To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2012 - Miot kontrolny A2 SunRat's - rez. str. 9, 2 lata

martens - Czw Lut 09, 2012 15:42

Jestem za. Tym bardziej, że moje dziewczyny odbieram dopiero za niecałe 3 tygodnie i bardzo bym chciała je zobaczyć? To jak, możemy liczyć na jakąś fotorelację z rozwoju? :D
MalaBoo - Czw Lut 09, 2012 15:54

martens, dlaczego dopiero za 3 tygodnie :roll:
martens - Czw Lut 09, 2012 16:01

MalaBoo, dlatego, że jestem w trakcie przeprowadzki z Legnicy do Wrocławia i zabiorę dziewczyny dopiero jak się ze wszystkimi manelami sprowadzę do nowego mieszkania. Już nie mogę się doczekać i już mnie zaczyna nosić :P
cynia - Czw Lut 09, 2012 22:55

W ogóle szacun dla AMEBY :lol: genialne imię, made my day
Nietoperrr... - Czw Lut 09, 2012 22:57

Ja też bym chciała jakieś foto-wieści,swoich chłopaków też nie wiem kiedy odbiorę... :(
martens - Czw Lut 09, 2012 23:44

cynia napisał/a:
W ogóle szacun dla AMEBY :lol: genialne imię, made my day

Dziękuję :-D

Oli - Czw Lut 09, 2012 23:59

już się nie mogę doczekać mojej cudnej Ego :mrgreen:
babyduck - Pią Lut 10, 2012 00:12

Dołączysz ją do stada czy zrobisz trzecie?
Oli - Pią Lut 10, 2012 00:27

babyduck, wiesz, obecnie mam 5 "stad", ale chciałabym wrócić do max 2 ;) nie wiem tylko do którego mała dołączy - 100% kastratów, czy sama zostanie ciachnięta i dam ją do większego stada
heniok - Pią Lut 10, 2012 08:23

Ech, męczycie o te zdjęcia, a obfocenie takiej ilości maluchów w tym wieku to niezłe wyzwanie, zwykle na zdjęciu wychodzi kawałek ogona. :twisted:

Willy (150 g.) i Amor (90 g.) – Willy jest wielki, stał się przywódcą stada, jako pierwszy zwiewa po otwarciu klatki, u Amorka nie widać że miał coś z łapką, czuć zgrubienie, ale w niczym mu to nie przeszkadza i biega z prędkością światła.

Wanda (123 g.) i Ami (107 g.) – dwie wielkie panienki, mieszkają oddzielnie, bo nie chcieliśmy Wandy łączyć z Opal, Wanda oczywiście ustawiła już sobie młodszą koleżankę.

Aurea (104 g.) i Aisza (63 g.) – dziewczynki nie lubią aparatu i ciągle zwiewały z kadru, Aisza ma śliczny kolor, a to że jest maleńka powoduje że jest super słodką myszką.

Amelia ( 80g.) i Aris (91 g.) – chyba wiedzą że będą mieszkały razem, nie odstępowały się na krok i razem ładnie pozowały do zdjęć.

Ameba ( 93 g.) i Ausiek ( 102 g.) – dwie prześliczne agoutki :serducho: , strasznie nam przypominają nasze Franki – wiemy już że kolejny maluch u nas będzie znowu agoutem.

Amant ( 94 g.) – chłopak stanowczo woli zwiedzać niż być fotografowany, jako jedyny spierdzielał na podłogę z wersalki.

Alter Ego ( 105 g.) – wolała biegać za ręką lub paskiem od aparatu niż pozować, w klatce zaczepia innych do zabawy najczęściej ciągając za futro.

Alfik ( 110 g.) – pluszowy miś, rozpłaszcza się przy mizianiu, uwielbia drapanie za wielkimi uszami.

Akuku ( 108 g.) i Akysz ( 77 g.) – dwa pędziwiatry, biegali za ręką jak opętani.

Adela ( 96 g.) – najgrzeczniejsza przy zdjęciach, urodzona modelka.

Maluchy od dzisiaj rozjeżdżają się po swoich domkach, to więc ostatnia wspólna sesja u nas.

Nietoperrr... - Pią Lut 10, 2012 08:47

Aaaaaaaach!!!Cudne,piękne,wspaniałe!!! :serducho: :serducho:
kefija - Pią Lut 10, 2012 08:58

:serducho: cudo :serducho: aż żal że na żadnego nie czekam... ;(
Oli - Pią Lut 10, 2012 12:37

widzę, że Ego do serca sobie wzięła znaczenie imienia :mrgreen: :serducho:
Pućka - Pią Lut 10, 2012 14:15

TŻ do mnie: "Nie oglądaj miotów. Zwłaszcza w SunRat'sach!"

:serducho: :serducho:

babyduck - Pią Lut 10, 2012 14:23

Moje ciapusie :serducho: Willek rzeczywiście jest jakiś taki duży. :serducho: jeszcze tylko 5 godzin i będę całować wasze noski :mrgreen: :mrgreen: