26
AngelsDream, ja chetnie zostawię ulotkę u siebie w lecznicy jesli oczywiście można?
AngelsDream - Wto Kwi 16, 2013 11:30
Badoha, nawet trzeba, jeśli ktoś chce.
Tu jest więcej: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=14438 na te temat.
Badoha - Wto Kwi 16, 2013 11:57
AngelsDream napisał/a: | Badoha, nawet trzeba, jeśli ktoś chce. | no to super w tym tygodniu bedzie
AngelsDream - Wto Kwi 16, 2013 12:01
Badoha, tylko założenie jest takie, że nikt nie drukuje ulotki w domu, ma być ona wydrukowana profesjonalnie, w drukarni, a potem każdy dostanie taką ilość, żeby mu wystarczyło. Po szczegóły trzeba się zwrócić do Pyl, najlepiej na PW.
Pyl - Pon Maj 06, 2013 11:17
Melduję, że w dniu dzisiejszym zostały przekazane do wydruku plakaty będące uzupełnieniem naszej ulotki
Bardzo dziękuję wszystkim osobom w to zaangażowanym, bo to kawał dobrej roboty. Nie wiedziałam, że tak dużo. DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM
W szczególności maris za cierpliwość, cierpliwość, cierpliwość i ogromny kawał roboty nad grafiką.
Macie i cieszcie się
Dodatkowo będzie jeszcze jeden plakat zbiorczy (powyższe 3 plakaty na jednej kartce A4) do rozwieszania w lecznicach.
Dla zainteresowanych (jeśli takowi będą) będzie możliwość kupna takiego zbiorczego plakatu na łódzkiej wystawie za symboliczne "co łaska"
Badoha - Pon Maj 06, 2013 11:41
AngelsDream napisał/a: | Badoha, tylko założenie jest takie, że nikt nie drukuje ulotki w domu, ma być ona wydrukowana profesjonalnie, w drukarni, a potem każdy dostanie taką ilość, żeby mu wystarczyło. Po szczegóły trzeba się zwrócić do Pyl, najlepiej na PW | wiem o tym, rozmawaiałam z Olą
|
|
|