Mioty urodzone - rok 2011 - miot Muminkowy Emerald Moon
L. - Nie Sty 29, 2012 10:12
babyduck, czym Ty go pędzisz
natkapatka, jak chłopaki ;>?
babyduck - Pią Lut 03, 2012 00:20
Melduję, że Mumin po kolacji ważył dziś 242 gramy.
A jak rodzeństwo? Też macie sznurówki zamiast szczurów?
Karena - Pią Lut 03, 2012 00:35
babyduck, oj nie. Bufka ma świetne hobby - jedzenie.
Ale ma straaaasznie adhd więc pewnie wszystko spala w sumie Wydaje mi się, że do jakoś specjalnie jamnikowatych szczurów to nie należy.
Zamówiłam wagę na allegro na dniach powinna dojść i będę ważyć Zdam raport na pewno
Azi - Pią Lut 03, 2012 10:28
babyduck napisał/a: | Też macie sznurówki zamiast szczurów? | To tu chyba przeważyły geny mamusi To typowa sznurówka. Zreszta wszystkie dzieciaki pozdrawia
Karena - Pią Lut 03, 2012 15:52
Było ważenie z biegającą po wadze Bufką. 157g. Bardziej na oko waga bo skakało w liczniku nieźle.
K3 - Sob Lut 04, 2012 13:05
Nie mam wagi, ale Gapsa to kluska niezła. Cały czas coś wpierdziela.
Pikku to taki chudzielec, ale wcina też miło
Melduję, że nadal nie dostałam umowy.
L. - Sob Lut 04, 2012 16:02
K3, nie wiem czemu teraz nie ma mnie w Olsztynie. jak wrócę to sprawdzę co i jak, już troche czasu minęło, był priorytet. jeśli nic nie bedzie to wyśle jeszcze raz.
babyduck - Sob Lut 04, 2012 19:30
L. to sprawdź i moją przesyłkę, bo też nie dostałam. Jak znajdziesz potwierdzenie nadania, to prześlij mi proszę nr przesyłki.
quagmire - Sob Lut 04, 2012 20:37
babyduck, ale to priorytet, a nie polecony, więc chyba bez potwierdzenia nadania
L. - Sob Lut 04, 2012 22:05
Ja to sprawdzę jak wrócę do Olsztynie, bo nie doszło tylko do W-wy i Wrocka czyli w sumie do 3 osób. Wszyscy inni wszystko mają i ja od nich zwrotne umowy też.
K3 - Sob Lut 04, 2012 23:14
U mnie powinno być na adres w Pyskowicach, ale niestety nie ma nic
Ale za to mam nowinę! Pikku nauczyła się w jeden dzień obracania na słowo "obrót" ...a Gapsa ciąglę ją gryzie
L. - Sob Lut 11, 2012 19:58
Dostałam zwrot listów waszej trójki, ajdontnołłaj zaadresuje od nowa i w poniedziałek nadam.
Ale w razie W wyślijcie mi jeszcze raz na PW adres korespondencyjny.
I jeszcze raz przepraszam, nie wiem czemu tak wyszło Jak nowe do Was dojdą to proszę od razu o PW/sms, żebym spać spokojnie mogła.
I jak muminy? ;>
Karena - Wto Lut 14, 2012 19:25
L. napisał/a: | I jak muminy? ;> |
196g brykającego adhd z ciągłą wartą przy misce z jedzeniem
babyduck - Wto Lut 14, 2012 23:47
Muminek, 300 gramów
K3 - Czw Lut 16, 2012 18:47
Gapsa to grubiutka wredotka ( zamówiłam dzisiaj wagę, jak przyjdzie to zważę kluchy )
Uwielbia notorycznie przegryzać sznurki od hamaków, szczególnie te zaraz naprawiane Nie boi się niczego. Jest bardzo uparta. Niezwykłe adhd Jak neutrino przemieszcza się po klatce
Pikku natomiast uwielbia papier w każdej postaci (rolki, ręczniki papierowe, paski papieru). Chyba mogę się pokusić o stwierdzenie, że jest to jej przysmak Boi się wszystkiego z początku. Najchętniej na wybiegu siedziałaby tylko u mnie w bluzie. Do wszystkiego podchodzi z długą analizą problemu Uwielbia zakamarki, ccc itp. Jednym z ulubionych zajęć jest lizanie dłoni. Spryciara.
Żeby wyeliminować u Gapsy gryzienie musiałam ją ostatecznie przygryzać. Dopiero ten sposób zadziałał.
|
|
|