To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Y of Anahata - 30.12.2010 - REZERWACJE str. 11

Karena - Pon Lut 07, 2011 16:46

Super. no to elegansio :) bobofruty i reszta już tylko czeka hehehe
Nakasha mam problem techniczny z drukarką czy to nie problem jak dopiero w środę będę mogła wysłać umowę ?

pszczoła - Pon Lut 07, 2011 17:08

je je je :serducho:
Wszystko już gotowe, nie mogę się doczekać :twisted:

Anonymous - Wto Lut 08, 2011 12:32

Na razie dostałam tylko dwie umowy. Czekam na resztę.
Karena - Wto Lut 08, 2011 19:39

Dziewczyny szaleją po klatce, szamią bobofruta, uskuteczniają klatkowe zwiedzanie, bawią się w berka :mrgreen: Były tak spokojne i cicho (dosłownie zero dźwięku,pisku nic), że aż się bałam że może coś im jest ale po otwarciu pudełka przywitały mnie szczęśliwe ożywione mordki i oblizały mnie na dzień dobry :mrgreen: są rozkoszne :serducho:
Yoko ono zawzięcie macza girkę w bobofrucie a Yoda leci na dół ją oblizać xD
normalnie będę się zachwycać i zachwycać

pszczoła - Wto Lut 08, 2011 20:18

heh, chłopaki już też u mnie, ganiają po klatce, bójki i piski słychać :lol:
po drodze strasznie się kotłowały i piszczały w kartonie :) no i te dwa pyszczki ciekawskie i liżące ręce, ahh cudowne :serducho: :serducho:
teraz siedzą cicho, odpoczywają po długim dniu, zakopały się w szmatce od Nakashy :)

cieszę się niesamowicie :serducho:
chyba spać dzisiaj nie pójdę :P

Bulletproof - Śro Lut 09, 2011 16:59

Yoga :) :serducho:

pszczoła - Nie Lut 13, 2011 22:09

Yankes chyba wcale nie jest taki nieśmiały... Jest odważniejszy od Yulka, kanapa już pierwszego dnia mu się znudziła :P jest mega ciekawski, woli eksplorować niż dawać się głaskać. Z kolei Yulek (vel Carlos) chyba bardziej już się do nas przyzwyczaił, często przychodzi powąchać ucho i podgryzać mi kolczyki, dawać buziaki w usta, siada mi na ramieniu i zasypia :serducho: .... Yulek jest jednak strasznie płochliwy - najmniejszy hałas czy gwałtowniejszy ruch powoduje ucieczki w ciemne i bezpieczne miejsce, znacznie mniej zwiedza.... Robi takie podchody: biegnie w nowe miejsce i za chwilę wraca, znowu biegnie - dwa kroki dalej, i znowu wraca, i tak w kółko :lol1: Przy tym obaj bracia mają motorki i sprężynki w pupkach i są niesamowicie zabawni i kochani :serducho:
Chłopaki już sami chętnie wychodzą z klatki, aczkolwiek Yankes znacznie rzadziej - czasami woli wrócić do spania i w żaden sposób nie można go przekonać do wyjścia :(
No i ku mojemu niezadowoleniu, śpią cały czas w rurze albo w koszyczku, a ja się tak namęczyłam robiąc im hamaczki.... Mam nadzieję, że się w końcu do nich przekonają i nie będą im służyć tylko do komunikacji :lol:

jak dorwę aparat to założę im temat, póki co mam same zamazane foty z telefonu :)

edit: a jednak coś się znalazło....

:serducho:

Karena - Nie Lut 13, 2011 22:36

Yoko Ono 'spokojna' w klatce, szaleje po wybiegu .
Yoda (vel Irokez/Skunsik) szaleje po klatce, miziak na wybiegu.

Obie reagują wypuszczone na pokój na hasło 'buuuziaaaczki gdzie są moje buuziaczki" :lol: i wchodzą grzecznie pod bluzę albo się kręcą wokół nogawki. nie odchodzą zbyt daleko na wybiegu. już wyczuliśmy (ja i chłopak) kiedy chcą wracać do klatki a kiedy chcą poganiać.
Yodka będzie chyba spora bo prawie cały czas coś podjada i już wydaje się być ciut większa od Yoko. Yoda bardziej dominuje. Yoko jest typem 'dobra siostra masz rób nawet depcz mi po głowie co chcesz tylko daj mi chwilę kimnąć a zaraz się pobawimy" :mrgreen:

Yoda dziś aportowała mi trocinkę :lol:

widać, że siostry :P potrafią lać się połowę aktywnego czasu w klatce po czym zasnąć wtulone.

Yoda śpi na twarzy :D tzn w ciągu dnia jak odpoczywa. dosłownie zwija się jak ślimak przed siebie i czołem dotyka klatki. masakra jak komicznie to wygląda.
muszę koniecznie to na zdjęciu uchwycić!

Boskie kluski :serducho: :mrgreen:

btw. umowy wysłałam już w tygodniu jakby co :wink:

Nakasha - Pon Lut 14, 2011 12:08

Super wieści, fajnie, że maluchy się aklimatyzują. :)
Anonymous - Czw Lut 17, 2011 20:17

Dostałam tylko trzy umowy. Wciąż czekam na resztę...
Karena - Czw Lut 17, 2011 20:28

ja już posłałam. doszła?
Anonymous - Pią Lut 18, 2011 08:25

Karena, tak, Twoja doszła :)
Nakasha - Śro Lut 23, 2011 01:59

Yupikayey:

quagmire - Śro Lut 23, 2011 10:11

On jest masakrycznie wciąż cudowny :serducho:
H. - Śro Lut 23, 2011 11:33

Jjjjakie oczy :serducho: